Valaki látta már az
Apollo 18-at?

Paranormal Activity styleban van leforgatva a film. Nem tudom, hogy mennyi igaz a történetből, amit feldolgoz, de hallottam, olvastam egy s mást a témával kapcsolatban és a filmet nem tartanám a leghitelesebbnek. Ugyanolyan amcsi agyszüleménynek tartom, mint a többit. Majdhogynem biztos vagyok benne, hogy a PA ihlette az egészet, természetesen kezdik a kis dolgoktól, lassan indul be az egész, de a végére katarzis. Bár aki elkezdi nézni, annak 20 perc elég, hogy ezt észrevegye, nem kell túl nagy zseninek lenni, hogy a végére hagyják a slussz poénokat.

A kamera beállítások és a történet vezetése is nagyon hasonlít az említett filmre. Egy nézést megér szerintem, bár sokkal többet vártam volna az egésztől, elvégre elég jó sztori lenne. Számomra egyszer megnézhetős film, kicsit csalódottan ücsörgök itt, de hátha nálatok több sikere lesz.
10/5-re osztályoznám és jóndulatú is voltam, elég szemét kritikus lennék. Az Egy Csodálatos Elme, V, mint vérbosszú, Forrest Gump, Fegyvernepper és társai azok, akik a 10-es határnál helyezkednek el, de szerintem aki látta ezeket a filmeket, az nem is nagyon vitathatja.
A leggyorsabb indián
Kedves kis Hopkins film, nem vártam tőle sokat, de végül nagyon tetszett az egész!

Mindenkinek ajánlom, nagyon jó könnyed esti film, megérte letölteni és megnézni!

Maga a sztori is nagyon bejött és a Sir-t is jó volt látni végre egy egyszerűbb filmben, mint pl. a Hannibál - ami mondjuk szintén egy másik nagy kedvencem - de azért kellenek ilyenek is!
10/7.5
Jelenleg ezeket tervezem:
- Mechanikus narancs
- A Bourne-ultimátum
- A Nap birodalma
- Fekete hattyú
- Benjamin Button különleges élete
- Hideghegy
- Minden héten háború
Biztos vagyok benne, hogy beváltják a hozzájuk fűzött reményeket!

Csak egyszer jöjjön el a vizsgaidőszak vége és bepunnyadok napokra a jobbnál-jobb filmek elé!