Zajlik az élet megint, de jó, régen volt már úgy is ilyen
sjd!
Az érezhető, h nem konkrétan a szabályzattal van bajod, mert előbb-utóbb mindig oda lyukadunk ki, h mi lényegében nem végezzük a munkánkat, vagy ha igen, akkor meg részrehajlóan. Lásd nincs vezetve a fekalista (amit továbbra sem tudom honnét vettél, pedig párszor le lett futva ez a kör és mindig el lett mondva a dolog), meg a mindenki szabálytalankodik, de mi meg ráhagyjuk a népre dolog. Ezeket ismételgetheted, de én meg azt ismétlem, h továbbra sem értek vele egyet. Nem működik 100%-osan a lefedettségünk, alkalmanként bent marad néhány olyan dolog, ami máskor (többnyire) törlésre kerül. Volt, h én is simán átsiklottam ilyen kicsillagozott, stb... dolgon és csak később vettem észre. Ez sajnos benne van a pakliban. De korántsem egyenlő azzal, h nem végezzük a dolgunkat, illetve részrehajlóan, tudatosan csináljuk.
Mondjuk a vicces a jelenlegi szituban az, h kb a hóhért akasztják
Te kitaláltad magadnak, h passzióból javítgatod a post-okat (ahogy mi is, csak nem feltétlenül nyelvtanilag), aztán ez szúrja a szemét pár embernek (ahogy a miénk szokott neked) és meg is jegyzi (ahogy te szoktad nekünk), holott téged is csak a jó szándék vezérel és a fórum érdekében igyekszel tenni (ahogy mi is), viszont ennyi emberből bizonyítottan úgyis lesz, aki vmi hibát lát benne (ahogy a miénkben is szoktál). Szal ez a jelenség kísértetiesen hasonlít, csak most fordult a kocka

És neked sem tetszik, ahogy szted igazságtalanul támadnak most, ahogy ellenkező előjellel nekünk sem szokott annyira
Értem én, h mi a kiváltója, mert baromi rossz olvasgatni a rengeteg helyesírási hibával tarkított post-ot, de egyrészt szélmalomharc, mert ahogy írtad is, only-write módban tolja ezek nagy része, így úgysem fogja az adásodat, másrészt egy betűtévesztés még nem biztos, h beavatkozást kíván. Persze ha van foganatja és utána a jóember helyesen fogja leírni, akkor siker, de többnyire úgysem lesz. Mivel a fiatalos lendülettel ránk szabaduló ifjú padavanok közül kerülnek ki gyakran a sietve, odafigyelés nélkül írók, rájuk kevésbé hat a dolog, mert "only-write"... Ahogy mi is kb hiába próbálunk helyes irányba terelni őket, mert ritka, h a kívánt hatást éri el. (Pedig ezért is írok bele gyakran az újak post-jaiba, h ne lehessen szó túlkapásról mondjuk, így inkább adok le "figyelmeztető lövést"

) De a lényeg az, h a szándékot díjazom, viszont a kivitelezés meg lehetetlen, miután ellene megy a szabályzatnak a GN effekt, mivel ez tiszta OFF és ahogy már korábban is látszott, jön rá reakció, ami meg további OFF-okat vonz maga után, kiegészítve piramisokkal
És ha már OFF. Írtál vmit erről is, h még közülünk is ment bele emberke hosszabb OFF-os diskurzusba, tehát részrehajló. Nos, én többször is pengét váltottam már oda nem illő módon, vagy bekapcsolódtam ilyen jellegű beszélgetésbe. Előbbi eseteket utólag törölni is szoktam, ami full off jellegű volt és mivel tájékoztattam a másik felet is, h ennek a beszélgetésnek szankciója lesz, tehát ennek fejében folytatjuk, utólag még magamnak is beírtam a rovátkákat. Ennyit a korrektnek mondható hozzáállásról... (Tehát pont azért beszéltük végig, "engedtem" magunknak a szétoffot, mert van radírom, tudtam , h törölni fogom.) Mondjuk vannak olyan beszélgetések, amik határesetesek és ugyan nem kifejezetten a topicnak megfelelő a téma, de mégis van értelme, létjogosultsága (?) , h ne vonzzon maga után büntit.
Naszóval mi továbbra is próbáljuk tenni a dolgunkat, aztán h ennek mennyire van látszata, mindenki maga ítéli meg. Az én lelkiismeretem tiszta e téren.
És még annyit a témához, h ebben a beszélgetéssorozatban is lenne eddig vagy 6 olyan post, ami törlést igényelne bizonyos kifejezések miatt, avagy azok beidézése miatt, de egyelőre bent hagyom, h végig követhető legyen a beszélgetés. És jelzem, h nem részrehajlásból hagyom bent és ha törlöm később, akkor meg remélem nem túlkapás
És az új fórumról: ahogy Ozsi is írta, tényleg egy betűvel nem tudunk többet, mint bármelyikőtök, pedig elhiheted, h minket is roppant mód idegesít már a sok hiba és várjuk a javulást, mint a Messiást. De továbbra is lóg a levegőben, h majd...