Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
csak egy ötlet.messideco írta:The Player
Hát mit mondjak... Egyedi film annyi biztos, de nem nyűgözött le teljesen.
A vége az elég érdekes volt.
Értékelésem: 6,5/10
7.messideco írta:kanty: és hányast adsz rá?![]()
![]()
köszimessideco írta:kanty: és hányast adsz rá?![]()
csaboo:Elég tág a határ, de ajánlok párat:
Cold Montain,
The notebook,
Hotel Ruanda,
Szabadság, szerelem
Ryan közlegény megmentése
Ámen
A Nap könnyei
Éjfélre kitisztul
Az élet szép
Szomorú vasárnap
Benjamin Button különleges élete
Ezek főleg háborús drámák, romantikus szállal együtt, persze van egy két kivétel.
Hideghegy? Polgárháborús, de romantikus is. Nem láttam, szóval nem tudom mondani hogy jó-e vagy sem...csabooo írta:Valami jó filmet nem tudnátok ajánlani ? A lényeg, hogy legyen hasonlósága pl, a Pearl Harbor, The expendables, filmekkel.
azért írtam két külön fajtát, mert ezeket nézem inkább.
tehát a lényeg vagy katonás(zsoldos) film, vagy világhábórús, romantikus film.
Igaz a romantikától egy kicsit messze van, de nézd meg, Tropa de Elite 1-2.csabooo írta:Valami jó filmet nem tudnátok ajánlani ? A lényeg, hogy legyen hasonlósága pl, a Pearl Harbor, The expendables, filmekkel.
azért írtam két külön fajtát, mert ezeket nézem inkább.
tehát a lényeg vagy katonás(zsoldos) film, vagy világhábórús, romantikus film.
Nem lesz rossz vége. R.T.-t láttam, de majd egyszerre értékelem a kettőt, gondolom mindenki a legvégére hagyja majdmessideco írta:Amúgy nézitek a filmeket? Eddig csak 3-4 ember írogatott a filmekről.
Félek, hogy rossz vége lesz ennek![]()
mivel ugy dontottem h ma nincs buli, alkohol, így más drogot kell keresnemFecooo írta:egészségedrevisca el barca írta:
a 7vége további részére, amennyiben időm engedi agybombázást tartok: enter the void- újra, irreversible, tetovált lány, forrás, salo![]()
![]()
enter the void, irreversible és mártírok? engem totálisan kiütne ez a trió...
meglestem én is, nagyon tetszett.visca el barca írta: flawless - trükkös gyémántrablás - 2007
a 60-as évek angliájában jatszodó, hogyan raboljunk a világ legnagyobb gyémántkészletéből movie. egy teljesen egyszerű, "aranyos" kis film, nem kell semmi hi-tech, meg hű de trükkös rablásra gondolni. inkább a film mondanivalója az, ami megfogja az embert, nekem nagyon tetszett. caine is, meg demi moore is jol tolta.
8/10
egészségedrevisca el barca írta:
a 7vége további részére, amennyiben időm engedi agybombázást tartok: enter the void- újra, irreversible, tetovált lány, forrás, salo
Az a szánalmas, hogy az egész részben ez lett volna a fordulat, egyre inkább kezdek csalódni ebben a sorozatban is, szerencsére a dráma része még úgy-ahogy jó.Ilúvatar írta:inkább a kutas rész a poénsoadroli írta:Walking Dead
Tudtam g*ci tudtam!!!!!!! Mikor mondta a Lori a Glennek hogy hozzon neki valamitm már gondoltam hogy azt akarja megnézni h terhes-e...és köc.sög Shane nem felcsinálta?? Mi lesz itt???![]()
ott tudtam hogy gáz lesz a kötéllel és még azt, hogy szét fog szakadni a kopoltyús dagipapa xD
szerk: ja igen, és mit akart azzal a késsel amikor lecsekkolta a punciját? azt hittem hogy leszúr valakit vagy vmi rosszra számítottam...
Na most néztem meg a filmet!sjay írta:Huhú srácok!!!
Attack the block/Idegen arcok
Most fejeztem be a filmet és kellemeset csalódtam. Ha akartok egy nagyon jót szórakozni, akkor ajánlom nektek ezt az akció,vígjáték,sci-fi,horrort
9/10