Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Küldöm, csak pár percet kérek, mert az egyik film ázsai lett volna és szeretnék megkönyörülni socio-n.messideco írta:lui: küldd el a filmek címeit
Tudom, hogy nem nekem szólt, de első körben lazíthatnánk egy kicsit a határidőn. Nekem például ma kéne szolgáltatnom, de csak ma tudtam beszerezni a 13 Assassinst, és csak holnap lesz időm megnézni.messideco írta:Nem, nem vagyok annyira öntörvényűKurdt ajánlása volt.
Szerinted mit változtassunk a klubon, ha már itt vagy?
sry, egy pillanatig azt hittem, a múlt héten a Te ajánlásod volt, aztán abból indultam ki, hogy pontoztad a sajátodmessideco írta:sjd: a saját filmedet nem kell értékeld
visca el barca írta: csak azt nem értem ha sok a heti 2 film, akkor minek iratkoztatok fel a listára... ennek igy tényleg semmi értelme
Adós vagyok még az általam ajánlott filmek értékelésével:sjd írta: normál esetben menne a 2
sjd írta:Szerintem a heti két film sok, nekem most szerencsém volt, mert pl. a héten max 1et tudtam volna megnézni. Mondjuk most nagyon összejöttek a dolgok, normál esetben menne a 2, de ha közbejön vmi program, akkor ugrott az egész (és gondolom ezzel nem csak én vagyok így)messideco írta:Remélem nem. Még van két nap.
De nekem is már az elején ez volt a gyanúm....
Nekünk is.![]()
Szerintem a heti két film sok, nekem most szerencsém volt, mert pl. a héten max 1et tudtam volna megnézni. Mondjuk most nagyon összejöttek a dolgok, normál esetben menne a 2, de ha közbejön vmi program, akkor ugrott az egész (és gondolom ezzel nem csak én vagyok így)messideco írta:Remélem nem. Még van két nap.
De nekem is már az elején ez volt a gyanúm....
Nekünk is.![]()
Én leszek a következő ajánló, ha jól tudom.messideco írta:A követező két ajánlást várom, hogy holnap közzétehessem![]()
a 13 assassinst, ha jol emlékszem ketten értékeltük... talán lui (aki raadasul már látta és ugy értékelt) meg én...messideco írta:A követező két ajánlást várom, hogy holnap közzétehessem![]()
Nekem is van egy hasonló érzésem azzal a különbséggel, hogy nem tudom rávenni magam,hogy megnézzek egy 2 órás filmet, mert nagyon sok idő megy el vele....Ezért inkabb maradok a sorozatoknal, mondjuk azt kemenyen nyomom, most is például 4-5 sorozatot nézek párhuzamosan.messideco írta:Arra jöttem rá, hogy meguntam filmeket nézni. Egyszerűen nincs türelmem hozzá. Lehet, hogy csak nálam van ez a jelenség...
Természetesen a heti két filmklubos filmet még megnézem ?:)