Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez is egy tipikusan olyan dolog, hogy ha speciel unalmasnak találod vagy idegesít, akkor ne nézzed.Eazzy írta:Úristen. Ez a How I Met egyszerűen szánalmas. Már lelőttem egyszer, és ki tudja minek is kezdtem újra? Az új rész közepén járok, és ide írok, annyira rossz. Ez a sztorimesélés is, hogy beszélnek valamiről, aztán folyton elterelődik másra, majd mindig a szori címét elmondja valamelyik, amit Ted megismétel, és folytatja a sztorit. Hányszor játsszák még ezt a gyökérséget el?
Remélem ez a z uccsó évad...
Ha minden "fellángolás" miatt új topicot nyitnánk, más dolgunk sem lenne egész nap. Nem véletlenül szüntettük meg, hogy bármelyik felhasználó nyithat új topicot. Messideconak leírtam, ha 1-2 hónap múlva is ugyan ilyen lesz a lelkesedés, akkor lehet szó új topicról, mint ahogy ezt mindenki másnak is leírjuk ilyenkor. Pl. ez volt a horgászat topickal is, csak Ilúvatar inkább besértődött, minthogy elkezdje azt, amit Messideco is.visca el barca írta:nem 10 főnek kellene az új topic... ahogy olvasgattam itt, elég sokakat érdekelne a dolog, csak sokan nem merték bevállani a heti két filmet ezért nem jelentkeztek tagnak.
de volt aki simán beirta, hogy ha van ideje, megnézi a filmeket, értekeli is őket, csak nem biztos h állandó jelleggel.
amugy meg van annyi halott topic, vmlelyik helyett igazán ki lehetne cserélni
(najo, messideco én befejeztem a lobbizást- megtettem amit tudtam
)
nem 10 főnek kellene az új topic... ahogy olvasgattam itt, elég sokakat érdekelne a dolog, csak sokan nem merték bevállani a heti két filmet ezért nem jelentkeztek tagnak.ozsimiki írta:Bár nem engem keresett meg az üggyel messideco, viszont gondolom a 10fős létszám miatt nem lesz új topik.
Amúgy amíg nem "nőtök" meg,miért nem jó a messideco által létrehozott blog?
http://eurobarcafilm.blogspot.com/
ott nem kell keresgetni,utánaolvasgatni,stb.
az adminok nemet mondtak, nincs mit tennikanty írta:Tudom, h lerágott csont már, de azért leírom.![]()
Ha nem lesz külön topicja a filmklubnak az csak a kavarodáshoz vezet. Vegyük példának a mostani helyzetet: megy a Dexter, megy a Walking dead, kb. 2 oldal lesz sárga emiatt, ez minden héten így szokott lenni. Ha jönnek az első vélemények a filmklubos filmről, akkor kb. 2 oldal csak arról fog szólni. aztán jön vki akinek kedve lesz a sorozatokhoz hozzászólnikavaródás. Arról nem is beszélve, h ha esetleg vmi más filmes téma jön be, akkor még nagyobb lesz a "forgalom."
Nem az én feladatom eldönteni, de egy saját topic szerintem nem lenne egy kivitelezhetetlen dolog, ha figyelembe vesszük, h vannak olyan topicok is, amelyek szinte halottak és úgy ámbloc van egy szekér topic már így is.
Ilúvatar írta:
szerk: ja igen, és mit akart azzal a késsel amikor lecsekkolta a punciját?
inkább a kutas rész a poénsoadroli írta:Walking Dead
Tudtam g*ci tudtam!!!!!!! Mikor mondta a Lori a Glennek hogy hozzon neki valamitm már gondoltam hogy azt akarja megnézni h terhes-e...és köc.sög Shane nem felcsinálta?? Mi lesz itt???![]()