Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ötödik évad mikor lesz, így hirtelen semmit se kaptam.visca el barca írta:nekem nem esett le, haver hivta fel a figyelmem, a záró jelentre (szó szerint utolso képkockát), abbol pontosan lehet sejteni mirol fog szolni az 5. évadkanty írta:Breaking Bad
Végeztem a 4. évaddal. Minden eddigi évad felülmúlta az előzőt. Elképesztő volt, kedvenc sorozatom!
Lesz folytatás, bár nem tudom, h ez mennyire jó ötlet, ez az évadzáró befejezésnek is tökéletes lett volna, remélem a színvonal továbbra sem fog csökkenni.
nekem nem esett le, haver hivta fel a figyelmem a záró jelentre (szó szerint utolso képkockák), abbol pontosan lehet sejteni mirol fog szolni az 5. évadkanty írta:Breaking Bad
Végeztem a 4. évaddal. Minden eddigi évad felülmúlta az előzőt. Elképesztő volt, kedvenc sorozatom!
Lesz folytatás, bár nem tudom, h ez mennyire jó ötlet, ez az évadzáró befejezésnek is tökéletes lett volna, remélem a színvonal továbbra sem fog csökkenni.
nézd azért tovább. Hátha kedvet kapsz hozzá. Én az első évadot végignéztem,de nem hagyott mély nyomot bennem, nem is néztem tovább,majd megint nyáronTocy írta:És ebben a Dexterben mi olyan jó? Mondom elkezdem már nézni az elejétől, hogy mégis mitől őrül meg mindenki, az alapsztori már rögtön nem jön be, és az első rész unalmas is. Mikortól lesz jó?
aki 1 rész alapján ítél,nézzen Zsófika klippeket élete végéigTocy írta:És ebben a Dexterben mi olyan jó? Mondom elkezdem már nézni az elejétől, hogy mégis mitől őrül meg mindenki, az alapsztori már rögtön nem jön be, és az első rész unalmas is. Mikortól lesz jó?
Szerintem az, hogy mikortól lesz jó, az tőled függ. Ha alapból nem jön be az ilyen téma, akkor sohaTocy írta:És ebben a Dexterben mi olyan jó? Mondom elkezdem már nézni az elejétől, hogy mégis mitől őrül meg mindenki, az alapsztori már rögtön nem jön be, és az első rész unalmas is. Mikortól lesz jó?
...és ha még idevesszük a háborús minisorikat is,mint pölö a Band of Brothers,Generation Kill,The Pacific,hajjajjjEazzy írta:HBO
jő hogy ajanlottad, meg is nézem, a 7en tulnyomoreszt uis koreai filmeket bambultamsoadroli írta:I Saw the Devil (Akmareul boatda) 2010
Na ez igen![]()
![]()
A színészek nagyon jók, főleg Min-sik Choi (oldboy). Brutális, a hangulat végig feszült, zene is jó. Szóval ajánlom mindenkinek. Akinek tetszett az Oldboy, ez még jobban fog.(nekem legalább is sokkal jobban tetszett)
10/9
detto eza véleményem neke is, lentebb ki is fejtettem. a legrosszabb képregeny adaptacio amit valaha láttam...daffy írta:tegnap előtt az amerika kapitány volt terítéken. nekem nagyon nem tetszett sem a történet,sem a kivitelezés. a jeleneteken bántóan látszik,hogy számítógépes trükk az egész,ellenben pl a vasemberrel,ahol "hihető" minden jelenet. a történet is lapos és unalmas volt számomra.
nekem nagyon nem jött be 10/5
az kizárt, szerintem megadják neki azt a horribilist is, ez a sorozat Hall-tól olyan amilyen, kizártnak tartom,h folytatnák más színésszel, az meg evidens,hogy dexter mint karakter kell,h maradjon.sjd írta:Inkább ezt úgy mondanám, hogy lesz 7. évad, csak előfordulhat h Michael C. Hall nélkül (legalábbis az előzetes infók, amiket olvastam, egy elég horribilis fizetésről beszélnek)visca el barca írta: szal lehet lesz 7. évad is, csak a pénzen vitáznak.
én sem írok minden rész után,pedig nálam nagyobb Dexter fan nem igen létezik itt, még nagyon régen VIII Henrik kollega ajánlotta itt,aztán átvettem a "helyét" én,majd jöttek Fecoék, stb,stb,stb. Természetesen követem minden részét most is,de feleslegesnek tartom ugyanazokat leírni mint a többiek. Spoiler-es szharok meg kifejezetten idegesítenek, pl akik már megnézik a többi rész címét előre,stb,stb. Még jó,h felhívta a figyelmet az illető,h ne olvassák el.sjd írta: Én most fejeztem be a 3. évadot, de én sem érzem különösebben szükségét, hogy hetente teleírjam a fórumot, h aztakva ez mekkora rész volt. Ettől függetlenül sztem egy jó sorozat, mindenképp megéri nézni és semmilyen okot nem látok arra, hogy abbahagyjam.
pümessideco írta:Megnéztem a Másnaposok 2-t.
Hát hol is kezdjem? Sokak szerint jobb, mint az első rész, de szerintem egyáltalán nem.
Már nem adta azt a varázst, amit az első. Volt pár rész, amin hatalmasokat röhögtem, de sajnos ez a film is kezd elindulni a lejtőn
Hehe, ezzel most tökéletesen egyetértekozsimiki írta:nah vannak azért közös pontokEazzy írta:Nálam ez a sorrend:
2.,4.,1.,5.,3.
A hatodikat még nem raknám a sorba, nagyon sok múlik mindenen, de az eddigiek alapján vetekszik a 2.-4.-el.![]()
számomra is viszi a 2. eddig szorosan a 4.el. Első is 10/9 ,de a 2. amikor FBIsok megtalálják a hullákat az óceánban,az tetszik eddig a legjobban.
6.al pedig még várok, eddig méltó helye lesz,csak ne rontsák elbár nem szokták.
Én is klubtag vagyok.messideco írta:Veszedelmes viszonyok
Csak én vagyok tagja innen a Madridista Filmklubnak?![]()
![]()
A film nem volt rossz. Főleg a kosztümös filmek kedvelőinek ajánlom. Nagyon jó szereplőgárda van benne, plusz érdemes a női szereplők minden lélegzetvételére figyelni
És jön a P****
http://www.imdb.com/title/tt1440266/
Már várom a kritikákat róla: Sablonos film a **** . A nézőknek nem tetszett a ****. Semmi újat nem nyújt a ****. Nem nyújtott élvezetet a ****
hát ez kicsit olyan mint amikor a rém rendest lekoppintották. azt mondjuk rengetegen fikázták, de ha elvonatkoztatunk az eredetitol (tudom, nehéz) sztem azért nézhető volt....