Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát még nem döntöttem, de ha az előttem levő estig nem ajánl, akkor bedobok két címet. Nagyjából már megvan.messideco írta:
szerk: esetleg kanty, légy készenlétben![]()
De ha minden kötél szakad, és a kettő közül egyik sem lesz jelen ma a fórumon, akkor vészmegoldásként ajánlok majd
Itt nem is feltétlenül a sztori átírására gondoltam, de pl. a vágással lehetett volna játszani, pl. a film kezdete számomra eléggé semmilyen volt, ott lehetett volna az első pácienssel nyitni, és akkor egy "3 héttel korábban" felirat, és jön az eredeti eleje. Meg abetegekből is mutathattak volna többet annál a fél percnél, amit a videózás során kaptak, ezzel szerintem sokkal inkább hatásos lett volna.kanty írta: Szerintem így is elég hatásos volt. Ha még belevittek volna egy-két csavart, akkor túl mű lett volna. Plusz még a film témája, annyira erős, h értelmetlen lett volna tovább "tuningolni".
Szerintem így is elég hatásos volt. Ha még belevittek volna egy-két csavart, akkor túl mű lett volna. Plusz még a film témája, annyira erős, h értelmetlen lett volna tovább "tuningolni".sjd írta:Nem feltétlenül lett volna halivúdi szenny, csak ha már szerződtetnek színészeket meg írnak forgatókönyvet, akkor mégse egy NatGeo/Discovery műsor jellege legyen, hanem akár az események megváltoztatásával legyen egy kicsit hatásosabbvisca el barca írta: és kurdttal "vitatkoztunk a tv-film kapcsán... sztem meg pont igy lett jo az egesz, kicsit dokumentum film feelinggel... nem értem, hogy neked mivel lett volna jobb egy halivudi hatásvadász szenny...
Nem feltétlenül lett volna halivúdi szenny, csak ha már szerződtetnek színészeket meg írnak forgatókönyvet, akkor mégse egy NatGeo/Discovery műsor jellege legyen, hanem akár az események megváltoztatásával legyen egy kicsit hatásosabbvisca el barca írta: és kurdttal "vitatkoztunk a tv-film kapcsán... sztem meg pont igy lett jo az egesz, kicsit dokumentum film feelinggel... nem értem, hogy neked mivel lett volna jobb egy halivudi hatásvadász szenny...
és kurdttal "vitatkoztunk a tv-film kapcsán... sztem meg pont igy lett jo az egesz, kicsit dokumentum film feelinggel... nem értem, hogy neked mivel lett volna jobb egy halivudi hatásvadász szenny...sjd írta:You don't know Jack
A téma nagyon jó volt, az alakítások nem kevésbé, de számomra nagyon látszott, hogy TV-film, mert (remélem a filmes guruk megbocsátják, hogy ilyet mondok) szerintem nem volt elég hatásvadász, kicsit dokumentaristának éreztem. 10/8
Azt hiszem ez a filmklub velejárója, hogy az egymásnak ajánlott ismeretlen filmek nagy valószínűséggel rétegfilmek lesznek, így nem mindenkinek fognak tetszeni. (Bár Nolan-re még ez sem húzható rá, úgyhogy nem mondhatod, hogy nem igyekeztem).messideco írta:13 assasins
Ne haragudj, Dani (sjd),de a filmjeid nem igazán tetszettek. Bár ahogy írtad, te sem láttad
Akkor sehol. Ott lesz leghamarabb.messideco írta:Hol érdemes a Dexterhez feliratot keresni? A dexterfelirat.atw.hu-n semmi sincs még
Várok a feliratra...minden perc egy óraSlither írta:Senki semmit Dexterről?![]()
Mondjuk nem sok újdonság volt, minden folyt a maga medrében.
Ez azért is érdekelne, mert ugye a egy filmmel 2 óra alatt kész vagyok, míg a könyv olvasása kicsit hosszabb időtartam...messideco írta:Látod, nekem pont fordítva van... De hogy volt neked a sorrend? Regény/film?
A film maga nagybetűs mestermű, Burgess regénye engem egyáltalán nem fogott meg. Nem mondom hogy rossz, de nálam a film sokkal magasabb színvonalat képvisel.bence-barca írta:Mechanikus narancsról kérnék véleményeket. Mind a könyvről, mind a filmről