Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gondolom arra gondolt, hogy behaluzta Merlet Daryl. The dark passangervisca el barca írta:miihii írta:De legalább bejött egy kis Dexter beütésvisca el barca írta:sikerült megint csinálni egy olyan walkig dead részt, amiben a 40 percből nagyjából 38 semmiről nem szól. nem golndoltam volna h az elozo részeknél is tudnak unalmasabbat készíteni...![]()
miihii írta:De legalább bejött egy kis Dexter beütésvisca el barca írta:sikerült megint csinálni egy olyan walkig dead részt, amiben a 40 percből nagyjából 38 semmiről nem szól. nem golndoltam volna h az elozo részeknél is tudnak unalmasabbat készíteni...
De legalább bejött egy kis Dexter beütésvisca el barca írta:sikerült megint csinálni egy olyan walkig dead részt, amiben a 40 percből nagyjából 38 semmiről nem szól. nem golndoltam volna h az elozo részeknél is tudnak unalmasabbat készíteni...
Igen,kicsit már rétestészta ez a keresgélés,de sztem hamarosan elválik a dolog,mert most,h kinyílt a "titkok kamrája" így vagy úgy,de tovább kell állniuk sztem. Uh vmelyik irányba talán eldöntik már. Sztem ha megtalálják is,abban nem lesz köszönet,nem egyszerű jelenet lesz ha jól sejtemsoadroli írta: Miihii:Szerinted megtalálják a kiscsajt? Engem már idegesít, hogy még mindig keresik...lehet már rég bezombult
sjay írta:40 éves szűzcsababarca írta:keresek egy filmet:D itt van a nyelvemen a címe,meg az egész konkrét jelenet,ami miatt eszembe jutott.
Csávó meséli valakinek,hogy szétmentek az asszonnyal,mert valami buliból úgy ment haza,hogy a farkán maradt az óvszer,és úgy ment be mellé az ágyba vagy a fürdőbe...ezután mondja: "nem tudom mi ütött belém".
tudom beteg,de nem jut eszembe,és most piszkálja a csőrömet
40 éves szűzcsababarca írta:keresek egy filmet:D itt van a nyelvemen a címe,meg az egész konkrét jelenet,ami miatt eszembe jutott.
Csávó meséli valakinek,hogy szétmentek az asszonnyal,mert valami buliból úgy ment haza,hogy a farkán maradt az óvszer,és úgy ment be mellé az ágyba vagy a fürdőbe...ezután mondja: "nem tudom mi ütött belém".
tudom beteg,de nem jut eszembe,és most piszkálja a csőrömet
Az előző részben ugye az öreg mondta,h nem mehetnek oda,akkor már gondoltam,h vmi titok lehet ott.Aztán most,h a kiscsaj megijedt a cetli olvasásakor,és beugrott,h azért nem akarták lelőni a "walker" Daryl-t ,mert az öreg vizsgálni akarja őket,leesett,h tuti zombik vannak ott. De vmi durvábbra gondoltam,nem ilyen napköziresoadroli írta:
TWD
ezek a barmok minek zárták be oda a zombikat? meg eddig hogy nem vették észre???
Nekem a játéka ettől sem lesz szimpatikusabb.kurdt írta:Az azért remélem feltűnt, hogy ő íra a filmet (Andersonnal párban)...kanty írta:Tenenbaum, a háziátok
Owen Wilson számomra nagyon idegesítő volt. Igaz nem különösebben kedvelem őt, plusz még hozzájött az egészhez, h a karaktere sem jött be igazán.
Köszöntem!visca el barca írta:http://www.opensubtitles.org/hu/search/ ... uageid-hunbence-barca írta:Melankólia c. filmhez keresek magyar feliratot, én nem találtam. Esetleg, akinek van annak megköszönném, ha elmondaná hol találta
http://www.opensubtitles.org/hu/search/ ... uageid-hunbence-barca írta:Melankólia c. filmhez keresek magyar feliratot, én nem találtam. Esetleg, akinek van annak megköszönném, ha elmondaná hol találta