Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Collect the tickets in ServiCaixa terminals of "la Caixa"pety27 írta:De ezeket a jegyeket ha nem tudom átvenni a stadionnál sem kinyomtatni,akkor hol lehet hozzájutni ?barca 1986 írta:az árak megegyeznek, a különbség, h ki tudják szállítani fejlettebb EU-s országokba (Mo. nem tartozik bele) szép pénzért. én maradnék a caixánál, stadionnál átvehető a jegy.pety27 írta:A ticketmaster.es -en vásárolt már valaki jegyet?? ugyan úgy zajlik mint a servicaixa esetében ?
Miért pont vonattal akarsz ?Xavi_Messi írta:Srácok!
Majd szeretnék menni Barcelonaba valamikor és az érdekelne,hogy vonattal,hogy tudnék oda kimenni? Milyen szállást ajánlanátok (olcsó,jó helyen van)...stb
Hálás lennék,ha valaki leírná,mit kell erről tudni!

De ezeket a jegyeket ha nem tudom átvenni a stadionnál sem kinyomtatni,akkor hol lehet hozzájutni ?barca 1986 írta:az árak megegyeznek, a különbség, h ki tudják szállítani fejlettebb EU-s országokba (Mo. nem tartozik bele) szép pénzért. én maradnék a caixánál, stadionnál átvehető a jegy.pety27 írta:A ticketmaster.es -en vásárolt már valaki jegyet?? ugyan úgy zajlik mint a servicaixa esetében ?

az árak megegyeznek, a különbség, h ki tudják szállítani fejlettebb EU-s országokba (Mo. nem tartozik bele) szép pénzért. én maradnék a caixánál, stadionnál átvehető a jegy.pety27 írta:A ticketmaster.es -en vásárolt már valaki jegyet?? ugyan úgy zajlik mint a servicaixa esetében ?
4 barca meccsen voltam eddig (barca- stuttgart 2010márc, barca-villareal10nov, barcaB-albacete 11máj, barca-espanol11máj), nem kell klubkártya, azzal nem engednek be, csak jeggyel tudsz bemenni.nagyi írta:Üdv.
Egy Juventus drukker ismerősöm mesélt nekem valami klub kártyáról, hogy állítólag csak ilyesmivel engednek be meccsekre.. Mennyi igazságtartalma van ennek?
Ha Juventus meccsről van szó, akkor teljes mértékben igaz... De ez itt off.nagyi írta:Üdv.
Egy Juventus drukker ismerősöm mesélt nekem valami klub kártyáról, hogy állítólag csak ilyesmivel engednek be meccsekre.. Mennyi igazságtartalma van ennek?

Hali.KamTam írta:sziasztok, most utazok majd először, de csak februárban a valencia elleni bajnokira, segítsen valaki hol érdemes a meccs jegyet megvenni? néztük a hivatalos oldalon, de alig jelez szabad jegyet, így fogynak a belépők??

CCJoco írta:üdv!
Prágába megyek meccsre november 1.-én, erre jutottam:
Jegy: Quaestor traveltől 39900 Ft
szállás: Hotel Mars a stadion közelében (9ezer Ft kb egy éjszaka egy főre) ha valaki nagyon spórolni akar, annak van az Emma Hostel eléggé messze, de az 2-3ezer ft/éj/fő.
Budapest - Prága: cseh-busz.hu naponta kétszer indul busz. oda-vissza a jegy 9900 Ft (különböző kedvezményekkel olcsóbb) vagy orangeways.
közlekedés prágában: 1 napos bérlet 890 Ft, ezzel bármit bármennyiszer használhatsz.
pályaudvarról Mars hotelbe 180 CZK kb a taxi (AAA taxi a megbízható, nem céges taxiba p.u.-nál ne szálljatok be!) aki kényelmesebb, illetve a hoteltől a stadionig kb 80 CZK a taxi.
Remélem segítettem valakinek, gyors jegyfogyásra számítanak, így én lefoglaltam már a dolgokat, plusz hotel jóval olcsóbb így előre lefoglalva, meg még talán nem értesült mindegyik a BL meccsekről és még nem emelik meg aznap éjszaka a szobaárakat;)
akkor tudsz/tudtok ajánlani oldalt, ami megbízható, és nem kérnek csillagászati összegeket? a milan hivatalos honlapján én nem találok jegyeket... vagy én vagyok a bénabarca 1986 írta:
szolg díj 6 EUR,
szállítás 25 EUR, miközben az ajánlott posta pl. UK-ból kb. 7 GBP....
lehúzás, legális lehúzás....
off: Milano, utolsó vacsora, ticket bureau: 36 EUR, hivatalosan: 6 EUR.....
szolg díj 6 EUR,sjd írta:A Milan hivatalos oldalán a második szint egy Inter ellen 55 euró, itt 229, kb. ennyire reális az árnagyi írta:Nem tudom mennyire megbízható oldal, és mennyire reális az ár, de :
http://www.worldticketshop.hu/jegyek/ac ... _barcelona
Itt van a Milanos A-kategóriás (azaz csúcsrangadó) árlista
http://acmilan.com/en/tickets/price_lists/fascia_a
A Milan hivatalos oldalán a második szint egy Inter ellen 55 euró, itt 229, kb. ennyire reális az árnagyi írta:Nem tudom mennyire megbízható oldal, és mennyire reális az ár, de :
http://www.worldticketshop.hu/jegyek/ac ... _barcelona

motozásról: 1. meccsremenetelünk alkalmával feltartott kézzel mentünk a kapuhoz. Az ellenőr nézett, melyik balkáni országból szalasztottak minketBarcaforever írta:Akármit be lehet.Semmi ellenőrzés nincs.A kinti kapuknál odaadod a jegyet, a stadionnál meg csak az automatába mutatod a jegy vonalkódját.Ennyi ellenőrzés van, a kutya nem motoz meg vagy kérdez tőled bármit is.mugler írta:Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a meccsre mit lehet bevinni? Gondolok itt arra, hogy egy kisebb hátizsákot bevihetek-e üdítővel stb.