mondjuk ha kerülitek a focis topicocat,akkor egész jól ki lehet jönni ott,de a focis témákba ne szóljatok bele inkább,
szerintem ez így konkrétan nem igaz, a pl, serie a , dél-amerikai foci, stb. topicok használatával semmi baj nincs, sőt, a bl és a liga bbva topic is használható, csak a barcával kapcsolatban kell vigyázni, az a fő konfliktusforrás.
nyilván nem ugranak neked egyébként mindenért.
Én is regizve vagyok, szigorúan más néven,
meg mertem volna esküdni, hogy ott is van egy recrea, vagy volt korábban.
Shutter, szerinted miért tudtál oda jobban beilleszkedni?!
annyira nem tudom ezt megindokolni, talán azért érzem így, mert teljesen másmilyen érzettel fórumozik itt és ott az ember.
ott ugye azt várnám, hogy kikezdenek, támadnak, provokálnak, flegmáznak, itt pedig azt, hogy nagyobb egyetértés, családiasabb, barátibb hangulat, hangnem, meg ilyenek.
ehhez képest ha ott nem mennék bele mindig a barca vs real vitákba, nem lenne szinte semmi konfliktusom, akár a realról, akár a barcáról is lehet érdemben beszélgetni, csak a kettőről együtt nehéz.
de volt már olyan, hogy oldalakig beszélgettünk arról, hogy ha 3 játékost választhatnánk a riválistól, kik lennének azok, és miért.

egyébként úgy érzem, a nagy többség (még azoknak a nagy része is, akik régebben taszítóan viselkedtek, mert aktív barcás vagyok) már megszokta, hogy ott vagyok, nem akadnak fenn apróságokon, mint régen, teljes értékű tagnak tekintenek a fórumon, mint roliékat.
ezzel szemben viszont itt annak ellenére, hogy egy közös célért szurkolunk, többek között valdes, tello és deu miatt már nagyon sok vitám volt.
illetve amit írtál, hogy :
nem folyik a hozzászólások között rejtett inteligencia-, "ki az okosabb" verseny.
ezt nyomokban én is észrevettem, és még egyébként ha valaki(k) folyamatosan ellentmondanak, ellen mennek az én gondolatmeneteimmel, mindig az ellenkezőjét akarják megmagyarázni annak, ahogy én gondolom, az sem a kenyerem.
oké, nem gondolhatunk mindent úgy, de hogy egyes emberkék mindig kb az ellentétét magyarázzák meg, mint ahogy én látom, az idegesítő.

nagyjából ugyanezeket a köröket még a fb-s klubunkban is sokszor lefutjuk.
nyilván ha madridistán máshogy látják a dolgokat a real vs barca tekintetében, az valahol kötelező vitaalap, az nem lep meg, valahogy inkább itt érzem úgy, hogy mindenki jobban szeretne érteni a futballhoz, mint én, és mindent jobban látnak.
tehát lebutítva ott, ellenséges területen
arányában kevesebb a konfliktusom és kevesebbszer idegesítem fel magam, mint itt, ami papíron a haza.