Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
messideco
Presidente del Barça

2011.11.17. 15:48:47

socio66 írta:ezt a following című filmet én első körben nem találtam meg a legnépszerűbb torrent oldalon,csak feliratosan és dvd 'minőségben',ami elég nagy méretű.
van egyáltalán szinkronos?
szinkronosról nem tudok, nekem 700 megás van meg asszem.
a többi filmmel hogy állsz? :P :D
Kép
"And my heart will leave you never."
miihii
KHAL

2011.11.17. 15:46:47

csabooo írta:
csak az első részt láttam már vagy 2-3 éve. és azért kérdeztem meg, hogy melyiket érdemesebb megnézni, mert a 7 ből nem hiszem hogy mindegyik ugyanolyan jó lenne mint az első...
Nos,miután tisztázódott a kérdés kérdése ( :D ) ,kibővítem a válaszomat én is. Az első sztem a legjobb,de a 2-3 is nagyon ütős. A többi meg kuka. Asszem a 6-ot kilőttem menet közben,a 7-et meg meg sem próbáltam inkább már...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
socio66

2011.11.17. 15:42:25

ezt a following című filmet én első körben nem találtam meg a legnépszerűbb torrent oldalon,csak feliratosan és dvd 'minőségben',ami elég nagy méretű.
van egyáltalán szinkronos?
messideco
Presidente del Barça

2011.11.17. 14:01:59

[quote="soadroli"][/quote]

Pontosan :wink: De addig még van idő :)
Kép
detabarca
Capitá del Barça

2011.11.17. 13:01:53

sjd írta:
más: Homelandet vagy Person of Interest-et nézi még innen vki?
Pont ezt a két sorit kerzdtem el nézni az idei újak közül :D
Utóbbit csak "Ben" azaz Michael Emerson miatt, de sajnos 3 rész után nagyon tucatnak éreztem a sorozatot és már nem nézem.

Homeland.....hát attól sokat vártam és a sorozat ill. a szereplőgárda is hozza azt amit kell és egyenlőre elégedett vagyok. Nem egy SoA, de még van ideje durvulni, és biztos vagyok benne hogy fog is :D
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
visca el barca
Presidente del Barça

2011.11.17. 12:03:27

the killer inside me

hú, nagyon-nagyon régen láttam ennyire rossz filmet... ez a casey affleck vmi hihetetlenül unszimpatikus, tehetségtelen és miegyebek. én először a gone baby gone-ban láttam, de ott film annyira jo volt, h nem foglalkoztam vele.

na de itt... ez a gyerek mint egy szociopata gyilkos? teljesen hiteltelen, és annyira hulye hangja van h vmi eszméletlen :D áhhh.... és az már csak hab a tortán, hogy egy szavát nem lehet érteni, mert ugy beszél h nem nyitja ki száját...

maga a film is egy tragédia, lassu, vontatott, hiteltelen, értelmetlen, millió hibával, én drámaiságot sem éreztem semmit. szörnyű volt az egész...

az, meg hogy jessica alba 3 olyan jobbegyenes után talpon van... :D lehet őt kellene pacman ellen tolni, hátha megverné...

2/10

de csak jessica alba feneke miatt kap két pontot :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
csabooo
Capitá del Barça

2011.11.17. 11:26:09

ozsimiki írta:
csabooo írta:figyelj ozsi, tudtommal ez egy olyan topic, ahová tanácsot lehet kérni, adni, stb, filmekről, sorozatokról, egyszóval minden ami a filmiparral kapcsolatba van.

és eddig még nem láttam sehol olyan szabályt ahol azt írná, hogy nem lehet kérdést feltenni egy filmről.és igen azért ide írok mert itt jobban adok a véleményetekre mint, port.hu-s indiánoknak.

ne vedd sértésnek, de ez a véleményem.
mint írtam, elvileg belefér. gyakorlatilag is.

viszont kifejthetnéd bővebben is a dolgokat. Miért kérdezted? még nem láttad,és a vélemények alapján akarod megnézni a részeket,vagy csak érdekel,h a 7-8 rész közül kinek melyik tetszik. (ha utóbbi,akkor nem győztél meg továbbra sem)

vagy teszem azt, szerinted HA érkezne sorban 10-20-30embertől a válasz,h Az 1, a 2., a 3., az 5. az nem chatbe menne át már lassan?

mind1, szerintem nem teljesen értetted miért írtam amit.

HA nem láttad egyiket sem( ugye ez nem derül ki a bő kérdésedből),akkor az első 3at nézd meg sorrendben, többi azokhoz képest pocsék)
csak az első részt láttam már vagy 2-3 éve. és azért kérdeztem meg, hogy melyiket érdemesebb megnézni, mert a 7 ből nem hiszem hogy mindegyik ugyanolyan jó lenne mint az első...
lassan tényleg jobb, ha felmegyek port.hu-ra... :roll:

nem kell mártírkodni, az egész téma sem lenne, ha a kérdésedet kicsit bőbb lére ereszted,és kiderül belőle,hogy nem láttál,csak 1 részt. Amúgy meg már válaszoltunk neked,h melyikeket érdemes meglesned,és melyikek jók. Ozsi
Barça,Barça,Baaarça!!!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.11.17. 09:49:47

visca el barca írta:
nézd meg a másik két részt is, kicsit gyengébbek, de azért bőven a nézhető kategorian belul vannak. igaz az egész trilogia kicsit furcsa, mert az első rész az egy kulonallo, önmagában is erős sztori (ld. usa remake), a 2.-3. rész egyben, meg megint egy kulon sztori, egy pár átfedéssel az elso részbol.

amugy a csaj vmi zsenialisan jatszik, nekem nagyon bejott mind3 részben, nemhiába őt akarták az usa remakebe is, csak nemet mondott... :D

ha jol tudom játszik majd az sherlock holmes 2-ben is, plusz ő lesz a főszereplő a legujabb alien (lőzmény) filmben is
Majd meglesem a másik kettőt is!
Nő meg nagyon jót játszik benne, s a végére sminkkel, "normális" ruhában már igazi nőre is hasonlít :lol:
Kép
Kép
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2011.11.17. 07:27:28

messideco írta: Amúgy lejárt az első kör, szépen, csendben.
Mi a véleményetek, hogy tetszett? Változtassunk-e valamin?
Tuti hülye kérdés, de az ajánlást azt ugye majd neked kell elküldeni, és te írod ki ide? :D
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.11.16. 23:26:28

ozsi: és ha benne van a szociológus vér,és kíváncsi a véleményekre? :))

Filmklub

Még mindig van egy-két lemaradás, amint időtök engedi, pótoljátok! :)
Remélem be tudom szerezni én is a filmeket, és hamarosan értékelni is tudom.

Amúgy lejárt az első kör, szépen, csendben.
Mi a véleményetek, hogy tetszett? Változtassunk-e valamin?
Kép
ultrasur
Madridista

2011.11.16. 23:24:29

Folowing a legjobb Nolan film.
Talán az Eredet....
visca el barca
Presidente del Barça

2011.11.16. 22:36:28

Bob_Marley írta:Azt hiszem pár napja visca el barca írt a tetovált lányról!Zseiális film, van benne nem egy csavar, köszi, hogy írtad nagyon tetszett a film!
nézd meg a másik két részt is, kicsit gyengébbek, de azért bőven a nézhető kategorian belul vannak. igaz az egész trilogia kicsit furcsa, mert az első rész az egy kulonallo, önmagában is erős sztori (ld. usa remake), a 2.-3. rész egyben, meg megint egy kulon sztori, egy pár átfedéssel az elso részbol.

amugy a csaj vmi zsenialisan jatszik, nekem nagyon bejott mind3 részben, nemhiába őt akarták az usa remakebe is, csak nemet mondott... :D

ha jol tudom játszik majd az sherlock holmes 2-ben is, plusz ő lesz a főszereplő a legujabb alien (lőzmény) filmben is

más

Folllowing

nah, ez már tipikus filmklubba való film.

christopher nolan nálam sosem volt az a hű de nagy kategoria: batmaneket utálom, álmatlánságot uszintén (al pacino egyik legrosszabb filmje), nekem memento és az eredet is csak egy szimplán jó film, a tökéletes trükk viszont mestermű.

akárcsak a following. erről a filmről, rögtön az egyik kedvenc rendezőm, aronofsky első filmje, a Pí jutott eszembe, sok a hasonlóság...

zseniálisan jo film, annak ellenére h mindössze 69 perc, 6000 dollárból készült, és hogy egy darab, közel sem hi-tech kamerával készitették az egészet. a film felénél kicsit elkezdtem "félni" h mi jön ki ebből, de a vége nálam nagyot szólt. mivel kicsit káoszosnak hatott a sztori, próbáltam erősen koncentrálni minden apróságra, de a végén rájöttem h annyira nem lényeges :D

mindenesetre annyit leszögezek, h nem az a vasárnap esti rtl klubos film, a mai "hagyományos mozis társadalom" (nem félreérteni) szerintem 20 perc után kikapcsolná... én azonban értékelem, és kap egy erős

9/10-et

és mekkora a batman logo az ajtón :D, gondolom az eredetes cobb nevet is innen szedte, sőt, a memento nem lineáris világa is ide vezethető vissza...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.11.16. 22:28:17

csabooo írta:figyelj ozsi, tudtommal ez egy olyan topic, ahová tanácsot lehet kérni, adni, stb, filmekről, sorozatokról, egyszóval minden ami a filmiparral kapcsolatba van.

és eddig még nem láttam sehol olyan szabályt ahol azt írná, hogy nem lehet kérdést feltenni egy filmről.és igen azért ide írok mert itt jobban adok a véleményetekre mint, port.hu-s indiánoknak.

mint írtam, elvileg belefér. gyakorlatilag is.

viszont kifejthetnéd bővebben is a dolgokat. Miért kérdezted? még nem láttad,és a vélemények alapján akarod megnézni a részeket,vagy csak érdekel,h a 7-8 rész közül kinek melyik tetszik. (ha utóbbi,akkor nem győztél meg továbbra sem)

vagy teszem azt, szerinted HA érkezne sorban 10-20-30embertől a válasz,h Az 1, a 2., a 3., az 5. az nem chatbe menne át már lassan?

mind1, szerintem nem teljesen értetted miért írtam amit.

HA nem láttad egyiket sem( ugye ez nem derül ki a bő kérdésedből),akkor az első 3at nézd meg sorrendben, többi azokhoz képest pocsék)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.11.16. 22:24:32

ozsimiki írta:
amúgy az ilyen témák kicsit feleslegesek szerintem, ezt már csabooonak címezve. Egyszerűbb ha felmész imdb-re,vagy port-ra,és ott több 100,esetleg 1000,10000 ember átlag véleményét megtudhatod a pontokból.
Míg itt nem tudom mit segít,ha 5-6an leírják a saját kedvenc részüket.

tudom elvileg belefér a topikba,de kicsit olyan társalgó részleg jut eszembe róla...
Azért csabooo védelmére szólnék, hisz én is inkább megkérdezem a véleményeket. Ott csak egy számot látsz, itt meg megindokolják a számot és szerintem ez fontos! :)

így jogos,de a kérdéséből nem derül ki,h nem látta őket,és azért kérdezi e. Ha meg látta már, úgy továbbra is stabil a véleményem, mint feletted írtam. Ozsi
csabooo
Capitá del Barça

2011.11.16. 22:16:24

figyelj ozsi, tudtommal ez egy olyan topic, ahová tanácsot lehet kérni, adni, stb, filmekről, sorozatokról, egyszóval minden ami a filmiparral kapcsolatba van.

Barça,Barça,Baaarça!!!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.11.16. 22:14:12

Azt hiszem pár napja visca el barca írt a tetovált lányról!Zseiális film, van benne nem egy csavar, köszi, hogy írtad nagyon tetszett a film!
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.11.16. 21:50:26

csababarca írta:
messideco írta:Jah, az első kettő. Simán azok, szerintem.
Amúgy jön ki jövőre a befejező rész :)
Egyetértek. bár a 3. se rossz.
Az új rész ami jön ki az nagyon várós,főleg,hogy a régi szereplőgárda fog újra szerepelni 8)
nálam a 3.is simán hozza az első kettő szintjét, sőt.

Az első 3 rész nagyon közel van egymáshoz,és mind kiemelkedően magas szinten.

amúgy az ilyen témák kicsit feleslegesek szerintem, ezt már csabooonak címezve. Egyszerűbb ha felmész imdb-re,vagy port-ra,és ott több 100,esetleg 1000,10000 ember átlag véleményét megtudhatod a pontokból.
Míg itt nem tudom mit segít,ha 5-6an leírják a saját kedvenc részüket.

tudom elvileg belefér a topikba,de kicsit olyan társalgó részleg jut eszembe róla...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.11.16. 21:43:00

messideco írta:Jah, az első kettő. Simán azok, szerintem.
Egyetértek. bár a 3. se rossz.
Az új rész ami jön ki az nagyon várós,főleg,hogy a régi szereplőgárda fog újra szerepelni 8)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
messideco
Presidente del Barça

2011.11.16. 21:39:59

Jah, az első kettő. Simán azok, szerintem.
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.11.16. 21:33:51

visca el barca írta:észrevette már valaha vki, h minden áldott south park részben feltunik vhol egy ufo? :D

http://2perc.blog.hu/2011/11/16/elrejte ... ore3387954
Ezt neekm már rég mondta egy barátom, így nem vlt új dolog :D
Bár én sose kerstem őket...
csabooo
Capitá del Barça

2011.11.16. 21:05:22

úgy értem, hogy amelyik film a legjobb a sokból...
Barça,Barça,Baaarça!!!
messideco
Presidente del Barça

2011.11.16. 21:03:16

Sorozat? Ezt nem teljesen értem...
Kép
miihii
KHAL

2011.11.16. 21:02:58

csabooo írta:szerintetek melyik a legjobb Amerikai pite sorozat ?
Sorozat? :o
Nem úgy érted,h melyik Amerikai pite film a legjobb a sokból? :wink:
Ha igen,akkor sztem magasan az első.
Ha nem,akkor kifejtenéd? :)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
csabooo
Capitá del Barça

2011.11.16. 20:53:01

szerintetek melyik a legjobb Amerikai pite sorozat ?
Barça,Barça,Baaarça!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2011.11.16. 20:36:52

észrevette már valaha vki, h minden áldott south park részben feltunik vhol egy ufo? :D

http://2perc.blog.hu/2011/11/16/elrejte ... ore3387954
Kép
Válasz küldése