2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A meccs előtti napokban kb még 10-20 ezer jegy lesz eladó és akciózzák majd szépen. 2009-ben a Barca - Lyon Bl nyolcaddöntőre volt jegy a meccs napján(személyes tapasztalat). Szóval a Bate ellen nemhogy jegy,de még telt ház se lesz a meccsen, pláne ha addigra már régen első helyen továbbjut a Barca.sd10 írta:Sziasztok!
Írtátok többen, hogy a Real elleni meccset kivéve mindig lehet a meccs napján is jegyet venni az adott mérkőzésre. Korábban többször is voltam bajnoki meccsen és ez így is volt, viszont most a BARCELONA - FC BATE elleni decemberi BL meccsre szeretnék kimenni. Sajnos Magyarországon kb dupla áron lehet erre a meccsre jegyet venni, szerintetek a heyszínen van-e lehetőség megvenni ezt a jegyet, vagy valamilyen más megoldási javaslata van-e valakinek?
Köszönöm előre is a segítségeteket!
barca 1986 írta:ismétlés a tudás anyjabarca 1986 írta:http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... 17527.html
hazai meccsen csak a real ellen nem lehet jegyet kapni, a többi meccsre a statisztikák szerint is van hely
ismétlés a tudás anyjabarca 1986 írta:http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... 17527.html
hazai meccsen csak a real ellen nem lehet jegyet kapni, a többi meccsre a statisztikák szerint is van hely
hau30 írta:Szia!tri_campeones írta:Közben szépen a hozzászólásokban nagyjából választ is kaptam!![]()
Sziasztok!
A fórumon még új vagyok de a Barcelonának már több mint 10 éve drukkolok! Lassan eljön az idő hogy az álmom valóra váljon és kijussak egy Barcelona meccsre!![]()
Akik régi motorosok tudnának egy olyan weboldalt linkelni ahonnan biztonságban lehet jegyeket rendelni?! 2 időpontot néztem ki ami nekem jó lenne majd tavasszal! A fórumot folyamatosan nyálazom majd illetve olvasok majd visszafele is hogy ne tegyek fel bamba kérdéseket!
Előre is köszönöm a segítséget!
FC Barcelona - Granada FC
Spanyol Bajnokság
Szerda
2012. márc. 21., Szerda
21:00
FC Barcelona - Athletic de Bilbao
Spanyol Bajnokság
Vasárnap
2012. ápr. 1., Vasárnap
Ne vedd meg előre!Nincs értelme,mert biztosan tudsz majd venni jegyet közvetlenül a meccs előtt.Főleg ezekre a meccsekre.Én tavasszal az Espanyol meccsre jutottam be,úgy hogy aznap vettük meg,mikor a meccs volt.Jó szórakozást majd!
Én is támogatom a dolgottri_campeones írta:nem rossz ötlet támogatom!shutterisland írta:srácok, lehetésges az, hogy verbuválódik egy jópár fős társaság valami egyszerűbb (kiscsapat elleni..) hazai meccsre ?
sajnos nincs kasszám ahhoz, hogy egyedül nekivágjak, meg egyáltalán semmit nem tudok az egészről, hogy működik..
csak annyit tudok, hogy minden vágyam egyszer eljutni a szentélybe, csak sajnos anyagi kereteim elég korlátozottak hozzá.
igazából engem nem érdekel, ha nem a legjobb helyről látom a meccset, az sem érdekel, ha a mikrobusz tetején kell utazni, csak olcsón kijöjjön, és beteljesedhessen az álmom.
Rezi Torres írta:Milánóba én is szeretnék menni de még nem nagyon néztem utána a dolgoknak!!Repjegy olyan 10ezer körül van meccs belépő meg változó 150-300 euro!!Barcelonaba most megyek majd az Atletico elleni bajnokira! http://www.szabella.hu/Messi87 írta:Kedves Barcás szurkolótársaim!
Szeretném a segítségeteket kérni egy Barcelonába utazás kapcsán,meccsel egybekötve!
Gondolom itt már többen jártatok a Camp Nouba,tehát tudtok nagyon fontos információkkal szolgálni!
Szeretném megkérdezni Tőletek,hogy melyik oldalon érdemes lefoglalni,megrendelni az adott mérkőzésre a jegyet?
Szállás? Repülőtársaság?
Netán nem terveztek-e valami utazást valamelyik mérkőzésre?
Milan-Barca, Milánóval kapcsolatos utazás, jegyinfók is érdekelnének!
Bármilyen fontos és lényeges információ érdekel!
Előre is nagyon köszönöm mindenkinek a segítségét!
További szép napot!
Szia!tri_campeones írta:Közben szépen a hozzászólásokban nagyjából választ is kaptam!![]()
Sziasztok!
A fórumon még új vagyok de a Barcelonának már több mint 10 éve drukkolok! Lassan eljön az idő hogy az álmom valóra váljon és kijussak egy Barcelona meccsre!![]()
Akik régi motorosok tudnának egy olyan weboldalt linkelni ahonnan biztonságban lehet jegyeket rendelni?! 2 időpontot néztem ki ami nekem jó lenne majd tavasszal! A fórumot folyamatosan nyálazom majd illetve olvasok majd visszafele is hogy ne tegyek fel bamba kérdéseket!
Előre is köszönöm a segítséget!
FC Barcelona - Granada FC
Spanyol Bajnokság
Szerda
2012. márc. 21., Szerda
FC Barcelona - Athletic de Bilbao
Spanyol Bajnokság
Vasárnap
2012. ápr. 1., Vasárnap
Szia!Messi87 írta:Kedves Barcás szurkolótársaim!
Szeretném a segítségeteket kérni egy Barcelonába utazás kapcsán,meccsel egybekötve!
Gondolom itt már többen jártatok a Camp Nouba,tehát tudtok nagyon fontos információkkal szolgálni!
Szeretném megkérdezni Tőletek,hogy melyik oldalon érdemes lefoglalni,megrendelni az adott mérkőzésre a jegyet?
Szállás? Repülőtársaság?
További szép napot!
Milánóba én is szeretnék menni de még nem nagyon néztem utána a dolgoknak!!Repjegy olyan 10ezer körül van meccs belépő meg változó 150-300 euro!!Barcelonaba most megyek majd az Atletico elleni bajnokira! http://www.szabella.hu/Messi87 írta:Kedves Barcás szurkolótársaim!
Szállás? Repülőtársaság?
További szép napot!
nem rossz ötlet támogatom!shutterisland írta:srácok, lehetésges az, hogy verbuválódik egy jópár fős társaság valami egyszerűbb (kiscsapat elleni..) hazai meccsre ?
sajnos nincs kasszám ahhoz, hogy egyedül nekivágjak, meg egyáltalán semmit nem tudok az egészről, hogy működik..
csak annyit tudok, hogy minden vágyam egyszer eljutni a szentélybe, csak sajnos anyagi kereteim elég korlátozottak hozzá.
igazából engem nem érdekel, ha nem a legjobb helyről látom a meccset, az sem érdekel, ha a mikrobusz tetején kell utazni, csak olcsón kijöjjön, és beteljesedhessen az álmom.
Collect the tickets in ServiCaixa terminals of "la Caixa"pety27 írta:De ezeket a jegyeket ha nem tudom átvenni a stadionnál sem kinyomtatni,akkor hol lehet hozzájutni ?barca 1986 írta:az árak megegyeznek, a különbség, h ki tudják szállítani fejlettebb EU-s országokba (Mo. nem tartozik bele) szép pénzért. én maradnék a caixánál, stadionnál átvehető a jegy.pety27 írta:A ticketmaster.es -en vásárolt már valaki jegyet?? ugyan úgy zajlik mint a servicaixa esetében ?
Miért pont vonattal akarsz ?Xavi_Messi írta:Srácok!
Majd szeretnék menni Barcelonaba valamikor és az érdekelne,hogy vonattal,hogy tudnék oda kimenni? Milyen szállást ajánlanátok (olcsó,jó helyen van)...stb
Hálás lennék,ha valaki leírná,mit kell erről tudni!
De ezeket a jegyeket ha nem tudom átvenni a stadionnál sem kinyomtatni,akkor hol lehet hozzájutni ?barca 1986 írta:az árak megegyeznek, a különbség, h ki tudják szállítani fejlettebb EU-s országokba (Mo. nem tartozik bele) szép pénzért. én maradnék a caixánál, stadionnál átvehető a jegy.pety27 írta:A ticketmaster.es -en vásárolt már valaki jegyet?? ugyan úgy zajlik mint a servicaixa esetében ?
az árak megegyeznek, a különbség, h ki tudják szállítani fejlettebb EU-s országokba (Mo. nem tartozik bele) szép pénzért. én maradnék a caixánál, stadionnál átvehető a jegy.pety27 írta:A ticketmaster.es -en vásárolt már valaki jegyet?? ugyan úgy zajlik mint a servicaixa esetében ?
4 barca meccsen voltam eddig (barca- stuttgart 2010márc, barca-villareal10nov, barcaB-albacete 11máj, barca-espanol11máj), nem kell klubkártya, azzal nem engednek be, csak jeggyel tudsz bemenni.nagyi írta:Üdv.
Egy Juventus drukker ismerősöm mesélt nekem valami klub kártyáról, hogy állítólag csak ilyesmivel engednek be meccsekre.. Mennyi igazságtartalma van ennek?
Ha Juventus meccsről van szó, akkor teljes mértékben igaz... De ez itt off.nagyi írta:Üdv.
Egy Juventus drukker ismerősöm mesélt nekem valami klub kártyáról, hogy állítólag csak ilyesmivel engednek be meccsekre.. Mennyi igazságtartalma van ennek?