Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
szinkronosról nem tudok, nekem 700 megás van meg asszem.socio66 írta:ezt a following című filmet én első körben nem találtam meg a legnépszerűbb torrent oldalon,csak feliratosan és dvd 'minőségben',ami elég nagy méretű.
van egyáltalán szinkronos?
Nos,miután tisztázódott a kérdés kérdése (csabooo írta:
csak az első részt láttam már vagy 2-3 éve. és azért kérdeztem meg, hogy melyiket érdemesebb megnézni, mert a 7 ből nem hiszem hogy mindegyik ugyanolyan jó lenne mint az első...
Pont ezt a két sorit kerzdtem el nézni az idei újak közülsjd írta:
más: Homelandet vagy Person of Interest-et nézi még innen vki?
csak az első részt láttam már vagy 2-3 éve. és azért kérdeztem meg, hogy melyiket érdemesebb megnézni, mert a 7 ből nem hiszem hogy mindegyik ugyanolyan jó lenne mint az első...ozsimiki írta:mint írtam, elvileg belefér. gyakorlatilag is.csabooo írta:figyelj ozsi, tudtommal ez egy olyan topic, ahová tanácsot lehet kérni, adni, stb, filmekről, sorozatokról, egyszóval minden ami a filmiparral kapcsolatba van.
és eddig még nem láttam sehol olyan szabályt ahol azt írná, hogy nem lehet kérdést feltenni egy filmről.és igen azért ide írok mert itt jobban adok a véleményetekre mint, port.hu-s indiánoknak.
ne vedd sértésnek, de ez a véleményem.
viszont kifejthetnéd bővebben is a dolgokat. Miért kérdezted? még nem láttad,és a vélemények alapján akarod megnézni a részeket,vagy csak érdekel,h a 7-8 rész közül kinek melyik tetszik. (ha utóbbi,akkor nem győztél meg továbbra sem)
vagy teszem azt, szerinted HA érkezne sorban 10-20-30embertől a válasz,h Az 1, a 2., a 3., az 5. az nem chatbe menne át már lassan?
mind1, szerintem nem teljesen értetted miért írtam amit.
HA nem láttad egyiket sem( ugye ez nem derül ki a bő kérdésedből),akkor az első 3at nézd meg sorrendben, többi azokhoz képest pocsék)
Majd meglesem a másik kettőt is!visca el barca írta:
nézd meg a másik két részt is, kicsit gyengébbek, de azért bőven a nézhető kategorian belul vannak. igaz az egész trilogia kicsit furcsa, mert az első rész az egy kulonallo, önmagában is erős sztori (ld. usa remake), a 2.-3. rész egyben, meg megint egy kulon sztori, egy pár átfedéssel az elso részbol.
amugy a csaj vmi zsenialisan jatszik, nekem nagyon bejott mind3 részben, nemhiába őt akarták az usa remakebe is, csak nemet mondott...
ha jol tudom játszik majd az sherlock holmes 2-ben is, plusz ő lesz a főszereplő a legujabb alien (lőzmény) filmben is
Tuti hülye kérdés, de az ajánlást azt ugye majd neked kell elküldeni, és te írod ki ide?messideco írta: Amúgy lejárt az első kör, szépen, csendben.
Mi a véleményetek, hogy tetszett? Változtassunk-e valamin?
nézd meg a másik két részt is, kicsit gyengébbek, de azért bőven a nézhető kategorian belul vannak. igaz az egész trilogia kicsit furcsa, mert az első rész az egy kulonallo, önmagában is erős sztori (ld. usa remake), a 2.-3. rész egyben, meg megint egy kulon sztori, egy pár átfedéssel az elso részbol.Bob_Marley írta:Azt hiszem pár napja visca el barca írt a tetovált lányról!Zseiális film, van benne nem egy csavar, köszi, hogy írtad nagyon tetszett a film!
mint írtam, elvileg belefér. gyakorlatilag is.csabooo írta:figyelj ozsi, tudtommal ez egy olyan topic, ahová tanácsot lehet kérni, adni, stb, filmekről, sorozatokról, egyszóval minden ami a filmiparral kapcsolatba van.
és eddig még nem láttam sehol olyan szabályt ahol azt írná, hogy nem lehet kérdést feltenni egy filmről.és igen azért ide írok mert itt jobban adok a véleményetekre mint, port.hu-s indiánoknak.
ne vedd sértésnek, de ez a véleményem.
Azért csabooo védelmére szólnék, hisz én is inkább megkérdezem a véleményeket. Ott csak egy számot látsz, itt meg megindokolják a számot és szerintem ez fontos!ozsimiki írta:
amúgy az ilyen témák kicsit feleslegesek szerintem, ezt már csabooonak címezve. Egyszerűbb ha felmész imdb-re,vagy port-ra,és ott több 100,esetleg 1000,10000 ember átlag véleményét megtudhatod a pontokból.
Míg itt nem tudom mit segít,ha 5-6an leírják a saját kedvenc részüket.
tudom elvileg belefér a topikba,de kicsit olyan társalgó részleg jut eszembe róla...
nálam a 3.is simán hozza az első kettő szintjét, sőt.csababarca írta:Egyetértek. bár a 3. se rossz.messideco írta:Jah, az első kettő. Simán azok, szerintem.
Amúgy jön ki jövőre a befejező rész
Az új rész ami jön ki az nagyon várós,főleg,hogy a régi szereplőgárda fog újra szerepelni
Egyetértek. bár a 3. se rossz.messideco írta:Jah, az első kettő. Simán azok, szerintem.
Amúgy jön ki jövőre a befejező rész
Ezt neekm már rég mondta egy barátom, így nem vlt új dologvisca el barca írta:észrevette már valaha vki, h minden áldott south park részben feltunik vhol egy ufo?
http://2perc.blog.hu/2011/11/16/elrejte ... ore3387954
Sorozat?csabooo írta:szerintetek melyik a legjobb Amerikai pite sorozat ?