Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
kanty
Llegenda del Barça

2011.12.02. 14:58:04

Dr. Halál

Na ez a műfaj már sokkal közelebb áll hozzám, mint a tegnap 13 assassins. :)
Filmes szempontból nagyon hálás a történet, ha meghallod, h film készül egy ilyen kényes témáról, akkor már érzed, h sikerszagú. Egy ilyen filmnél szerintem a legfontosabb, h sokkoljon, ezt nálam majdnem teljesen elérte, még egy kicsi kellett volna, h katarzisszerű legyen. Ahogy már többen írták, itt tényleg a sztorin van a lényeg, erről többet nem is írok, nézzétek meg, érdemes.
Al Pacino odatette magát rendesen. Mielőtt elkezdtem volna nézni, utána olvastam, h pontosan miről is szól. Akkor azt gondoltam, h egy ilyen témájú filmnél a színészi játék háttérbe fog szorulni. Al Pacinonak köszönhetően ez nem történt meg, sőt ha pár hónap, év múlva visszagondolok majd a DR. Halál-ra, akkor azt hiszem, h a téma mellett a színészi játék is eszembe fog jutni. Az előbb azt írtam, h a történet viszi előre az egészet, de ehhez még párosul egy remek játék is. Talán visca el barca írta, h ez a szerep Al Pacinora volt írva, ezzel egyetértek, nem nagyon gondolom, h más színész hitelesebben tudott volna azonosulni Jack-el.

Az eutanáziás kérdésbe én sem megyek bele, de szívből sajnálom azt, akinek ilyesmibe része kell legyen, akár közvetett módon is.
8/10
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Capon
Llegenda del Barça

2011.12.02. 13:09:08

visca el barca írta:
Capon írta:Skacok, jön a péntek és a horror nap a barátokkal. Véleményt szeretnék a Végső Menedék 2010 (Shelter) c. filmről aki látta. Elég sokk mellényúlás volt mostanában aztán nem akarok kaki filmet nézni (megint :( ) Ha nem jó keresek másik filmet.
horrornak nem mondanám, inkább thriller. sajnos az a fajta, ami erősen kezd, de a vége felé egyre jobban esik a színvonal. azért a mai pocsék filmek közül sztem kiemelkedik, egyszer bőven nézhető. sőt, kétszer is.
Köszi! Ezek szerint nem horror... akkor nézek valami mást ez meg marad a vésztartalék, vagy megnézem egyedül.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
messideco
Presidente del Barça

2011.12.02. 13:03:10

http://www.origo.hu/filmklub/20111201-e ... lberg.html

Egy újabb film, amit várok :)

Ajánlom mindenkinek az Easy Rider című filmet. Azoknak fog tetszeni, akik nézik a Sons of Anarchyt is, vagy egyszerűen szeretik a motoros életet :)
Kép
"And my heart will leave you never."
visca el barca
Presidente del Barça

2011.12.01. 22:11:53

Bányász írta:
visca el barca írta:
Bányász írta:Az egyik a Gilbert Grape
ha ez bejött, és nem láttad még, akkor kötelező marvin szobája uszintén caprioval!
Hát nem csalódtam,sőt... :D Nagyon jó ez a film.És bár nem vígjáték de oltári dumák vannak benne. :D A Bob az meg egyenesen óriási. :D
leszopogattad a festéket a kockáról? :D azért az öreg marvin is jol tolja :D

szerintem azért a gilbert grape klasszisokkal jobb film, a marvin nekem rettentoen klisés... de azért termeszetesen itt van mindkettő a polcomon...

amugy irtad, hogy leo milyen jo eredti hanggal a grape-ben, ha netán egyszer ujra előveszed a filmet, nézd meg szinkronnal, sztem hihetetlenul jo uis, sőt... jobb! (asszem tán' leonak 2x szinkronizalt ez a csavo, a masodjara talán az ez a fiuk sorsában..)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.12.01. 22:07:02

Végre valahára megnéztem normális minőségben a HP utolsó részét.
Számomra ez volt a leglátványosabb, legidegeskedőbb és legjobb rész a filmsorozatból.
Sajnálom hogy vége, de a befejezés kiengesztelt.
Nem vagyok filmszakértő, szóval nézzétek el. 10/10-et adok erre a filmre annyira megfogott.
Bár a vége eléggé elszabott egy rész volt :lol:
visca el barca
Presidente del Barça

2011.12.01. 22:03:15

Capon írta:Skacok, jön a péntek és a horror nap a barátokkal. Véleményt szeretnék a Végső Menedék 2010 (Shelter) c. filmről aki látta. Elég sokk mellényúlás volt mostanában aztán nem akarok kaki filmet nézni (megint :( ) Ha nem jó keresek másik filmet.
horrornak nem mondanám, inkább thriller. sajnos az a fajta, ami erősen kezd, de a vége felé egyre jobban esik a színvonal. azért a mai pocsék filmek közül sztem kiemelkedik, egyszer bőven nézhető. sőt, kétszer is.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.12.01. 21:58:29

Ma fejeztem be Sírhant Művek 1. évadját.
Hát sokat nem tudok írni róla, csak annyit, h nekem nagyon bejövős. Valahogy emelett a sorozat mellett a Dexter most nem olyan ütős. Pedig mikor még nem néztem midnig nagyban vártam az úúj Dexter részt, de ez most nagyon bejövős, inkább ezt pörgetem, mint hogy megnézzem az új Dexter részt. Pedig általában a HIMYM és Dexter az aminek nézem frissiben a részeket.
albicelesteX
A Vadász

2011.12.01. 21:55:12

Bányász írta:A másik film amit megnéztem az a David Gale élete.
Továbbra sem vagyok filmkritikus ugyh nehéz bármit is írnom. :D Jó film na.Tetszett. :D David Gale(Kevin Spacey) a halálbüntetés eltörléséért küzd de végül Ő is a halálsoron találja magát...a többit pedig tessék megnézni.Szerintem nem bánja meg aki megteszi. :)
Hallod ez életem leglehozósabb filmje,de nagyon tetszett!!!
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2011.12.01. 21:39:06

Dexter 6. évadot most pörgettem le (mármint ami eddig kijött).

Háát, kicsit izzadtság szagú már nekem az egész.
Jó meg minden, vannak jelenetek amikor felkapom a fejem, de írta itt vki, hogy messze a legjobb, hát sztem a 4.-hez pl sehol sincs.
Trinity-től pl. engem a mai napig a hidig kiráz olyan komolyan tolta.
Ez a mostani főgonosz meg, szerintem a világmindenség legbirkább kinézetű elmebeteg sorozatgyilkosa. Olyan, mint valami b kateges kiskadét.

Több csavart tesznek bele ebbe az évadba, elhordják a tezsvírek.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Capon
Llegenda del Barça

2011.12.01. 18:52:37

Skacok, jön a péntek és a horror nap a barátokkal. Véleményt szeretnék a Végső Menedék 2010 (Shelter) c. filmről aki látta. Elég sokk mellényúlás volt mostanában aztán nem akarok kaki filmet nézni (megint :( ) Ha nem jó keresek másik filmet.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2011.12.01. 18:44:56

visca el barca írta:
ha ez bejött, és nem láttad még, akkor kötelező marvin szobája uszintén caprioval!
Hát nem csalódtam,sőt... :D Nagyon jó ez a film.És bár nem vígjáték de oltári dumák vannak benne. :D A Bob az meg egyenesen óriási. :D
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.12.01. 15:23:22

gergo9 írta:Dexter megint :)

Vmit én sem értek vagy a forgatókönyvben van hiba. Ugye az a csaj akit Travis elengedett és kihallgattak az is ugye azt mondta hogy két hangot halott és két DDK-van. :)
Amikor elkezdtem gyanakodni,hogy 1dül van Travis, nekem is eszembe jutott,visszanéztem,és egy szóval nem említi a csaj (Holly),hogy hallotta a Professzort, csak,h a fiatalabbik professzornak szólította a másikat, na meg,hogy szerinte az idősebb odanyomta a nyakához a térdét,és kifeszítette a száját. Ezt Travis is megcsinálhatta. Nézd vissza a kihallgatását még1x, amikor Debra és Batista kérdezgeti a kórházi ágyon. Folyton úgy mondja,h " a fiatalabb azt mondta, meg amazt" Nem hallotta a professzort sosem,csak persze azt hitte hogy ott van,hiszen Travis "beszélgetett vele".
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
gergo9
Director del Fútbol

2011.12.01. 15:11:48

Dexter megint :)

Vmit én sem értek vagy a forgatókönyvben van hiba. Ugye az a csaj akit Travis elengedett és kihallgattak az is ugye azt mondta hogy két hangot halott és két DDK-van. :)
kanty
Llegenda del Barça

2011.12.01. 14:05:44

13 assassins

Elsőre kb. megnéztem 7-8 percet, aztán hagytam, most második nekifutásra végre sikerult megnézni :) Nagyon hosszú a felvezetés, kb. másfél óráig alig történik valami, 30 percbe ennyi akciót bele lehetett volna zsúfolni. Az történt, amit vártam, nincs csavar,( ilyen filmbe fura is lenne, ha volna :P ) egyetlen olyan része sincs a filmnek, ami miatt azt kellene mondjam, h érdemes megnézni. A harc jelentek jók, talán ezért kaphat egy fél piros pontot.

Végig az volt az érzésem, h egy koppintás az egész. Már az elején A hét szamuráj ugrott be nekem. Kuroszava mesterműve nagyon tetszett nekem, pedig hosszabb is volt, akció se volt több, de a hangulata az zseniális. 13 assassins-ról ez nem mondható el.
5/10
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.12.01. 13:47:50

Dexter

Most sikerült megnézzem az új Dextert! Hát ez az epizód valami hatalmas volt! A 4. évad záró epizódja után talán a legjobb.Csak sikerült felpörgetni az eseményeket igy a végére,nagy csavar volt, bár lehetett rá számitani.Ami talan még érdekesebb az a hutőkocsis gyilkos féle kéz az informatikus csávónál,szerintem fontos szerepe lesz még annak, bár fogalmam sincs mit hoznak ki még belőle.De nagyon várom a következő részt! 8)
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
visca el barca
Presidente del Barça

2011.12.01. 13:04:22

Bányász írta:Még váró listán van a Don kocsmája és az Ez a fiúk sorsa.Ezek közül láttad esetleg valamelyiket?A Don kocsmájáról nem írnak túl biztató dolgokat porton... :)
hajjaj, ha én a port.hu-s forum alapján válaszgatnék filmeket... :D

egyik sem mai darab, a don kocsmája az eléggé különös hangulatú, már csak azért is megéri megnézni, maga a történet nem nagy szám, de mondom, egyszer nézhető.

az ez a fiúk sorsa meg hasonló a marvin szobája, gilbert grape vonalhoz, egy jo kis dráma.

amugy meg ha dicapriozol mostanaban és vevő vagy az ínyencségekre, akkor a teljes napfogyatkozás. két híres, 19. sz-i francia szimbolista költő érdekes kapcsolata... én még talán középsuliban láttam először, de azóta megnéztem már párszor..
Kép
Bányász

2011.12.01. 12:50:01

visca el barca írta:

kevin spaceynek, meg minden filmje alap, egyszerűen nem tud mellényúlni. talán mai napig az egyetlen olyan színész, akinek bármelyik fimjét láttam, nagyon bejött..
Az lesz a következő a sorban. :) Most kezdem bepótolni ami Di Caprioból kimaradt.Nemrég kerítettem sort A part-ra ami egyébként szintén nagyon tetszett és szintén ajánlok mindenkinek. :) Mondjuk hozzám közel áll az a fajta életforma amit a filmben bemutatnak,el tudnám képzelni magam egy olyan szigeten. :D

Még váró listán van a Don kocsmája és az Ez a fiúk sorsa.Ezek közül láttad esetleg valamelyiket?A Don kocsmájáról nem írnak túl biztató dolgokat porton... :)

Kavin Spaceyhez kapcsolódó dolog egy másik film amit mostanában láttam(szégyellem is magam miatta :D ) a Szigorúan bizalmas.Egyébként szerintem ez sem rossz film ezt is bátran ajánlom annak aki még nem látta.
Módosult tudatállapotban néztem és vicces volt,h Russel Crowe szinte minden jelenetében vagy üt vagy nagyon dühös. :D Egyébként megdöbbentően sokan meghalnak a filmben... :D
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
soadroli
Llegenda del Barça

2011.12.01. 12:40:10

fcbarca0827 írta:
Ilúvatar írta:Na, senki nem tudja megválaszolni a kérdésem a Dexterrel kapcsolatban, mi? :P
Hát nem egy túl bonyolult kérdés. Ő saját magát.
Szerintem is...
Remélem mindenre kapunk választ. :)
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.12.01. 12:39:23

Majdnem híres (Almost famous)
Hát ez olyan gyenge feles volt. Igazából nem tetszett, hogy őszinte legyek. Pedig nagyon jól indult a film, de egyre unalmasabbá vált.
Kép
"And my heart will leave you never."
visca el barca
Presidente del Barça

2011.12.01. 12:05:20

kevin spaceynek, meg minden filmje alap, egyszerűen nem tud mellényúlni. talán mai napig az egyetlen olyan színész, akinek bármelyik fimjét láttam, nagyon bejött..
Kép
Bányász

2011.12.01. 11:29:37

Láttam két filmet és mind a kettő merem ajánlani azoknak akik a hideg estét egy jó filmmel szeretnék eltölteni. :)

Az egyik a Gilbert Grape.
Szerintem nagyon érzelemdús film.Nagyon jó színészekkel.Leonardo Di Caprio nagyon jót játszik,számomra tökéletesen eladta a karakterét.Nagyon hitelesen hozza a "gyagyást".(pedig azt hihetné az ember,h azt könnyű eljátszani de szerintem nem és ráadásul nála rendben volt a mimika meg minden szóval f*sza)

Azt mondanám,h Di Caprio és a szerepe miatt eredeti nyelven ajánlom mert nem tudom magyar nyelven hogy fest Arnie.De azt hiszem fele ilyen hitelesnek nem tűnne számomra.

A másik film amit megnéztem az a David Gale élete.
Továbbra sem vagyok filmkritikus ugyh nehéz bármit is írnom. :D Jó film na.Tetszett. :D David Gale(Kevin Spacey) a halálbüntetés eltörléséért küzd de végül Ő is a halálsoron találja magát...a többit pedig tessék megnézni.Szerintem nem bánja meg aki megteszi. :)
Kép

fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.12.01. 11:23:48

Ilúvatar írta:Na, senki nem tudja megválaszolni a kérdésem a Dexterrel kapcsolatban, mi? :P
Hát nem egy túl bonyolult kérdés. Ő saját magát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2011.12.01. 11:36:13-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Deus
Boixos Nois

2011.12.01. 11:11:36

Na, senki nem tudja megválaszolni a kérdésem a Dexterrel kapcsolatban, mi? :P
KépKép
lijacska
Jugador del Barça

2011.12.01. 10:55:53

sziasztok
segítségre lenne szükségem:

Hegedűs a háztetőn
Jákób rabbi kalandjait

szeretném magyar szinkronnal megnézzni. Ha valaki pü-ben küldene torrentet megköszönöm.
visca el barca
Presidente del Barça

2011.12.01. 01:18:31

megnéztem este a rec és rec 2 című spanyol horror filmeket.

az első rész, az elég jó, sőt a műfajában nagyon-nagyon jó.

nah de a második. irritáló, idegebeteg, üvöltötő, sikongató emberek tömkelege. talán a legrosszab folytatás amit valaha készítettek egy filmhez. áhh.
Kép
Válasz küldése