Na most lehet nagy hülyeséget fogok mondani, de szerintem mindenki azért néz filmet, hallgat zenét, stb stb, hogy szórakoztassa. Ha leülök egy film elé, ttól függően, hogy milyen a hangulatom, mire van szükségem, akkor attól azt várom el, hogy szórakoztasson. Pl, ha arra van szükségem, hogy kikapcsoljon az agyam, akkor megnézek valami retardált idióta vígjátékot, és akkor az jobban szórakoztat az adott pillanatban, mint akármilyen Remény rabjai vagy Ponyvaregény vagy akármi überjó film.
Ugyanígy, ha művészfilmet néz az ember, akkor lehet olyan pillanatban érdemes nézni, amikor élvezi. Ha nincs ilyen pillanat, akkor meg nem kell nézni és kész.
Szóval felesleges egymást győzködni, hogy márpedig ez a film éppen ezért jó, vagy azért jó. Hülyeség. Minden filmet a befogadó közönség minősíti, alapból minden film semmilyen, a véleményed ad neki valami értéket. Nem meglepő, hogy valakinek rossz, valakinek meg jó.
Nekem pl magyarázhatjátok, hogy jó a Star Wars, meg hogy mindenki szereti meg ilyenek, ettől én még szánalmas bénaságnak tartottam minden részét amiből láttam részleteket. Ettől még nektek lehet jó.
Na most jó feleslegesen írtam a szerintem evidensről egy csomót...