Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sjay leírta, hogy "én is írok egyet sorrend nélkül". Szóval nála nem egyértelmű.ozsimiki írta:Miért, ha valaki simán 1.esnek írja,nem egyértelmű, hogy az az elsőszámú? azaz a kiemelt?![]()
HA-HA. Vicces. HA-HA.CsacsMate írta:...
98-ban Pesci úgy döntött, hogy abbahagyja. Még a 60-as évek végén volt egy lemeze, és 30 évvel később kitalta, hogy ebből a zenés dologból lehet még valami...visca el barca írta: szoval előbb irtam joe pesciről, aztán ahogy nézegettem a filmográfiáját 1998 és 2006 között semmi. hogy murinnyot idézem: por qué?
Persze, hogy az; ezt senki nem kérdőjelezi meg! Csak mivel ő általában nem főszereplő, ezért hajlamosabb megfeledkezni róla az ember...Bob_Marley írta:Én csak kérdezem a filmszakértőket (kurdt, messideco, visca el barca) meg persze más is elmondhatja a véleményét, de Dustin Hoffman csak szerintem kiváló színész???
3 percig bámultam meredten a top5-ömet, mielőtt elküldtem...akkor még Tim Robbins ott volt, aztán eszembe jutott Sean Penn, aki valszeg a jelen legjobb színészemessideco írta:Tim Robbins
jahmessideco írta:Chuck Norris poénnak jó, de látom a racionalitás győzedelmeskedett
Mihu írta:A Die Hard a BibliámEgyszerűen semmim nem engedélyezte volna, hogy ne Őt írjam az első helyre
![]()
De amúgy jah, elég fura, hogy mennyi mindenben egyetértünk
![]()
A Die Hard a BibliámDeus írta:Félelmetesen sok mindenben egyetértünk a fóromon, de MÉG EZT ISMihu írta:1. Bruce WillisMintha klónom lennél vazze....
![]()