Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
hu, ez pedig elég messze van még a művészfilmtől (kb mint a transformers:D)messideco írta:Valahogy a művészfilmek nem az én asztalom.
socio66 írta:...
Ez szerencsére nem beteg, csak véres.sjay írta:Miike film, nane.. Az eddig általam "látott" filmjei baromi betegek voltak, nem szeretem őt.. Remélem ez lesz a kötelező kivétel.
Ebben egyetértek, mint kívülálló is.socio66 írta:a régivel nem az a bajom hogy régi,hanem hogy olyan kultúrában,olyan ízlések mentén született,ami mai szemmel nézve szinte érthetetlen.
most mondhatnék ezer példát a szokásoktól kezdve az öltözködésen át bármivel kapcsolatban,amiken én röhögök ha mesélik,pedig anno természetes volt.
a filmekkel is így vagyok,mikor régen apám mutatott fekete-fehér magyar filmeket, hát a legkevésbé sem kötöttek le,lassú,vontatott volt az összes,akkori humorral és érzelemvilággal,ami nekem egyáltalán nem jött át.
akkor biztosan jó volt,de az akkor volt,most teljesen más az ízlés,máshoz vannak szokva az emberek,és itt nem a leggagyibb c kategóriás eszetlen akciófilmre kell gondolni,szerintem érted miről beszélek.
de hagyjuk,részemről befejeztem,megnézem este a filmet,aztán majd véleményezem.
Te jó ég, hogy voltak képesek az emberek filmet nézni az 50es években?socio66 írta:jó,most lehet művészkedni,de kétlem hogy a többség szívesen ülne neki egy fekete-fehér,feliratos,tré minőségű filmnek,akárki akármit mond.
és akkor már nem is szólván arról, amit említettem, h egy kamerával vették fel az egészet és elég tré minosegu maga az alapanyag is.sjd írta:Nem hiszem, hogy ez a film bármikor is megjelent volna Mo.-n, szóval esélytelen belőle szinkronosat találni, remélem azért egy 70 perces fekete-fehér film feliratos megtekintése nem okoz nagy problémát. (Arról nem is beszélve, hogy a filmklub pont a kevésbé ismert filmek megnézéséről szól, szóval valószínűleg lesz még egy pár film, amit csak feliratosan fogsz megtalálni)socio66 írta:de akkor csak feliratosan van,és ráadásul fekete-fehér is?
baromi jó.
egyébként nem igaz hogy annyit nem lehet megtenni,hogy a heti két filmet feltüntetnétek a szavazás résznél. most is oldalakat kellett visszamennem,hogy megtaláljam az ajánlást.
Másrészt meg http://eurobarcafilm.blogspot.com/ , és akkor nem kell oldalakat visszamenni
Nem hiszem, hogy ez a film bármikor is megjelent volna Mo.-n, szóval esélytelen belőle szinkronosat találni, remélem azért egy 70 perces fekete-fehér film feliratos megtekintése nem okoz nagy problémát. (Arról nem is beszélve, hogy a filmklub pont a kevésbé ismert filmek megnézéséről szól, szóval valószínűleg lesz még egy pár film, amit csak feliratosan fogsz megtalálni)socio66 írta:de akkor csak feliratosan van,és ráadásul fekete-fehér is?
baromi jó.
egyébként nem igaz hogy annyit nem lehet megtenni,hogy a heti két filmet feltüntetnétek a szavazás résznél. most is oldalakat kellett visszamennem,hogy megtaláljam az ajánlást.