S.Agüero írta:
Ez szerintem már eddig is tény volt.

Nekem pont ez a furcsa. A csávó elmondja Roswellt, leír egy, a közgondolkodás szempontjából tök átlagos űrlényt, bedobja az SR-71est, Nixont, Eisenhowert, avagy minden olyasmit, ami ismerős lehet az embernek, de részletekbe semmiből nem megy bele. Ki volt a főnöke, ki volt az 51-es körzet vezetője, mivel foglalkoztak ők egyáltalán, mennyi csészealj volt a bázison, volt-e köztük eltérő (azaz van-e több fajuk az idegeneknek). Egyetlen olyan dolgot nem mond, ami felkeltette volna az érdeklődésem, ami azt bizonyítaná, h neki tényleg volt valami belsős infoja, és nem csak a különböző népszerű összeesküvés-elméleteket mondja fel. (Ráadásul a riporter is úgy kérdezgeti, mintha pontosan tudná, h milyen válaszokat vár)
Valamint a ha jól értem, emberünk 22 éves korára a CIA-igazgató volt az USA keleti felében (már amennyiben friss a videó). Azért az nem rossz karrier.
szerk.: ja meg titoktartási szerződés 50 évre? wtf? öregkorában már beszélhet az UFO-król? (igaz, h akkor megfenyegetik kicsit, de beszélhet)