Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ja.visca el barca írta:hát szerintem külön topic nélkül az egesz egy nagy katyvasz leszmessideco írta:Topic nem lesz
A szavazások ahová ki szoktak lenni írva, ott lesz az információ valószínűleg.
Kurdt: írd le p.ü-ben, hogy mit akarsz ajánlani. Fogjunk hozzá
Még aki akar majd csatlakozik idővel
Este megcsinálom a sorsolástmindenki irkal majd mindent ész nélkül, mennek majd összevissza a szavazások... nemtom' miért nem lehetett egy topicot nyitni külön, van már igy is vagy 100...
lényegében igy teljesen mind1 ki "tag", meg ki nem...
hát szerintem külön topic nélkül az egesz egy nagy katyvasz leszmessideco írta:Topic nem lesz
A szavazások ahová ki szoktak lenni írva, ott lesz az információ valószínűleg.
Kurdt: írd le p.ü-ben, hogy mit akarsz ajánlani. Fogjunk hozzá
Még aki akar majd csatlakozik idővel
Este megcsinálom a sorsolást
Egy külön topic böven elég....sjd írta:Sztem lehetne egy facebook csoportot csinálni ennek, kicsit átláthatóbb lenne, meg tényleg nem lenne tele ez a topik vele
Szerintem akkor érdemes elkezdeni, ha megvan hozzá az említett topic...messideco írta:Hát ha a többiek is benne vannak, akkor ok.
Csak a kritériumoknak feleljen meg, kímélj minket
Még ma este lehet jelentkezni a filmklubba. Holnaptól már kezdjük
Ja, szerintem Lars megbolondult egy kicsit....lui1698 írta: @kurdt,
írtál az Antikrisztusról pár napja 1 gondolatot, meg is néztem.
Hát eléggé tarkón vágott. Nem egészen erre számítottam, nem egy hétköznapi film.
Első Trier film volt amit láttam, gépen van jelenleg még a Melanchólia és a Dogville is.
20-an biztosan nem leszünk. annyi ember nem szokott ebben a topicban pörögni állandó jelleggel..messideco írta:Ahogy gondolod
Egyelőre tízen vagyunk, ez elég kevés :S
Időnként még kiteszem a hirdetést, talán valakik még csatlakoznak...
Nagyon én sem nevettem rajta, de valahogy mégis elszórakoztatott a játékidő alatt, a Spacey-Aniston-Farrell hármas jutalomjátéka meg különösen tetszettmessideco írta:Megnéztem a Förtelmes főnökök c. filmet.
Hát sokan a Másnaposokhoz hasonlítják, pedig szerintem alaptalan. Egy-két jó poén volt benne, de alapjában véve nem volt rossz film...
Még nem is gondoltam sehogy, így meg se tudtammessideco írta:Hát az biztosDe a szőke nő sem volt semmi a vége fele...
Amúgy meggondoltad magad a filmklubot illetően?
Szerintem meg nem kellene kizárni semmit, ami nem nagyon elvont film, azért meg pláne ne, mert régi. Rengeteg mindenki számára élvezhető, kiváló fekete-fehér film van. Nyitottság nem árt.socio66 írta:már vártam mikor dobja be valaki a filmklub dolgot,mert ez egy nagyon jó ötlet a másik oldalon.
én is csatlakoznék mindenképpen,annyi hozzáfűznivalóm lenne,hogy az ajánlás ne menjen át abba,hogy minél mélyebb tartalmú,elvontabb, értelmezhetetlen filmeket nézzünk,nyugodtan lehetnek populárisabbak, modernebbek is.
speciel én ilyen fekete-fehér feliratos,soha nem látott remekművekre annyira nem lennék vevő.
Jennifer Aniston jeleneteiért megéri akármilyen is a filmmessideco írta:Megnéztem a Förtelmes főnökök c. filmet.
Hát sokan a Másnaposokhoz hasonlítják, pedig szerintem alaptalan. Egy-két jó poén volt benne, de alapjában véve nem volt rossz film...