Ha így van akk honnan tudja a feka, mi a szitu?S.Agüero írta:Na, végül tegnap megnéztem a Végső Állomás 5-öt.
Nekem tetszett.
8/10
Sorrendben az öt:
1 ; 5 ; 3 ; 4 ; 2
Nektek?
ha jól értelmeztem akkor itt az a repülő zuhant le, ami az első részben is.
szóval időrendben ez volt az első.
Mozi & Filmek
- miihii
- KHAL
Mondtam,h nem rosszS.Agüero írta:Na, végül tegnap megnéztem a Végső Állomás 5-öt.
Nekem tetszett.
8/10
Sorrendben az öt:
1 ; 5 ; 3 ; 4 ; 2
Nektek?

Egy lángelme vagy,h levágtad,KiscsákóS.Agüero írta:ha jól értelmeztem akkor itt az a repülő zuhant le, ami az első részben is.

Én meg a Vasököl-Real Steel c. filmet néztem az előbb.
Az alapsztorival már nem egyszer találkozhattunk,nem kell nagyon matekozni,h vajon mi fog történni,de mégis aranyos a történet és király ez a robotos bunyós cucc.Nekem tetszett,két órára jó kikapcsolódás.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- MatyiG
- Adminisztrátor
Na, végül tegnap megnéztem a Végső Állomás 5-öt.
Nekem tetszett.
8/10
Sorrendben az öt:
1 ; 5 ; 3 ; 4 ; 2
Nektek?
Nekem tetszett.
8/10
Sorrendben az öt:
1 ; 5 ; 3 ; 4 ; 2
Nektek?

- visca el barca
- Presidente del Barça
az arcmás tényleg annyira rossz film? vagy azért egyszer nézhető?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- miihii
- KHAL
Találtam egy egész tűrhető minőségű verziót a Jack és Jillből,de egyelőre még nem láttam. Mindenesetre eddig nem sok jót hallottam róla,kiegészítve az imdb-s 2.8-as ponttal... Nekem sem jött annyira át már a Kellékfeleség sem,uh nincsenek már nagy várakozásaim A. S. ide v oda.Pedig imádom a filmjeit (legalábbis a többségét).S.Agüero írta:Tegnap megnéztem a Jack és Jill című filmet, tudják Adam Sandleres.
Hát ez mekkora egy fos film, hihetetlen, végiguntam a fejem az egész filmen.
Még nem is vicces...
Pedig Adam Sandlertől nem tudnék rossz filmet mondani.
4/10
Ill, tudnátok ajánlani mostani filmeket amik jók és szinkron már van hozzá?
A Végső Állomás 5 az jó film, látta már valaki?
A Végső állomás meg olyan,mint az első 4,uh ha az bejött,akkor ez is be fog valszeg. Ha meg nem,akkor egyáltalán miért nézted meg azokat!?

-
- Llegenda del Barça
Rewolution5 írta:hát nekem már a Kellékfeleség sem volt az igazi ....nemtudom miért,de nem élveztem már ezt úgy mint pl. a nagyfiúkat,apafejet...lassan leersztés-ilyen feelingem van ...S.Agüero írta:Tegnap megnéztem a Jack és Jill című filmet, tudják Adam Sandleres.
Még nem is vicces...
4/10
Ill, tudn
Ugyanígy vagyok Adam Sandlerrel. Bár a Jack & Jillt nem láttam még, de nem is volt tervben megnézni. Kellélfeleség is gagyi volt már.
Hát igen az Apafej... kedvencem tőle...

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
hát nekem már a Kellékfeleség sem volt az igazi ....nemtudom miért,de nem élveztem már ezt úgy mint pl. a nagyfiúkat,apafejet...lassan leersztés-ilyen feelingem van ...S.Agüero írta:Tegnap megnéztem a Jack és Jill című filmet, tudják Adam Sandleres.
Még nem is vicces...
4/10

Hát ha láttad az előző 4-et, akkor nyugodtan megnézeted. Amúgy nem nagy szám, csak a halál-jelenetek tetszettekS.Agüero írta: Ill, tudnátok ajánlani mostani filmeket amik jók és szinkron már van hozzá?

1-2 jó: Mestergyilkos, Super8, Arcmás így hirtelen. De ha jó filmet akarsz, akkor Leon, a profi-t nézd. Nem rég láttam, de egyből az egyik kedvencem lett

- MatyiG
- Adminisztrátor
Tegnap megnéztem a Jack és Jill című filmet, tudják Adam Sandleres.
Még nem is vicces...
4/10
Még nem is vicces...
4/10

-
- Entrenador del Barça
Megnéztem a Frászkarikát,mert több ismerősömtől hallottam h ne mrossz film meg h milyen ijesztő. Nos én ezt a filmet se vígjátéknak se horrornak egyszerűen borzasztó.Már a kategória megjelölésnél is néztem,h vígjáték és horror a 2 eléggé távol áll egymástól a filmezésben nevezhetném paradoxonnak is.A film kivitelezés szörnyű a színészi teljesítmény az ami felviszi egy kicsit a színvonalat,bár azok sem vmi szuper alakítások.
Összegezve:jó indulattal 3/10
Összegezve:jó indulattal 3/10
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
Dobj egy püt, ha kell és küldöm.sjd írta:kanty írta: De, de azt honnan szerezted meg?![]()
(Nincs ncore-om)

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
De, de azt honnan szerezted meg?kanty írta:Én szinkronosan néztem, úgy nem jó?sjd írta:The panic in the needle park-hoz ti hol találtatok feliratot? Se angolt, se magyart nem találok sehol, így meg nem igazán értem a filmet

(Nincs ncore-om)
Én szinkronosan néztem, úgy nem jó?sjd írta:The panic in the needle park-hoz ti hol találtatok feliratot? Se angolt, se magyart nem találok sehol, így meg nem igazán értem a filmet
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
The panic in the needle park-hoz ti hol találtatok feliratot? Se angolt, se magyart nem találok sehol, így meg nem igazán értem a filmet 

- Deus
- Boixos Nois
Don't Be Afraid of the Dark
1/10
Annyira buta film, hogy az valami fáj. Az ötlet nem volt rossz, de a karakterek.... Azt nem hiszem el, hogy a főszereplő csóka ennyire gyökér tud lenni... Nem kicsit szabta fel az agyam.
gyors példa: pl. amikor konyhából hallja hogy sikoltozik a kislány, de nem tud kimenni mert az ajtó be van zárva. Erre másik utat talál magának, de ezzel elpocsékolt kb 20 percet (kb ezért halt meg Kim)... Annyi esze nem volt, hogy berúgja az ajtót?! Vékony faajtó volt, 86 éves nagymamám is berúgja simán.
Vagy ez: Kislány nem egy bizonyítékot készített el, kb 100 fotót készített a gnómokról, fotók szétszórva a földön, és ezekre EGY DARAB képre se nézett rá az apa vagy a Kim?
Meg ráadásul a kislány ott a könyvtárban kinyírt egy gnómot, szétlapította könyves szekrénnyel. Na, eszébe se jutott neki, hogy megmutassa apjának, hogy igaza volt?
Plusz, mikor Kim becsusszan abba a tűzhelybe a film végén, apukának nem jut eszébe lebontatni a tűzhelyet és embereket leküldeni oda megkeresni Kim -et? Élve vagy holtan kerüljön elő, nem pedig otthagyni úgy ahogy van...
stb stb stb
Szóval rengeteg-rengeteg buta hibákkal volt tele a film. Hiba volt megnézni. Hulladék egy film.
1/10
Annyira buta film, hogy az valami fáj. Az ötlet nem volt rossz, de a karakterek.... Azt nem hiszem el, hogy a főszereplő csóka ennyire gyökér tud lenni... Nem kicsit szabta fel az agyam.
gyors példa: pl. amikor konyhából hallja hogy sikoltozik a kislány, de nem tud kimenni mert az ajtó be van zárva. Erre másik utat talál magának, de ezzel elpocsékolt kb 20 percet (kb ezért halt meg Kim)... Annyi esze nem volt, hogy berúgja az ajtót?! Vékony faajtó volt, 86 éves nagymamám is berúgja simán.
Vagy ez: Kislány nem egy bizonyítékot készített el, kb 100 fotót készített a gnómokról, fotók szétszórva a földön, és ezekre EGY DARAB képre se nézett rá az apa vagy a Kim?
Meg ráadásul a kislány ott a könyvtárban kinyírt egy gnómot, szétlapította könyves szekrénnyel. Na, eszébe se jutott neki, hogy megmutassa apjának, hogy igaza volt?
Plusz, mikor Kim becsusszan abba a tűzhelybe a film végén, apukának nem jut eszébe lebontatni a tűzhelyet és embereket leküldeni oda megkeresni Kim -et? Élve vagy holtan kerüljön elő, nem pedig otthagyni úgy ahogy van...
stb stb stb
Szóval rengeteg-rengeteg buta hibákkal volt tele a film. Hiba volt megnézni. Hulladék egy film.

én láttam, és piszok jó film, nem egyszer nézős:DIlúvatar írta:Another Earth
Valaki?
Most ismerkedtem meg ezzel a filmmel, felkeltette az érdeklődésem. Nagyon érdekesnek tűnik nekem.
https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
- MatyiG
- Adminisztrátor
aki nagyon unatkozik és most lett vége a szilveszterének(mint nekem) annak ezt a filmet ajánlom, állítólag jó, most fogom megnézni!: 
http://online-filmek.hu/go/film/6800
Kellékfeleség

http://online-filmek.hu/go/film/6800
Kellékfeleség
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Lúzer FC- c.sorozat mond valakinek valamit?
érdemes lenne?

Szerintem elég gyengusz lettmiihii írta:Hostel 3
Egy kicsit elkanyarodott a vonalvezetés az első kettőhöz képest,de sztem előnyére vált.Nekem tetszett a film,bár egy kicsit fenntartásokkal kezdtem bele.Főleg az elején tetszik,ahogy húzzák az ember agyát,h nah,kezdődik a hentelés,aztán...

- miihii
- KHAL
Hostel 3
Egy kicsit elkanyarodott a vonalvezetés az első kettőhöz képest,de sztem előnyére vált.Nekem tetszett a film,bár egy kicsit fenntartásokkal kezdtem bele.Főleg az elején tetszik,ahogy húzzák az ember agyát,h nah,kezdődik a hentelés,aztán...

- visca el barca
- Presidente del Barça
miihii írta:Sztem tartja a szintet,bár nekem most az Achmedes rész annyira nem jött be,de ez cs szőrszálhasogatás.A legvége viszontvisca el barca írta:köszi!
este/du. meg is nézem, remélem lesz olyan jó mint az előzőekElképesztő,ahogy "3an-4en beszélgetnek"
szerintem a 4 rész közül ez volt az eddigi leggyengébb, vhogy olyan erőltetett volt az egész, bár azért bőven élvezhető.
túl sokaig volt fent egy karakter, régebben négyet bezsufolt olyan 70-80 percebe most lényegében csak hárman voltak 100 perc alatt..
én is néztem a végén, hogy óriásit fejlődött technikailag a csávó, nem semmi egyszerre 3-4 karaktert beszélgettetni...
amugy meg bubba j for president!

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...