Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem R5-ben van meg, ha ez mond valamit (lényeg: nem mozis)bence-barca írta:Milyen minőségben? Mozis?Ilúvatar írta:Figyelem!
Margin Call letölthető, van magyar felirat hozzá.
Az azért remélem feltűnt, hogy ő íra a filmet (Andersonnal párban)...kanty írta:Tenenbaum, a háziátok
Owen Wilson számomra nagyon idegesítő volt. Igaz nem különösebben kedvelem őt, plusz még hozzájött az egészhez, h a karaktere sem jött be igazán.
Rendben, akkor megnyugodtam, azt hiszem rá is keresek...Ilúvatar írta:Ne viccelj már... Mozisban soha nem nézem meg a filmeket.bence-barca írta:
Milyen minőségben? Mozis?
Nem. De komolyan. A múltheti várakozásaimat többszörösen alul múlta. Oké, nem volt amúgy nagyon rossz rész, vagy nézhetetlen, vagy ilyesmi. De az elvárásokat a béka feneke alatt sem verdeste.soadroli írta:Én várok estig a magyarra(ilyenkor bánom h segghülye vagyok angolbólgergo9 írta:Dexter kinnt , hozzá angol felirat is kinnt.
Előadás meg lesz jövőhéten is)
Jó rész??? költői kérdés....
Ne viccelj már... Mozisban soha nem nézem meg a filmeket.bence-barca írta:Milyen minőségben? Mozis?Ilúvatar írta:Figyelem!
Jó kis thriller bizony.visca el barca írta:a tetovált lány - 2009
Én várok estig a magyarra(ilyenkor bánom h segghülye vagyok angolbólgergo9 írta:Dexter kinnt , hozzá angol felirat is kinnt.
Előadás meg lesz jövőhéten is
Milyen minőségben? Mozis?Ilúvatar írta:Figyelem!
én végig feliratosan néztem, mert a második évadhoz nem készült magyar szinkron (ozsimiki írta:vmiért kimaradt eddig ez,de ha ennyir jó híre van, elkezdem és végignézem.visca el barca írta:vmi fantasztikus sorozat, iszonyatosan jol eltalálták. jó színészek, jo karakterek, zseniális fekete humor és dráma a halálról, és minden ami hozzá kapcsolódik.bence-barca írta:Sírhantművek c. sorozatról valaki tud mondani véleményt?
sok helyen olvastam viszont,h a szinkronja pocsék lett, kifejezetten. Ti hogy néztétek? Tényleg nagyon gáz?
vmiért kimaradt eddig ez,de ha ennyir jó híre van, elkezdem és végignézem.visca el barca írta:vmi fantasztikus sorozat, iszonyatosan jol eltalálták. jó színészek, jo karakterek, zseniális fekete humor és dráma a halálról, és minden ami hozzá kapcsolódik.bence-barca írta:Sírhantművek c. sorozatról valaki tud mondani véleményt?
vmi fantasztikus sorozat, iszonyatosan jol eltalálták. jó színészek, jo karakterek, zseniális fekete humor és dráma a halálról, és minden ami hozzá kapcsolódik.bence-barca írta:Sírhantművek c. sorozatról valaki tud mondani véleményt?
Életem egyik legjobb és legnagyobb hatású sorozata. Simán top 10bence-barca írta:Sírhantművek c. sorozatról valaki tud mondani véleményt?
Ha jól emlékszem, sjay be akarta tenni a teljes kritikáját a filmekről ide, de messideco azt kérte, hogy legyünk rövidekvisca el barca írta: csak egy ötlet.
legalább a filmklubosok irhatnának egy kicsit bovebben a filmrol, mert annak nem sok értelmét látom hogy három szó, meg x/10 és ennyi![]()