Segítség kéne

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.10.09. 18:33:38

Victor_Valdes írta:
ozsimiki írta:Srácok segítsetek!

Tegnap lett az új gépem összerakva, szükséges progik felinstallálva,stb,stb nem is volt semmi gond. Mai nap viszont elég érdekes: amikor töltök le akármit is, egyszerűen 1perc körül megszakad a net kapcsolatom, és mindig...ilyet még nem láttam, amúgy semmi gond a nettel, ha nem töltök semmit, megy gond nélkül....

Valakinek valami ötlete,h mit tehetnék? és mi a frász lehet ez?

Nagyon megköszönném a segítséget!
Töltés alatt torrentezést értesz? Mert ha igen, lehet a tűzfal beállításánál engedélyezni kell, azt a progit amivel töltesz.
Torrentet délelőtt néztem csak, most megnéztem, az okés, de direkt linknél 1percen belül megszakad, megnéztem tűzfalat, de nem igen jelzi,h az adott oldal tiltva lenne :? , meg az is fura,h elkezdi, tehát az olyan dolgokat, amik 1 percen belül leérnek, az le is jön, de nagyobb dolognál mindig megszakad a net...

Ötlet?
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Aprieto

2008.10.09. 18:31:38

Ozsi:

Lehet hogy az Explorerből megoldható a bibi, mert van egy olyan funkciója a böngészőnek hogy lekapcsolja a netet ha "nem nyúlsz hozzá".

Itt nézd meg, hány perc van beállítva:
Eszközök, internet beállítások, kapcsolatok, beállítások, speciális.

Hátha...
ha nem, akkor lehet tűzfal (próbáld meg kikapcsolni és úgy tölteni) vagy router ha van... :roll:
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.10.09. 18:23:54

ozsimiki írta:Srácok segítsetek!

Tegnap lett az új gépem összerakva, szükséges progik felinstallálva,stb,stb nem is volt semmi gond. Mai nap viszont elég érdekes: amikor töltök le akármit is, egyszerűen 1perc körül megszakad a net kapcsolatom, és mindig...ilyet még nem láttam, amúgy semmi gond a nettel, ha nem töltök semmit, megy gond nélkül....

Töltés alatt torrentezést értesz? Mert ha igen, lehet a tűzfal beállításánál engedélyezni kell, azt a progit amivel töltesz.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
FCBandi
Barça B

2008.10.09. 18:20:53

kudu írta:
van Bommel írta:Üdv!
Barátnőmnek földrajz vaktérképes linket tudnátok küldeni? Fontos lenne. Kösz előre is
Tessék, itt van egy pár darab.
http://www.brody-ajka.sulinet.hu/~lbali ... kepek.html
Off
Ebbe a suliba járok :D
sorry az offért de ezt muszáj volt :D
bocsi
On
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.10.09. 18:13:36

Srácok segítsetek!

Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
rszergej
Capitá del Barça

2008.10.09. 13:42:33

Bányász írta:Régebben volt szó ha jól emlékszem itt a fórumon valamelyik topicban az újraparticionálásról.Erről szeretnék kérdezni.

Végül is ez egy veszélyes dolog?Mert mintha arról lett volna szó,h valakinek odalettek az adatai.
Nem vagyok nagy szaki,képes lennék én ezt megcsinálni(újraparticionálni)?

Persze, nem nagy dolog, de minden el fog veszni a vinyódról, amikor még nem tudtam ezt, újraparticionáltam, és lám lám elveszett mindenem, mérges voltam egy kicsit :)
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.10.09. 13:33:06

Régebben volt szó ha jól emlékszem itt a fórumon valamelyik topicban az újraparticionálásról.Erről szeretnék kérdezni.

Végül is ez egy veszélyes dolog?Mert mintha arról lett volna szó,h valakinek odalettek az adatai.
Nem vagyok nagy szaki,képes lennék én ezt megcsinálni(újraparticionálni)?
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
kennyke
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.10.08. 23:20:11

kennyke írta:valaki nem tudja, hogy mitol van az, hogy a szamitogepen akarmit irok, a kepernyon sokkal sokkal lassabban jelenik meg? mi okozhatja ezt?
senki sem tudja?
Fernando
Llegenda del Barça

2008.10.08. 22:03:21

MessiFan írta:Üdv! Valaki tudna segíteni? A Simpson család mozifilmet szeretném letölteni de nem tudom honnan. Előre is köszi.
www.bithorlo.hu itt föntvan, reggelsz, és go
MessiFan
Llegenda del Barça

2008.10.08. 21:36:56

Üdv! Valaki tudna segíteni? A Simpson család mozifilmet szeretném letölteni de nem tudom honnan. Előre is köszi.
van Bommel
Capitá del Barça

2008.10.08. 21:24:51

kudu írta:
Barátnőmnek földrajz vaktérképes linket tudnátok küldeni? Fontos lenne. Kösz előre is
Jaja, eme oldalt vágom. Olyat szeretnék, amit gép előtt kell kitölteni. De azért kösz :wink:
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
kudu
Entrenador del Barça

2008.10.08. 21:16:06

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
kennyke
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.10.08. 21:13:04

valaki nem tudja, hogy mitol van az, hogy a szamitogepen akarmit irok, a kepernyon sokkal sokkal lassabban jelenik meg? mi okozhatja ezt?
van Bommel
Capitá del Barça

2008.10.08. 19:53:08

Üdv!
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.10.08. 12:12:44

Bányász írta:...
Remélem nem haragszol meg... :arrow:

Ahogy a legjobb fogamzásgátló az ÖNMEGTARTÓZTATÁS,

úgy a legjobb védelmet számítógépednek az nyújtja, ha nem használod böngészésre :twisted:

Viszont komolyra fordítva: azt hiszem vírusirtó tekintetében nincs optimális megoldás, minden programnak van hiányossága, hátránya. Én személy szerint a Nod32-t használom, mivel gyárilag kaptam, illetve mellé a Spyware Serch & Destroy nevű programot. Eddig nagyobb hiba nélkül "mukod" mindkettő.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.10.08. 11:58:18

Na asszem kicsináltam,köszönöm a segítségeteket. :)

A figyelmeztetés már nem ugrik elő,viszont a jobb sarokban ott van kis piros security alert.De a gép nagyjából úgy működüik már mint szokott.

Ugyh lekopogom de azt hiszem legyőztem a betolakodót. :)

Viszont valaki adna tippet melyik a legjobb vírusirtó?
Mert itt sokaktól olvastam,h Avast! jó...nekem olyanom volt de ezt mégis bekaptam és ráadásul ki se tudta csinálni.

Szóval melyiket ajánlja a nép?
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.10.07. 18:57:55

Legegyszerűbb: reinstall, ha nincs semmi pótolhatatlan a gépen.
Ha van: végig futtatsz több vírusírtót, és valamelyik csak leszedi, ha nem akkor marad az 1. variáció.
Pl.: http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_p ... =2640&k=12

Meg az előbb ajánlottak egy csomó vírus irtót.

Amúgy: Hát nem tudom, én Avasttal rengeteg vírust beszedtem, utána váltottam Kaspeskyre ami tökéletes volt csak untam már, hogy állandóan b*szakodik a frissítéssel mert ugye nem legális verzió..., utána lett a Nod32 ami sokáig bírta de miután behúztam vele egy komoly vírust aminek köszönhetően összeomlott mind a 3 meghajtóm, sajnos, most AVG van ami jól bírja és nem is terheli túl a gépet.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
bouba
Capitá del Barça

2008.10.07. 18:52:50

Kéne egy "kis" segítség !!
Beszoptam valami durva vírust..., a nod32 nem talált semmit.
amikor bekapcsol a gép akkor ott van minden ikon de egyszer csak eltűnik aztán megint vissza megint ... erre meg akarom nyomni a Ctrl + alt +del-t ,erre kiírja hogy a rendszergazda letiltottaa feladatkezelőt...
+ a jobb alsó sarokban az idő mellett az avn hogy VIRUS ALERT!,..
mge mindig megjelenik valami microsoft internet exploreres [auto_cenzúra],hogy ilyen vírus -olyan vírus :x
Ezzel mit lehet kezdeni? Sürgős lenne ! Köszönöm
Aprieto

2008.10.07. 18:22:25

Ezért nincs és soha nem is lesz bekapcsolva a windows frissítések nálam, se a win tűzfala.
Többek között ezért... :lol:
Tim
Mezei fórumozó

2008.10.07. 18:19:36

Aprieto írta:Sorry. Az új Nod irt. Mármint az antivirus AND antispyware verzió.
Úriember vagy! :lol:
A napokban volt egy kimutatás hogy a leggyakrabban előforduló kártevők
vagy hamis vírusírtóként települnek,vagy kodeknek álcázza magát ami kell a videó lejátszáshoz,vagy pofátlan módon windóz frissítésnek adják ki magukat.
Kép
senzu
Entrenador del Barça

2008.10.07. 18:15:17

spyware-re a Spybot Search & Destroy-t ajánlom, és annak a TeaTimer funkcióját, ami elég sok memóriát használ, cserébe teljes védelmet biztosít, mert bármi ha megpróbálja állítgatni a registryt, feldob egy ablakot, hogy engedélyezi a műveletet vagy letiltás
Aprieto

2008.10.07. 18:13:02

Sorry. Az új Nod irt. Mármint az antivirus AND antispyware verzió.

Egyébként a Spyware Doctor tuti jó.
Tim
Mezei fórumozó

2008.10.07. 18:11:09

Aprieto írta:A Nod nem irt Spyware-t.
Biztos vagy benne? :wink:
Egyébként a spy doki tényleg jó lehet..Ha esetleg mégsem akkor itt egy step by step leirás a kézi eltávolításhoz http://www.spywareremove.com/removeSyst ... s2008.html
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2008.10.07. 18:06:07

Nem tudtok vmilyen livescore-hoz hasonló oldalt ami írja a osztrák jégkorongbajnokság eredményeit?? Tippmix miatt kéne...
Válasz küldése