Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
kanty
Llegenda del Barça

2011.12.18. 22:04:24

Ja és még valami. Ha nagyon kötekedni akarok, akkor a cím sem oké :D
A mártír az önfeláldozó embert jelent, hát ez a csaj nem önszántából áldozta fel magát, őt halálra kínozták. :P

Besárgáztam mert nekem spoilernek tűnik. :) Ha nem az akkor bocs a buzgóságomért.
B.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Deus
Boixos Nois

2011.12.18. 21:50:53

soadroli írta: Te nem láttál még HP-t??? :lol:
egyet se... de láttam képeket róla. Egyáltalán nem vettem észre hogy ő az...

Amúgy itt egy másik trailer: http://www.youtube.com/watch?v=dPYMUnJG ... re=related

ütős ezis 8)
KépKép
soadroli
Llegenda del Barça

2011.12.18. 21:49:07

Ilúvatar írta:
soadroli írta: Én is várom nagyon :D Kíváncsi vagy Potterre :lol:
MIVAN??? Az a csóka játszott a Harry Potteren?! :shock: :shock: :shock:

Szerk: Bazz és tényleg o.O utánanéztem...
Te nem láttál még HP-t??? :lol:
Kép
Deus
Boixos Nois

2011.12.18. 21:44:38

soadroli írta: Én is várom nagyon :D Kíváncsi vagy Potterre :lol:
MIVAN??? Az a csóka játszott a Harry Potteren?! :shock: :shock: :shock:

Szerk: Bazz és tényleg o.O utánanéztem...
KépKép
soadroli
Llegenda del Barça

2011.12.18. 21:41:15

Ilúvatar írta: Ha már itt tartunk, kíváncsi lennék, hogy mit szólsz ehhez a filmhez:

http://www.youtube.com/watch?v=3ewh45W8LKw
Én is várom nagyon :D Kíváncsi vagy Potterre :lol:
A Mártírokról meg pont most olvastam egy jó cikket. Tessék.
Kanty: Ennek a filmnek pont nem az ijesztgetés a lényege, hanem hogy ez megtörténhet igaziból is.( Vagy nem :D ) Bár én simán el tudom képzelni, hogy van ilyen. Hmm akkor ez mégis ijesztgetés? :roll: :lol:
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2011.12.18. 21:17:47

Mártírok

Hát ez mi volt?

Nem szoktam horrort nézni, de gondolom ennek a műfajnak az a lényege, h a nézők féljenek, hát én legjobb az elején féltem, amikor ott volt az a döglött egér. Tehát az ijedős rész nem jött be nekem.

A történetnek semmi értelme. Miért legyenek mártírok? A végén megy, h ez mekkora hőstett, az lenne, ha a csaj önszántából csinálta volna végig az egész hercehurcát. Néztem 100 percig, h megtudjam, h mi a lényege erre a vén csaj megöli magát, hát köszi. :lol:

Finoman fogalmazva is, nekem nagyon nem jött be.
2/10.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Deus
Boixos Nois

2011.12.18. 21:14:37

miihii írta:Én borzasztóan szeretem a horrorokat,de igazán kifejteni nem tudnám.
Ha már itt tartunk, kíváncsi lennék, hogy mit szólsz ehhez a filmhez:

http://www.youtube.com/watch?v=3ewh45W8LKw

Nagyon várom a filmet! Szeretem az ilyen típusú filmet. Amitől kirázz a hideg néha :)

Szerk:
miihii írta:Felőlem jöhet az élvenyúzás,szétcincálás,stb... Egy dolog van,amit nem bírok,az pedig az,ha a szemmel szórakoznak.Vhogy azt nem tudom nézni,ha késsel,tűvel,akármivel buzerálják az ember szemét....................Érdekes dolog ez :)
Nálam meg felőlem jöhet ez a "szemműtét", meg nyúzás, belelés, stb... DE viszont nálam is van egy dolog amitől kikészülök mindig: a köröm. Ha látom hogy letépi a körmét, vagy körömmel vmibe belekapaszkodik, így felszakad az egész, stbstbstb... NA az... ki tud engem készíteni úgy 5 percre...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2011.12.18. 21:18:38-kor.
KépKép
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.12.18. 20:51:21

visca el barca írta:
Rinku írta:Jelenleg ezeket tervezem:
- Mechanikus narancs
- A Bourne-ultimátum
- A Nap birodalma
- Fekete hattyú
- Benjamin Button különleges élete
- Hideghegy
- Minden héten háború
a nap birodalmát nem láttam, utalom a haborus filmeket :D
Pedig nem rossz film az! :)
Meg mellesleg ez nem akciódús háborús film. Egy gyerek a főszereplő, szóval érthető is, inkább azt m,utatja be, h hogy került mindenfele miután elszakadt a családjától. Ráadásul igaz történet! Nekem bejött, nagyon szép film! :)
miihii
KHAL

2011.12.18. 12:41:12

socio66 írta:egyébként a horror filmekben mi a jó?
mert én egy filmet azért ülök le megnézni,hogy szórakozzak rajta, vagy pedig elgondolkodtasson. de a legkevésbé sem akarom hogy szorongjak, felforduljon a gyomrom,stb.
el nem tudom képzelni milyen pozitív élményt adhat egy ilyen film,régen kis korunkban még menő volt,aki horrort nézett,de azt hittem ezt idővel mindenki kinövi. :)
Én borzasztóan szeretem a horrorokat,de igazán kifejteni nem tudnám.
Mindenesetre nem azért,h felforduljon a gyomrom,mert ha így lenne,akkor nem nézném,mert nem nekem való :wink:
Egyszerűen bejön az a feszültség,ami velejár,amikor pölö egy zombik által ellepett világban a maréknyi ember próbál életben maradni vagy a hentelősebb formájában,h h kapják el a killert meg ahogy becserkészi az áldozatokat.Ha félnék,szoronganék,vagy vmi hasonló negatívabb tünet jönne ki rajtam tőlük,akkor egyszerűen nem nézném,mert tényleg nem nekem való lenne,nem venné be a gyomrom.De én nagyon bírom ezeket,lehet akármilyen belezős v vmi.Simán kajálok is közben,amitől el voltak képedve néhányan már :D

Felőlem jöhet az élvenyúzás,szétcincálás,stb... Egy dolog van,amit nem bírok,az pedig az,ha a szemmel szórakoznak.Vhogy azt nem tudom nézni,ha késsel,tűvel,akármivel buzerálják az ember szemét.Pölö a Fűrészben volt egy jelenet,h a srácnak a saját szeméből kellett kivennie egy kulcsot.Nah,az volt az egyetlen olyan rész,ami nekem sem feküdt.Vagy a Kill Bill 2-ben,amikor a félszemű csajnak kikapja a másik szemét Uma,az nem volt gáz (gondolom mert annyira az nem látszott,olyan hirtelen volt) ,de az,amikor pár mp-cel később rálép,az már gusztustalan volt.Ha egy akciófilmben szemen lőnek vkit,az meg nem zavar.Érdekes dolog ez :)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
visca el barca
Presidente del Barça

2011.12.18. 12:26:47

Rinku írta:Jelenleg ezeket tervezem:
- Mechanikus narancs
- A Bourne-ultimátum
- A Nap birodalma
- Fekete hattyú
- Hideghegy
- Minden héten háború
a nap birodalmát nem láttam, utalom a haborus filmeket :D a többi viszont nagyon jó! hideghegy, any given sunday, fekete hattyú meg főleg!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Rinku
Director del Fútbol

2011.12.18. 12:03:40

mert én egy filmet azért ülök le megnézni,hogy szórakozzak rajta, vagy pedig elgondolkodtasson. de a legkevésbé sem akarom hogy szorongjak, felforduljon a gyomrom,stb.
el nem tudom képzelni milyen pozitív élményt adhat egy ilyen film,régen kis korunkban még menő volt,aki horrort nézett,de azt hittem ezt idővel mindenki kinövi. :)
Valakinek egyszerűen hiányzik az adrenalin az agyából. Kell, hogy szorongjon, hogy féljen az illető, mert ezt élvezi. Olyan, mint a futballhuliganizmus - egy rakat idióta csépeli egymást, mert más kluboknak szurkolnak, mi ebben a jó? - azért csinálják, mert élvezetet okoz nekik, ha megnő a vérnyomásuk, az izgalom elönti az agyukat, felszökik az adrenalin szintjük. Vannak akik ezt az állapotot szeretik, alkalmanként átéreznék, de vannak, akik meg élni nem tudnak nélküle, mert olyan nekik ez, mint a drog. Ahányan, annyi félék vagyunk. :)

Mondjuk én sem szeretem a horror filmeket, egyszerűen engem sem szórakoztatnak, inkább nézek életrajzi drámákat vagy agyatlan, valóban kikapcsoló vígjátékokat, de horrort nem igazán. Ritka, hogy horror elé ülök le. :)
Football, bloody hell. /SAF/
soadroli
Llegenda del Barça

2011.12.18. 09:46:13

Hát nemtom', engem pl. a Mártírok elgondolkodtatott. Én a vígjátékokkal vagyok így....szinte mindegyik ugyanaz(kis túlzással). Persze van pár kedvencem, de én inkább feszengek, stb( a gyomrom bírja, azzal nincs gond :D ),mint hogy ilyen semmiről nem szóló "bulizzunkdugjunkfingjunk mert az vicces" filmet nézzek. Egyszer ajánlotta valaki az Ali G-t, hogy az mekkora film. Hát szerintem egy 0, de kinek a pap...:)
Amúgy én nem tudok kinőni a horrorból.
Kép
socio66

2011.12.18. 09:11:42

egyébként a horror filmekben mi a jó?
shawn
Jugador del Barça

2011.12.18. 02:40:00

soadroli írta:
sjd írta:Először is bocsánat, de nekem a Mártírok-at már a trailer alapján nem veszi be a gyomrom, úgyhogy most én is azt kérném, hogy hagyjatok ki ebből
Ajj, legyél már tökös :P Csak láttál már durva filmet...amúgy annyira nem kemény :roll: :D Tessék megnézni! :)
mintha arról olvastam volna h élve nyúzás van benne :lol: én se mertem eddig, pedig fűrészen nevelkedtem :D
Rinku
Director del Fútbol

2011.12.18. 02:08:01

Valaki látta már az Apollo 18-at? :) Paranormal Activity styleban van leforgatva a film. Nem tudom, hogy mennyi igaz a történetből, amit feldolgoz, de hallottam, olvastam egy s mást a témával kapcsolatban és a filmet nem tartanám a leghitelesebbnek. Ugyanolyan amcsi agyszüleménynek tartom, mint a többit. Majdhogynem biztos vagyok benne, hogy a PA ihlette az egészet, természetesen kezdik a kis dolgoktól, lassan indul be az egész, de a végére katarzis. Bár aki elkezdi nézni, annak 20 perc elég, hogy ezt észrevegye, nem kell túl nagy zseninek lenni, hogy a végére hagyják a slussz poénokat. :) A kamera beállítások és a történet vezetése is nagyon hasonlít az említett filmre. Egy nézést megér szerintem, bár sokkal többet vártam volna az egésztől, elvégre elég jó sztori lenne. Számomra egyszer megnézhetős film, kicsit csalódottan ücsörgök itt, de hátha nálatok több sikere lesz. :)
10/5-re osztályoznám és jóndulatú is voltam, elég szemét kritikus lennék. Az Egy Csodálatos Elme, V, mint vérbosszú, Forrest Gump, Fegyvernepper és társai azok, akik a 10-es határnál helyezkednek el, de szerintem aki látta ezeket a filmeket, az nem is nagyon vitathatja. :)

A leggyorsabb indián

Kedves kis Hopkins film, nem vártam tőle sokat, de végül nagyon tetszett az egész! :) Mindenkinek ajánlom, nagyon jó könnyed esti film, megérte letölteni és megnézni! :) Maga a sztori is nagyon bejött és a Sir-t is jó volt látni végre egy egyszerűbb filmben, mint pl. a Hannibál - ami mondjuk szintén egy másik nagy kedvencem - de azért kellenek ilyenek is! :)
10/7.5 :)

Jelenleg ezeket tervezem:
- Mechanikus narancs
- A Bourne-ultimátum
- A Nap birodalma
- Fekete hattyú
- Hideghegy
- Minden héten háború

Biztos vagyok benne, hogy beváltják a hozzájuk fűzött reményeket! :) Csak egyszer jöjjön el a vizsgaidőszak vége és bepunnyadok napokra a jobbnál-jobb filmek elé! :wink:
Football, bloody hell. /SAF/
visca el barca
Presidente del Barça

2011.12.18. 00:35:36

machete

kész vagyok tole teljesen :D én már rodriguez terrorbolygóját is élveztem, de ez vmi oriasi volt :D nem szabad komolyan venni!

Machete nem pötyög! :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2011.12.17. 16:39:29

sjd írta:Először is bocsánat, de nekem a Mártírok-at már a trailer alapján nem veszi be a gyomrom, úgyhogy most én is azt kérném, hogy hagyjatok ki ebből
Ajj, legyél már tökös :P Csak láttál már durva filmet...amúgy annyira nem kemény :roll: :D Tessék megnézni! :)
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2011.12.17. 16:34:57

Először is bocsánat, de nekem a Mártírok-at már a trailer alapján nem veszi be a gyomrom, úgyhogy most én is azt kérném, hogy hagyjatok ki ebből

A Scanner Darkly
Robert Downey Jr. és Woody Harrelson alakítása különösen tetszett, egyébként pedig egy zseniális film volt. Valahogy a vége nem ütött annyira, ahogy éreztem, hogy kellett volna. 10/9

Nekem valahogy az egész történet után földhözragadt volt ez a konspirációs teória jellegű megoldás, bár kétségkívül nagyon eltalálták.
Deus
Boixos Nois

2011.12.17. 15:17:31

KépKép
noname
Llegenda del Barça

2011.12.17. 13:19:28

visca el barca írta:
LM10 írta:A Dark Knight Rises hivatalos előzetese, nem túl jó minőségben:

http://filmbuzi.hu/archives/2011/12/15/kameras-tdkr/
kövezzetek meg, de én az előzőt is utáltam. mai napig nem értem mit keres az a film az imdb 9. helyén, 8.8-as átlaggal.

lényegében egy közepes akciófilm, egy jo szinészi játékkal. de semmi több. inkább nézem az eredeti batman, vagy a batman visszatért.

bár imádom a képregényadaptációkat, de a batman vhogy soha nem fogott meg. :roll:
Egy film legyen akciódús, legyen érdekes a témája és legyen benne legalább egy fantasztikus karakter. A batman mindnek megfelel. Nemtom mi baja lehet vele bárkinek. Nálam ilyen alapon pl a Ponyvaregény nincs a legjobb 100ban se, illetve a Schindler listája is messze elmarad mondjuk a Hotel Rwanda mögött. :roll: Mégis meg tudom érteni ha mások szeretik őket.
A Fifa egy szégyen
Deus
Boixos Nois

2011.12.17. 12:39:24

Expendables 2

Kép
KépKép
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.12.17. 11:07:20

visca el barca írta: kövezzetek meg, de én az előzőt is utáltam. mai napig nem értem mit keres az a film az imdb 9. helyén, 8.8-as átlaggal.

lényegében egy közepes akciófilm, egy jo szinészi játékkal. de semmi több. inkább nézem az eredeti batman, vagy a batman visszatért.

bár imádom a képregényadaptációkat, de a batman vhogy soha nem fogott meg. :roll:
Szerencséd van, h OMes vagy! :D
Nekem a kedvencem, szinte akármikor megtudnám nézni! 3. részt is nagyon várom már!
visca el barca
Presidente del Barça

2011.12.17. 10:57:59

LM10 írta:A Dark Knight Rises hivatalos előzetese, nem túl jó minőségben:

kövezzetek meg, de én az előzőt is utáltam. mai napig nem értem mit keres az a film az imdb 9. helyén, 8.8-as átlaggal.

Kép
LM10
Director del Fútbol

2011.12.17. 10:40:02

A Dark Knight Rises hivatalos előzetese, nem túl jó minőségben:

ozsimiki
Adminisztrátor

2011.12.17. 00:38:06

Köszi!

Ez is jó lesz, bár nem erre gondoltam, de a lényeg,h ezen is fent van.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Válasz küldése