Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Köszi! Ezek szerint nem horror... akkor nézek valami mást ez meg marad a vésztartalék, vagy megnézem egyedül.visca el barca írta:horrornak nem mondanám, inkább thriller. sajnos az a fajta, ami erősen kezd, de a vége felé egyre jobban esik a színvonal. azért a mai pocsék filmek közül sztem kiemelkedik, egyszer bőven nézhető. sőt, kétszer is.Capon írta:Skacok, jön a péntek és a horror nap a barátokkal. Véleményt szeretnék a Végső Menedék 2010 (Shelter) c. filmről aki látta. Elég sokk mellényúlás volt mostanában aztán nem akarok kaki filmet nézni (megint) Ha nem jó keresek másik filmet.
leszopogattad a festéket a kockáról?Bányász írta:Hát nem csalódtam,sőt...visca el barca írta:ha ez bejött, és nem láttad még, akkor kötelező marvin szobája uszintén caprioval!Bányász írta:Az egyik a Gilbert GrapeNagyon jó ez a film.És bár nem vígjáték de oltári dumák vannak benne.
A Bob az meg egyenesen óriási.
horrornak nem mondanám, inkább thriller. sajnos az a fajta, ami erősen kezd, de a vége felé egyre jobban esik a színvonal. azért a mai pocsék filmek közül sztem kiemelkedik, egyszer bőven nézhető. sőt, kétszer is.Capon írta:Skacok, jön a péntek és a horror nap a barátokkal. Véleményt szeretnék a Végső Menedék 2010 (Shelter) c. filmről aki látta. Elég sokk mellényúlás volt mostanában aztán nem akarok kaki filmet nézni (megint) Ha nem jó keresek másik filmet.
Hallod ez életem leglehozósabb filmje,de nagyon tetszett!!!Bányász írta:A másik film amit megnéztem az a David Gale élete.
Továbbra sem vagyok filmkritikus ugyh nehéz bármit is írnom.Jó film na.Tetszett.
David Gale(Kevin Spacey) a halálbüntetés eltörléséért küzd de végül Ő is a halálsoron találja magát...a többit pedig tessék megnézni.Szerintem nem bánja meg aki megteszi.
Hát nem csalódtam,sőt...visca el barca írta:ha ez bejött, és nem láttad még, akkor kötelező marvin szobája uszintén caprioval!Bányász írta:Az egyik a Gilbert Grape
Amikor elkezdtem gyanakodni,hogy 1dül van Travis, nekem is eszembe jutott,visszanéztem,és egy szóval nem említi a csaj (Holly),hogy hallotta a Professzort, csak,h a fiatalabbik professzornak szólította a másikat, na meg,hogy szerinte az idősebb odanyomta a nyakához a térdét,és kifeszítette a száját. Ezt Travis is megcsinálhatta. Nézd vissza a kihallgatását még1x, amikor Debra és Batista kérdezgeti a kórházi ágyon. Folyton úgy mondja,h " a fiatalabb azt mondta, meg amazt" Nem hallotta a professzort sosem,csak persze azt hitte hogy ott van,hiszen Travis "beszélgetett vele".gergo9 írta:Dexter megint
Vmit én sem értek vagy a forgatókönyvben van hiba. Ugye az a csaj akit Travis elengedett és kihallgattak az is ugye azt mondta hogy két hangot halott és két DDK-van.
hajjaj, ha én a port.hu-s forum alapján válaszgatnék filmeket...Bányász írta:Még váró listán van a Don kocsmája és az Ez a fiúk sorsa.Ezek közül láttad esetleg valamelyiket?A Don kocsmájáról nem írnak túl biztató dolgokat porton...
Az lesz a következő a sorban.visca el barca írta:ha ez bejött, és nem láttad még, akkor kötelező marvin szobája uszintén caprioval!Bányász írta:Az egyik a Gilbert Grape
kevin spaceynek, meg minden filmje alap, egyszerűen nem tud mellényúlni. talán mai napig az egyetlen olyan színész, akinek bármelyik fimjét láttam, nagyon bejött..
Szerintem is...fcbarca0827 írta:Hát nem egy túl bonyolult kérdés. Ő saját magát.Ilúvatar írta:Na, senki nem tudja megválaszolni a kérdésem a Dexterrel kapcsolatban, mi?
ha ez bejött, és nem láttad még, akkor kötelező marvin szobája uszintén caprioval!Bányász írta:Az egyik a Gilbert Grape
Hát nem egy túl bonyolult kérdés. Ő saját magát.Ilúvatar írta:Na, senki nem tudja megválaszolni a kérdésem a Dexterrel kapcsolatban, mi?