Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
MQuC írta:De ezért fontos, hogy írjátok be, hányan lesztek "vidékről", vagy inkább NEM Pestről. Így látjuk, hány emberről kell 'gondoskodni'.
Nem Pestről jövök:
1.Alcantara
2.
3.
4.
5.
6.
Annó a CN-en ment egy olyan mese, ahol kisgyerekek voltak a kémek vagy mik és mindenkinek volt egy száma: egyeske, ketteske, stb... Aztán amikor találkoztak más kémekkel is: százharmincheteske... XDMQuC írta:Egyértelmű. Mindenkit úgy, ahányadik helyre felírta magát. Egyeske, ketteske, stb. , mint a kórházbanKíváncsi lennék egy ilyenre, hogy fogjátok egymást hívni? Agüero? GT? Sátörájlend?
Szerintem ezt még ráér később is megbeszélni.Barca_10 írta:Fizetes utan lesz 2 nappal szoval tuti h tudok menniapropo hany pingpong uto kell?akinek nincs annak tudok vinni, van ugyis foloslegben jopar
![]()
Meg amit akartam meg kerdezni,h a palyaberles hol lesz? Es milyen palya? Mufuves?
Még lemondhatod.Természetesen pont akkorra van egy nyaralás lefixálva.. Ha ezt hamarabb megtudom az eurobarca találkozó miatt lemondom![]()
Kíváncsi lennék egy ilyenre, hogy fogjátok egymást hívni? Agüero? GT? Sátörájlend?
Természetesen pont akkorra van egy nyaralás lefixálva.. Ha ezt hamarabb megtudom az eurobarca találkozó miatt lemondomS.Agüero írta:Mi akadályoz meg?zola8787 írta:Basszus, de elmennék a találkozóra. Focizni is, meg ping-pongozni is (4 évvel ezelőtt országos 3dik lettem junior szinten, azóta is tolom heti 3-4szer)
Mi akadályoz meg?zola8787 írta:Basszus, de elmennék a találkozóra. Focizni is, meg ping-pongozni is (4 évvel ezelőtt országos 3dik lettem junior szinten, azóta is tolom heti 3-4szer)
Igen, akinek közbejön valami fontos dolog, és nem tud eljönni, írja le magát a listáról!Petr írta:Remélem mindenki jön aki felírta magát, jó lenne, ha nem potyára menné(n)k fel Budapestre.
Igen, de ami az éjfeles meccseket adja, az nyilván a 10-est is.S.Agüero írta: Még jó, hogy 10-kor kezdődik a bronzmeccs.![]()
Nem rossz próbálkozás, de biztosan nem ígértem ilyesmit.S.Agüero írta:Te amúgy jössz? Tavaly megígérted, hogy jössz.![]()