Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
csak egyben! komolyan! inkább ne nézd meg, csak akkor, ha egyszer tényleg lesz rá egyhuzamban 7 órád az életben!kanty írta:Szerintem is, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.messideco írta:
kanty: jó az ajánlás, a fogadtatás szerintem vegyes lesz...Nem mindenkinek lesz egyszerű lenyomni egy majd 3 órás indiai romantikus drámát.
![]()
A Bob által ajánlott Sátántangót már töltöm is, kb. két hét alatt remélem, h sikerül megnézni.
Szerintem is, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.messideco írta:
kanty: jó az ajánlás, a fogadtatás szerintem vegyes lesz...
nem harmónia akart az lenni véletlenül?messideco írta:
visca el barca: pedig én bizonyos harmonikás filmet akartam ajánlani
visca el barca írta:majd 3 órás india film? lesz itt népharag
az tutivisca el barca írta:majd 3 órás india film? lesz itt népharag
http://www.imdb.com/title/tt1188996/messideco írta:IGEN
Meccs közben de, sebaj.
Mezner2 egy hónapja nem jelentkezett, remélem nincs valami komolyabb baja, max. nincs internet
Ajánljak?messideco írta:Igen
Karácsonyi vakáció végéig még lesz haladék.
hát tudom h Te nem csiped a gagyi akciofilmeket, ezt csak ugy bedobtam, nem nekedvisca el barca írta:[quote="kurdt"
hát tudom h Te nem csiped a gagyi akciofilmeket, ezt csak ugy bedobtam, nem nekedkurdt írta:mivel részben asszem ez nekem is szólt, hozzászólokvisca el barca írta:dobok egy filmet azoknak, akiknek estere nincs programjuk:
vantage point
akciófilm, nem a legjobb, viszont cseppet sem hagyományos, sőt elég eredetinek tűnt nekem. egy nézést megér.
láttam, nagyjából egy véleményen vagyok veled, csak egy kicsit negatívabban állok hozzá...
mivel részben asszem ez nekem is szólt, hozzászólokvisca el barca írta:dobok egy filmet azoknak, akiknek estere nincs programjuk:
vantage point
akciófilm, nem a legjobb, viszont cseppet sem hagyományos, sőt elég eredetinek tűnt nekem. egy nézést megér.