Most nem azért, de én Cersei-t nagyon bírtam mindig is, amit most meg leművelt,
az előtt le a kalappal.

Gyönyörű volt az egész, annyira a lényéből áradó, annyira a középkori világba illően gonosz és annyira mesterien megírt, hogy na erre azért nem gondoltam.

A monológ, hogy bizony ők ketten ott lesznek végig, együtt, odalenn, és a puszpá, na ez a jelenet nálam beverte a 10 pontot.

+ ahogy Highgardent kirámoltak, hogy abból fizessék ki Mycroft Holmest, az is egy pacsit érdemel.
Daenerys pedig hála az égnek egyre közelebb a végéhez, ha meglátom, azzal a szenvtelen rbanc fejével és a szemöldökével is már az idegszálaimon penget. Annyira pofánvernéd feje van...
Na de sebaj, mert szétborították a bábuit, ebből nem igen mászik ki.

Hála az égnek, mert a gondolat is fájdalmas, hogy ő üljön a trónon. Nem tudom, hogy tovább hogy akarják, mert ugye ők innentől nincsenek már játszmában, egyedül Cersei meg Jon van még a téren, meg a Night King. Tényleg baromira érdeklődve várom, hogy hogy fogják folytatni, mert még mindig csak 3 rész ment le, és eléggé felhúztam a szememben most a sorozatot az írógárda, az összes általam várt dolog megdőlt.

Remélem nem lesz valami direkt happy end vége, nagy csalódás lenne ezek után. (Pedig várható, mert híresen hülye átlagembereknek+gondolkodni alig tudó átlagamerikaiaknak készült és készül a sorozat. Emlékszem, amikor 5-10 éve még kö.csög tetű gyík, geek, pancser, nyomoronc volt mindenki, aki szerette az RPG-t. Most meg az összes gyökér az ilyen témák csecsén csüng. A sorozat ettől még jó, de az utóbbi elég szánalmas.)