Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Torrentet délelőtt néztem csak, most megnéztem, az okés, de direkt linknél 1percen belül megszakad, megnéztem tűzfalat, de nem igen jelzi,h az adott oldal tiltva lenneVictor_Valdes írta:Töltés alatt torrentezést értesz? Mert ha igen, lehet a tűzfal beállításánál engedélyezni kell, azt a progit amivel töltesz.ozsimiki írta:Srácok segítsetek!
Tegnap lett az új gépem összerakva, szükséges progik felinstallálva,stb,stb nem is volt semmi gond. Mai nap viszont elég érdekes: amikor töltök le akármit is, egyszerűen 1perc körül megszakad a net kapcsolatom, és mindig...ilyet még nem láttam, amúgy semmi gond a nettel, ha nem töltök semmit, megy gond nélkül....
Valakinek valami ötlete,h mit tehetnék? és mi a frász lehet ez?
Nagyon megköszönném a segítséget!
Töltés alatt torrentezést értesz? Mert ha igen, lehet a tűzfal beállításánál engedélyezni kell, azt a progit amivel töltesz.ozsimiki írta:Srácok segítsetek!
Tegnap lett az új gépem összerakva, szükséges progik felinstallálva,stb,stb nem is volt semmi gond. Mai nap viszont elég érdekes: amikor töltök le akármit is, egyszerűen 1perc körül megszakad a net kapcsolatom, és mindig...ilyet még nem láttam, amúgy semmi gond a nettel, ha nem töltök semmit, megy gond nélkül....
Valakinek valami ötlete,h mit tehetnék? és mi a frász lehet ez?
Nagyon megköszönném a segítséget!
Offkudu írta:Tessék, itt van egy pár darab.van Bommel írta:Üdv!
Barátnőmnek földrajz vaktérképes linket tudnátok küldeni? Fontos lenne. Kösz előre is
http://www.brody-ajka.sulinet.hu/~lbali ... kepek.html
Bányász írta:Régebben volt szó ha jól emlékszem itt a fórumon valamelyik topicban az újraparticionálásról.Erről szeretnék kérdezni.
Végül is ez egy veszélyes dolog?Mert mintha arról lett volna szó,h valakinek odalettek az adatai.
Nem vagyok nagy szaki,képes lennék én ezt megcsinálni(újraparticionálni)?
www.bithorlo.hu itt föntvan, reggelsz, és goMessiFan írta:Üdv! Valaki tudna segíteni? A Simpson család mozifilmet szeretném letölteni de nem tudom honnan. Előre is köszi.
Jaja, eme oldalt vágom. Olyat szeretnék, amit gép előtt kell kitölteni. De azért köszkudu írta:Tessék, itt van egy pár darab.van Bommel írta:Üdv!
Barátnőmnek földrajz vaktérképes linket tudnátok küldeni? Fontos lenne. Kösz előre is
http://www.brody-ajka.sulinet.hu/~lbali ... kepek.html
Tessék, itt van egy pár darab.van Bommel írta:Üdv!
Remélem nem haragszol meg...Bányász írta:...
Úriember vagy!Aprieto írta:Sorry. Az új Nod irt. Mármint az antivirus AND antispyware verzió.
Biztos vagy benne?Aprieto írta:A Nod nem irt Spyware-t.