Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
egyet se... de láttam képeket róla. Egyáltalán nem vettem észre hogy ő az...soadroli írta: Te nem láttál még HP-t???
Te nem láttál még HP-t???Ilúvatar írta:MIVAN??? Az a csóka játszott a Harry Potteren?!soadroli írta: Én is várom nagyonKíváncsi vagy Potterre
![]()
![]()
![]()
Szerk: Bazz és tényleg o.O utánanéztem...
Én is várom nagyonIlúvatar írta: Ha már itt tartunk, kíváncsi lennék, hogy mit szólsz ehhez a filmhez:
http://www.youtube.com/watch?v=3ewh45W8LKw
Ha már itt tartunk, kíváncsi lennék, hogy mit szólsz ehhez a filmhez:miihii írta:Én borzasztóan szeretem a horrorokat,de igazán kifejteni nem tudnám.
Nálam meg felőlem jöhet ez a "szemműtét", meg nyúzás, belelés, stb... DE viszont nálam is van egy dolog amitől kikészülök mindig: a köröm. Ha látom hogy letépi a körmét, vagy körömmel vmibe belekapaszkodik, így felszakad az egész, stbstbstb... NA az... ki tud engem készíteni úgy 5 percre...miihii írta:Felőlem jöhet az élvenyúzás,szétcincálás,stb... Egy dolog van,amit nem bírok,az pedig az,ha a szemmel szórakoznak.Vhogy azt nem tudom nézni,ha késsel,tűvel,akármivel buzerálják az ember szemét....................Érdekes dolog ez
Pedig nem rossz film az!visca el barca írta:a nap birodalmát nem láttam, utalom a haborus filmeketRinku írta:Jelenleg ezeket tervezem:
- Mechanikus narancs
- A Bourne-ultimátum
- A Nap birodalma
- Fekete hattyú
- Benjamin Button különleges élete
- Hideghegy
- Minden héten háború
Én borzasztóan szeretem a horrorokat,de igazán kifejteni nem tudnám.socio66 írta:egyébként a horror filmekben mi a jó?
mert én egy filmet azért ülök le megnézni,hogy szórakozzak rajta, vagy pedig elgondolkodtasson. de a legkevésbé sem akarom hogy szorongjak, felforduljon a gyomrom,stb.
el nem tudom képzelni milyen pozitív élményt adhat egy ilyen film,régen kis korunkban még menő volt,aki horrort nézett,de azt hittem ezt idővel mindenki kinövi.
a nap birodalmát nem láttam, utalom a haborus filmeketRinku írta:Jelenleg ezeket tervezem:
- Mechanikus narancs
- A Bourne-ultimátum
- A Nap birodalma
- Fekete hattyú
- Benjamin Button különleges élete
- Hideghegy
- Minden héten háború
Valakinek egyszerűen hiányzik az adrenalin az agyából. Kell, hogy szorongjon, hogy féljen az illető, mert ezt élvezi. Olyan, mint a futballhuliganizmus - egy rakat idióta csépeli egymást, mert más kluboknak szurkolnak, mi ebben a jó? - azért csinálják, mert élvezetet okoz nekik, ha megnő a vérnyomásuk, az izgalom elönti az agyukat, felszökik az adrenalin szintjük. Vannak akik ezt az állapotot szeretik, alkalmanként átéreznék, de vannak, akik meg élni nem tudnak nélküle, mert olyan nekik ez, mint a drog. Ahányan, annyi félék vagyunk.socio66 írta:egyébként a horror filmekben mi a jó?
mert én egy filmet azért ülök le megnézni,hogy szórakozzak rajta, vagy pedig elgondolkodtasson. de a legkevésbé sem akarom hogy szorongjak, felforduljon a gyomrom,stb.
el nem tudom képzelni milyen pozitív élményt adhat egy ilyen film,régen kis korunkban még menő volt,aki horrort nézett,de azt hittem ezt idővel mindenki kinövi.
Hát nemtom', engem pl. a Mártírok elgondolkodtatott. Én a vígjátékokkal vagyok így....szinte mindegyik ugyanaz(kis túlzással). Persze van pár kedvencem, de én inkább feszengek, stb( a gyomrom bírja, azzal nincs gondsocio66 írta:egyébként a horror filmekben mi a jó?
mintha arról olvastam volna h élve nyúzás van bennesoadroli írta:Ajj, legyél már tökössjd írta:Először is bocsánat, de nekem a Mártírok-at már a trailer alapján nem veszi be a gyomrom, úgyhogy most én is azt kérném, hogy hagyjatok ki ebbőlCsak láttál már durva filmet...amúgy annyira nem kemény
![]()
Tessék megnézni!
Ajj, legyél már tökössjd írta:Először is bocsánat, de nekem a Mártírok-at már a trailer alapján nem veszi be a gyomrom, úgyhogy most én is azt kérném, hogy hagyjatok ki ebből
Egy film legyen akciódús, legyen érdekes a témája és legyen benne legalább egy fantasztikus karakter. A batman mindnek megfelel. Nemtom mi baja lehet vele bárkinek. Nálam ilyen alapon pl a Ponyvaregény nincs a legjobb 100ban se, illetve a Schindler listája is messze elmarad mondjuk a Hotel Rwanda mögött.visca el barca írta:kövezzetek meg, de én az előzőt is utáltam. mai napig nem értem mit keres az a film az imdb 9. helyén, 8.8-as átlaggal.LM10 írta:A Dark Knight Rises hivatalos előzetese, nem túl jó minőségben:
http://filmbuzi.hu/archives/2011/12/15/kameras-tdkr/
lényegében egy közepes akciófilm, egy jo szinészi játékkal. de semmi több. inkább nézem az eredeti batman, vagy a batman visszatért.
bár imádom a képregényadaptációkat, de a batman vhogy soha nem fogott meg.
Szerencséd van, h OMes vagy!visca el barca írta: kövezzetek meg, de én az előzőt is utáltam. mai napig nem értem mit keres az a film az imdb 9. helyén, 8.8-as átlaggal.
lényegében egy közepes akciófilm, egy jo szinészi játékkal. de semmi több. inkább nézem az eredeti batman, vagy a batman visszatért.
bár imádom a képregényadaptációkat, de a batman vhogy soha nem fogott meg.
kövezzetek meg, de én az előzőt is utáltam. mai napig nem értem mit keres az a film az imdb 9. helyén, 8.8-as átlaggal.LM10 írta:A Dark Knight Rises hivatalos előzetese, nem túl jó minőségben:
http://filmbuzi.hu/archives/2011/12/15/kameras-tdkr/