Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Loki-meccseken szocializálódtam...Barcaforever írta:De nagy.![]()
Igen elég érdekes belegondolni, h egy "rossz" Loki-Vidin minden egyes zsebet megnéznek megmotoznak, Barcelonába meg mész amerre látsz.
szubjektív: tavaly a villareal ellen a las ramblason láttam jegyárusítóttothtomi írta:Köszi szépen a választ.
Már csak azt nem tudom, hogy pontosan hol érdemes a meccsek előtt személyesen Barcelónában jegyet venni. A stadionon kívül, a belvárosban is lehet, nem tudjátok?
tothtomi írta:Sziasztok, nem tudjátok, hogy 5 éves gyerkőcnek is kell külön jegy, ha az ölembe ül?
A meccs előtti napokban kb még 10-20 ezer jegy lesz eladó és akciózzák majd szépen. 2009-ben a Barca - Lyon Bl nyolcaddöntőre volt jegy a meccs napján(személyes tapasztalat). Szóval a Bate ellen nemhogy jegy,de még telt ház se lesz a meccsen, pláne ha addigra már régen első helyen továbbjut a Barca.sd10 írta:Sziasztok!
Írtátok többen, hogy a Real elleni meccset kivéve mindig lehet a meccs napján is jegyet venni az adott mérkőzésre. Korábban többször is voltam bajnoki meccsen és ez így is volt, viszont most a BARCELONA - FC BATE elleni decemberi BL meccsre szeretnék kimenni. Sajnos Magyarországon kb dupla áron lehet erre a meccsre jegyet venni, szerintetek a heyszínen van-e lehetőség megvenni ezt a jegyet, vagy valamilyen más megoldási javaslata van-e valakinek?
Köszönöm előre is a segítségeteket!
barca 1986 írta:ismétlés a tudás anyjabarca 1986 írta:http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... 17527.html
hazai meccsen csak a real ellen nem lehet jegyet kapni, a többi meccsre a statisztikák szerint is van hely
ismétlés a tudás anyjabarca 1986 írta:http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... 17527.html
hazai meccsen csak a real ellen nem lehet jegyet kapni, a többi meccsre a statisztikák szerint is van hely
hau30 írta:Szia!tri_campeones írta:Közben szépen a hozzászólásokban nagyjából választ is kaptam!![]()
Sziasztok!
A fórumon még új vagyok de a Barcelonának már több mint 10 éve drukkolok! Lassan eljön az idő hogy az álmom valóra váljon és kijussak egy Barcelona meccsre!![]()
Akik régi motorosok tudnának egy olyan weboldalt linkelni ahonnan biztonságban lehet jegyeket rendelni?! 2 időpontot néztem ki ami nekem jó lenne majd tavasszal! A fórumot folyamatosan nyálazom majd illetve olvasok majd visszafele is hogy ne tegyek fel bamba kérdéseket!
Előre is köszönöm a segítséget!
FC Barcelona - Granada FC
Spanyol Bajnokság
Szerda
2012. márc. 21., Szerda
21:00
FC Barcelona - Athletic de Bilbao
Spanyol Bajnokság
Vasárnap
2012. ápr. 1., Vasárnap
Ne vedd meg előre!Nincs értelme,mert biztosan tudsz majd venni jegyet közvetlenül a meccs előtt.Főleg ezekre a meccsekre.Én tavasszal az Espanyol meccsre jutottam be,úgy hogy aznap vettük meg,mikor a meccs volt.Jó szórakozást majd!
Én is támogatom a dolgottri_campeones írta:nem rossz ötlet támogatom!shutterisland írta:srácok, lehetésges az, hogy verbuválódik egy jópár fős társaság valami egyszerűbb (kiscsapat elleni..) hazai meccsre ?
sajnos nincs kasszám ahhoz, hogy egyedül nekivágjak, meg egyáltalán semmit nem tudok az egészről, hogy működik..
csak annyit tudok, hogy minden vágyam egyszer eljutni a szentélybe, csak sajnos anyagi kereteim elég korlátozottak hozzá.
igazából engem nem érdekel, ha nem a legjobb helyről látom a meccset, az sem érdekel, ha a mikrobusz tetején kell utazni, csak olcsón kijöjjön, és beteljesedhessen az álmom.
Rezi Torres írta:Milánóba én is szeretnék menni de még nem nagyon néztem utána a dolgoknak!!Repjegy olyan 10ezer körül van meccs belépő meg változó 150-300 euro!!Barcelonaba most megyek majd az Atletico elleni bajnokira! http://www.szabella.hu/Messi87 írta:Kedves Barcás szurkolótársaim!
Szeretném a segítségeteket kérni egy Barcelonába utazás kapcsán,meccsel egybekötve!
Gondolom itt már többen jártatok a Camp Nouba,tehát tudtok nagyon fontos információkkal szolgálni!
Szeretném megkérdezni Tőletek,hogy melyik oldalon érdemes lefoglalni,megrendelni az adott mérkőzésre a jegyet?
Szállás? Repülőtársaság?
Netán nem terveztek-e valami utazást valamelyik mérkőzésre?
Milan-Barca, Milánóval kapcsolatos utazás, jegyinfók is érdekelnének!
Bármilyen fontos és lényeges információ érdekel!
Előre is nagyon köszönöm mindenkinek a segítségét!
További szép napot!
Szia!tri_campeones írta:Közben szépen a hozzászólásokban nagyjából választ is kaptam!![]()
Sziasztok!
A fórumon még új vagyok de a Barcelonának már több mint 10 éve drukkolok! Lassan eljön az idő hogy az álmom valóra váljon és kijussak egy Barcelona meccsre!![]()
Akik régi motorosok tudnának egy olyan weboldalt linkelni ahonnan biztonságban lehet jegyeket rendelni?! 2 időpontot néztem ki ami nekem jó lenne majd tavasszal! A fórumot folyamatosan nyálazom majd illetve olvasok majd visszafele is hogy ne tegyek fel bamba kérdéseket!
Előre is köszönöm a segítséget!
FC Barcelona - Granada FC
Spanyol Bajnokság
Szerda
2012. márc. 21., Szerda
FC Barcelona - Athletic de Bilbao
Spanyol Bajnokság
Vasárnap
2012. ápr. 1., Vasárnap
Szia!Messi87 írta:Kedves Barcás szurkolótársaim!
Szeretném a segítségeteket kérni egy Barcelonába utazás kapcsán,meccsel egybekötve!
Gondolom itt már többen jártatok a Camp Nouba,tehát tudtok nagyon fontos információkkal szolgálni!
Szeretném megkérdezni Tőletek,hogy melyik oldalon érdemes lefoglalni,megrendelni az adott mérkőzésre a jegyet?
Szállás? Repülőtársaság?
További szép napot!
Milánóba én is szeretnék menni de még nem nagyon néztem utána a dolgoknak!!Repjegy olyan 10ezer körül van meccs belépő meg változó 150-300 euro!!Barcelonaba most megyek majd az Atletico elleni bajnokira! http://www.szabella.hu/Messi87 írta:Kedves Barcás szurkolótársaim!
Szállás? Repülőtársaság?
További szép napot!
nem rossz ötlet támogatom!shutterisland írta:srácok, lehetésges az, hogy verbuválódik egy jópár fős társaság valami egyszerűbb (kiscsapat elleni..) hazai meccsre ?
sajnos nincs kasszám ahhoz, hogy egyedül nekivágjak, meg egyáltalán semmit nem tudok az egészről, hogy működik..
csak annyit tudok, hogy minden vágyam egyszer eljutni a szentélybe, csak sajnos anyagi kereteim elég korlátozottak hozzá.
igazából engem nem érdekel, ha nem a legjobb helyről látom a meccset, az sem érdekel, ha a mikrobusz tetején kell utazni, csak olcsón kijöjjön, és beteljesedhessen az álmom.