Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem meglepő, már tavaly is ez volt asszem.palesz77 írta:Az megvan amúgy mindenkinek, hogy az HBO hekkerek áldozata lett, és lehet, hogy kikerültek a Trónok Harca részek is? Hamarosan majd kiderül, de érdemes figyelni..
Messias2 írta:Ti kit szúrnátok a sorozatból?
Újfent bocsesz, de annyira irritál Emilia Clark színészi munkája, hogy az a végletekig taszít, bár ugyan ezt kell lehoznia, ezt várják tőle, akkora is.palesz77 írta:...
GOTRinku írta:GoT
X éve nem nézek sorozatot, nem töltök le semmit inkább, mert rákattanok és egyáltalán nem megyek dolgozni. Szó szerint, 0-24-ben nézem.Rinku írta:House of Cards?Jó színész volt benne a srác, van benne ígéret szvsz.
House of Cards?recrea írta:Köszi...btw fogalmam nincs ki ez a színészsoadroli írta:jön a True Detective 3. évad, Mahershala Ali lesz a főszereplő.
Köszi...btw fogalmam nincs ki ez a színészsoadroli írta:jön a True Detective 3. évad, Mahershala Ali lesz a főszereplő.
palesz77 írta: GoT
egyre lejjebb adják. 4. évadra fenyő iván jön?soadroli írta:jön a True Detective 3. évad, Mahershala Ali lesz a főszereplő.
messideco írta:Én is ezzel szívattam a haverokat hétfőnMessias2 írta:Tyriont kinyírták.. Most mit írjunk..
Más:
Újrázom a HIMYM-et. Gyerekek, ez a legjobb sitcom szerintem. Láttam már párat, de még mindig viszi a prímet.