Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ugye lakótárs,látta a bokáját-lábfejét, a sárga esernyő is az övé, ott volt a teremben Ted első óráján,amit rossz diákoknak tartott, robotos-harcolós képeket fest, szent patrik napon egy helyen voltak,basszusgitározik...messideco írta:Akkor írj még párat sárgával![]()
Ezt az infót tudom,meg még elég sok elhintett információval rendelkezem a csajrólmessideco írta:
Tegnap én is hasonlót írtam Robinnal. Ted felesége egyik diákjának a lakótársa lesz
Tegnap én is hasonlót írtam Robinnal. Ted felesége egyik diákjának a lakótársa leszcsababarca írta: ezek az infók honnan vannak?
mert én imádkozom szó szerint érte,hogy ne robint vegye el feleségül...ha ez így lesz,akkor végleg leírja magát nálam a sorozat,mert akkor kb miután összejöttek korábban, azóta feleslegesek voltak az ő történeteik...mintha Tedről kiderülne,hogy valamelyik első évados csaja lesz a felesége...mellesleg Robin az egyetlen szereplő,akit nem bírok elviselni a sorozatban,legalábbis a karakterét.
Arra írta, amit "besárgáztál". Azok még a jövő történései. Ez, már ultraspoiler.S.Agüero írta:llu!
Ebben mi a spoiler?![]()
ezeket eddig is "nyíltan" írtuk, h egyre gyengül a sorozat, vagy nem?
Akkor majd olvass vissza a spoiler és spoiler közti különbségre, mert ilyeneket nem kéne írni.S.Agüero írta:szerintem meg pont nem.d írta:Hát a HIMYM-nek még a mai szinten nézve is borzalmas a szinkronja.
Barney és Marshall szinkronhangja szvsz nagyon üt.![]()
Közben most végeztem a 6. évaddal is. Egyre gyengül a sorozat, de azért még így is élvezem és van mindegyik részben 3-4 jó poén.![]()
Ha meglesz szinkronosan a 7. évad is akkor elkezdem.
Egyébként tudtátok, h Barney majd elveszi feleségül Robint?
+ Asszem azt olvastam, h 9 vagy 10 évados lesz a sorozat.
S.Agüero írta:
Egyébként tudtátok, h Barney majd elveszi feleségül Robint?
+ Asszem azt olvastam, h 9 vagy 10 évados lesz a sorozat.
szerintem meg pont nem.d írta:Hát a HIMYM-nek még a mai szinten nézve is borzalmas a szinkronja.
Egyetértek csababarcaval!csababarca írta:ízlések és pofonok.Leomessi14 írta:A HIMYM-t angolul vagy szinkronosan erdemes nezni?
Csak azert, mert a vigjatekokat magyarul neztem eddig, de a tobbi filemt meg sorozatot( House-t kiveve) angolul.
Én egyformán szeretem feliratosan és szinkronosan is. Mindkét módon élvezhető, az alap hangoknál talán az érzelmek jobban átjönnek,de szinkronban meg viccesebbek a poénok számomra.
ízlések és pofonok.Leomessi14 írta:A HIMYM-t angolul vagy szinkronosan erdemes nezni?
Csak azert, mert a vigjatekokat magyarul neztem eddig, de a tobbi filemt meg sorozatot( House-t kiveve) angolul.
A Wireban legalább lehetett látni hogy a történet halad vhová, meg a karakterek is szimpatikusabbak, itt meg egyszerűen semmi nem fog meg. Lehet hogy tovább kéne néznem, hogy hová tart a sorozat, de egyszerűen nem kötnek le ezek a karakterek...visca el barca írta:
amugy ha nézzük a klsszikusan jo sorozatokat, drót, maffiozók, nemtom', azért azok sem a tulzott pörgésükről híresek
azért tunhet lassunak, mert egy átlagos börtönfilm, ami kb 2 óra, mindent bele lehet sűríteni, és pörgősnek hat. egy olyan sorozatnál ami (azt hiszem) 56 részes, egyértelmű h néha be kell lassulni.Slither írta:Hat sztem eléggé ízlesfüggő ez is, mert nekem elég lapos a sorozat.barca99 írta:továbbra is bátran ajánlom mindenkinek az Oz c. sorozatot.
a harmadik évad elején tartok és nem akarom elkiabálni, de talán a legjobb sorozat amit eddig életemben láttam. az első évad kicsit langyi, de a mádoiktol belendulnek a dolgok... simán üt minden dexter, 24, maffiozok, drót, breaking badet... az HBO-nál tudnak valamit...
Az elején még érdekes volt, de utána már nem bírtam a lassú tempójával. Amúgy drámai szempontból tényleg jól meg van csinálva, csak a témáját és a tempóját tekintve kétlem hogy mindenkinek be fog jönni.
Hat sztem eléggé ízlesfüggő ez is, mert nekem elég lapos a sorozat.barca99 írta:továbbra is bátran ajánlom mindenkinek az Oz c. sorozatot.
a harmadik évad elején tartok és nem akarom elkiabálni, de talán a legjobb sorozat amit eddig életemben láttam. az első évad kicsit langyi, de a mádoiktol belendulnek a dolgok... simán üt minden dexter, 24, maffiozok, drót, breaking badet... az HBO-nál tudnak valamit...
küldök torrentet, ha kell. PÓben szólj, ha mehet.visca el barca írta:kösz, de sajna nem vagyok fenn azon az oldalon.. megprobalom mashol, hátha...soadroli írta:nCore-on fönt van. "13.Assassins.LIMITED.BDRip.XviD-DoNE"visca el barca írta:keresném az egyik filmklubos filmet a 13 assassint, de mindenhol csak angol verzio van, az eredeti nyelvű az vagy 8 gb, vagy nagyon rossz minoseg...
kösz, de sajna nem vagyok fenn azon az oldalon.. megprobalom mashol, hátha...soadroli írta:nCore-on fönt van. "13.Assassins.LIMITED.BDRip.XviD-DoNE"visca el barca írta:keresném az egyik filmklubos filmet a 13 assassint, de mindenhol csak angol verzio van, az eredeti nyelvű az vagy 8 gb, vagy nagyon rossz minoseg...
nCore-on fönt van. "13.Assassins.LIMITED.BDRip.XviD-DoNE"visca el barca írta:keresném az egyik filmklubos filmet a 13 assassint, de mindenhol csak angol verzio van, az eredeti nyelvű az vagy 8 gb, vagy nagyon rossz minoseg...