sjd írta:Mert ez már nagyon zavar, hogy az egyik mondatban "nekünk sem tetszik", "nem tökéletes itt" van, a másik mondatban meg ugyanez már a "jelenlegi helyzet működik" és "mindent jól csinálunk, nekem a tiszta a lelkiismeretem". Valahogy nem áll össze a kettő egy egységes állásponttá.
Nézd, a kettő tökéletesen nem zárja ki egymást

Igyekszem a lehető legtöbbet itt tartózkodni és olvasni a fórumot, de mivel nem főállásom és ezen felül is van élet, így marad az, h amikor ráérek, átnézem a fórumot. De amikor igazán elemében van a nép, akkor születik jó néhány post, főleg az igazolások meg Neymar, stb... rovatokban, vagy mikor hol. Ilyenkor sajnos benne van a pakliban, h átsiklok néhány dolgon, ahogy esetleg a többieknek is. Pláne ha mondjuk egy nap kiesik, utána van mit pótolni... (Meg ugye a piszok mód dühítő CriticalError nevű felhasználó is gátat szab időnként a felülvizsgálatnak, lévén, h kitilt lényegében a fórumról... Önhibámon kívül...)
Tehát a tőlem telhető legtöbbet próbálom tenni az itteni dolgokért, normális hangnemben szólni hozzátok akár felhasználóként, akár modiként. Ahogy a leírtak moderálását is igyekszem a legkorrektebb módon elbírálni. Viszont ez nem jelenti azt, h néhány apróság ne kerülné el a figyelmemet, amitől még a lelkiismeretem tiszta marad. Sztem ez így korrekt és érthető. És mivel számomra elég nyilvánvaló, h a többiek is így vannak a kérdéssel (máskülönben vagy kiszállnának vagy leváltanánk őket), így egységes az álláspont. Viszont azt meg kell érteni, h ezt a szabadidőnkben csináljuk, mikor mennyit enged, valamint emberből vagyunk, így akár hibázhatunk is néha azzal, h bent marad pár nem odaillő dolog...
Asszem hasonlót Ozsi is írt, így nem értem milyen további egyetértést vársz még, de megismétlem:
Nem tökéletes a rendszer, előfordulnak kisebb-nagyobb hibák, még azzal együtt is, h igyekszünk ezeket kiszűrni.
sjd írta:
miihii írta:
Mondjuk a vicces a jelenlegi szituban az, h kb a hóhért akasztják
Te kitaláltad magadnak
Hadd fogalmazzam meg úgy, ahogy ez valójában történt: valamilyen isteni csoda folytán bekerült a nevem alá ez a titulus (valószínűleg én írtam be, nektek ehhez nyilván semmi közötök), majd rájöttetek, h ezt mégsem kéne. Persze a felelősséget egyszer sem vállaltátok fel még mindig, h két moderátor egymás szöges ellentétét nyilatkozta a dologban, de mindenesetre abbahagytam, amikor ezt kértétek. Erre idejött az egyik kollégád kötekedni teljesen feleslegesen, én meg felvettem a kesztyűt. (Hozzáteszem, pl. amit Ozsi leírt, az teljesen jogos volt, szóval azt sem értem, h miért érzem, úgy, h igazságtalan, mint ahogy az ellen sem lázadtam, amikor azt mondtátok, h ne)
Még egyszer leírom, hátha most sikerült negyedjére vagy ötödjére értelmeznetek:
egy percig nem álltam volna neki grammarnazizni, ha nem kapok rá moderátori engedélyt, és amint ez visszavontátok, abba is hagytam. Hogy rohadjak meg.
És persze még én vagyok a hülye ezek után, h úgy érzem, igazságtalanul támadnak emiatt.
Viszont nyilván nem bárkitől való utasításra kezdted el javítgatni a dolgokat, hanem annyira zavartak a hibák, h magadtól próbáltál javítani, nemde? Tehát értékelem az iróniád és a cinikus megjegyzést, de amire én értettem, abban helytálló a megfogalmazásom és nem is támadólag írtam
Amire meg te értetted, abban pedig neked lehet igazad, bár nem tudom miben maradtál Tim-mel, mivel valszeg PÜ-ben intéztétek. Viszont a GN hivatalosítás előtt is volt már jónéhány javítás, amit "kitaláltál magadnak"
A felelősségvállalós és a további részben ott jött a hiba az egyenletbe, h közös döntés nélkül jött ez a OFF. GN dolog és még mi sem tudtunk róla, h Timmel mit találtatok ki, illetve mit beszéltetek. Amikor láttuk a tevékenységet, akkor néztünk egyet, h ez most mi és valahogy nem ideillőnek találjuk, mivel kvázi off teljes mértékben.
Kivéve ha reflektálsz is egy post-ra és abba jegyzed mg, ahogy ez volt már korábban is pár esetben. Ahogy az OFF is belefér egy lábjegyzetként, ha a témának megfelelő szöveg is dukál hozzá. De ez gondolom neked is tiszta.
Nem tudom konkrétan milyen felelősségvállalást kérsz számon, de ha megnyugtatja a lelked, akkor:
Amennyiben valóban így történt, akkor bocs, de ezt valóban nem kellett volna engednie egyikünknek sem, illetve bíztatni arra se téged, se mást, h ezt a fajta tevékenységet űzze a fórumon, mint hivatalos hibajavító!
Ahogy írtam, a kezdeményezés logikáját értem és nem lenne rossz, de ahogy Shutter is írja, legalább annyit vesz el a fórumból, mint amennyit hozzátesz.
ÉS nem, nem kell megrohadnod, valamint igen, elsőre és másodjára is érettem, h abbahagyod a náciskodást. Viszont amiért beírtam én is, az az, h kicsit unalmas már, h akármi van, a vége az, h mi vagyunk a hibásak. Ha valami nem tetszik, elmondod és még újabb és további dologgal hangoztatod, h mennyire trógerül csináljuk és állunk hozzá, majd most, h néhányan, köztük staffon kívüliek is nehezményezik a kezdeményezésedet, a vége az, h mi vagyunk a hülyék és a hanyagok

Köszipuszi, vettük a lapot
De azért ne rajtunk verd el a port, ha néhányan szóvá teszik a "kötekedésedet" a nyelvtannal kapcsolatban vagy nem ízlik nekik a stílusod vagy amit éreztet ez számukra. Mert ahhoz nem sok közünk van, az a saját érdemed

Mivel ahogy látom a többségnek nem azzal van baja, h engedjük e vagy sem, hanem azzal, h egyáltalán mit ""okoskodsz"", szőrözöl ezzel.
sjd írta:
A többi részével a hsz-nek meg azért nem akarok foglalkozni, mert tele van ugyanilyen kiforgatott, félreértelmezett, beleképzelt mondatokkal, amikre nem is érdemes reagálni.
Mondjuk ez alapján akkor túl sok mindenre a te post-jaiddal kapcsolatban sem érdemes reagálni, mert időről-időre felmerülnek olyan dolgok, amiket már megbeszéltünk és továbbra is jönnek csak elő, helyenként ugyanilyen kiforgatott, beleképzelt, stb... köntösben. Akkor ha nem haragszol meg érte, lehet, h ezután ezen a nyomvonalon haladva mi sem látjuk értelmét érdemben reagálni majd.
sjd írta:
Ja amúgy meg az a legjobb, h miattam nem lehet abbahagyni a vitát, erre most meg már a harmadik ember érkezik ide tőletek h lefussuk ugyanazokat a köröket

Én kérek elnézést, h miután lényegében mindannyiunkra utalva írtál, kifejtettem a véleményemet én is, mint érintett fél. Egyszer leírtam, h én mit gondolok erről, tovább nem kívánom szaporítani. Tehát részemről nem elkezdeni, folytatni akarom a vitát, csak hozzáfűztem, amit gondolok a témáról. Egyszer és utoljára. Innét kezdve meg én sem látom értelmét szaporítani, ahogy a jelek szerint te sem tartasz rá igényt. Tehát a végére azért csak egyetértünk