Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
kanty
Llegenda del Barça

2011.10.29. 19:12:10

visca el barca írta:
kanty írta:Breaking Bad

Végeztem a 4. évaddal. Minden eddigi évad felülmúlta az előzőt. Elképesztő volt, kedvenc sorozatom!
Lesz folytatás, bár nem tudom, h ez mennyire jó ötlet, ez az évadzáró befejezésnek is tökéletes lett volna, remélem a színvonal továbbra sem fog csökkenni.
:wink:
nekem nem esett le, haver hivta fel a figyelmem, a záró jelentre (szó szerint utolso képkockát), abbol pontosan lehet sejteni mirol fog szolni az 5. évad :wink:
Ötödik évad mikor lesz, így hirtelen semmit se kaptam.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
visca el barca
Presidente del Barça

2011.10.29. 19:10:41

kanty írta:Breaking Bad

Végeztem a 4. évaddal. Minden eddigi évad felülmúlta az előzőt. Elképesztő volt, kedvenc sorozatom!
Lesz folytatás, bár nem tudom, h ez mennyire jó ötlet, ez az évadzáró befejezésnek is tökéletes lett volna, remélem a színvonal továbbra sem fog csökkenni.
nekem nem esett le, haver hivta fel a figyelmem a záró jelentre (szó szerint utolso képkockák), abbol pontosan lehet sejteni mirol fog szolni az 5. évad :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2011.10.29. 19:26:22-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2011.10.29. 19:01:19

Breaking Bad

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Tocy
Director del Fútbol

2011.10.29. 13:15:55

Hát nemtom, engem a Chuck is megfogott már vmennyire elsőre, a Szökés meg főleg, nagy Prison Break fan voltam/vagyok :D De ez nem tud meghatni. No mind1, azért még megnézek pár részt :)
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.10.29. 12:20:19

a Chuck utolsó évada is kezdetét vette!

huh, lehet, h nekem alacsony az ingerküszöböm, de még mindig rohadtul tetszik! ismét teljesen megújult a sorozat!

Jeff és Lester még mindig kretének(fárasztóan...), Morgan egy "moron" , a többiek is csak a szokásos! nagyon érdekesnek tűnik a főszál is!
kérdés: mi lehet "A TERV"???

ááá alig várom a folytatást!

jah és nem úgy kell érteni, h "húúbeszabehu" volt a nyitórész, hanem egyszerűen első résznek nekem megfelelt ;)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.10.29. 12:02:49

Tocy írta:És ebben a Dexterben mi olyan jó? Mondom elkezdem már nézni az elejétől, hogy mégis mitől őrül meg mindenki, az alapsztori már rögtön nem jön be, és az első rész unalmas is. Mikortól lesz jó? :D
nézd azért tovább. Hátha kedvet kapsz hozzá. Én az első évadot végignéztem,de nem hagyott mély nyomot bennem, nem is néztem tovább,majd megint nyáron :D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.10.29. 12:02:32

Tocy írta:És ebben a Dexterben mi olyan jó? Mondom elkezdem már nézni az elejétől, hogy mégis mitől őrül meg mindenki, az alapsztori már rögtön nem jön be, és az első rész unalmas is. Mikortól lesz jó? :D
aki 1 rész alapján ítél,nézzen Zsófika klippeket élete végéig :wink: :D

vontatottnak tűnhet az eleje,de ha az első évad fele után sem jön be,akkor hagyd, akinek tetszik az észreveszi az apró, ámbár zseniális dolgokat is benne, annak azért tetszik. bár nem vígjáték,de pl rengeteg poén is van benne, főleg Dexter elvont világa miatt.

én senkit sem akarok meggyőzni, ha kihagyja, ő baja :D (már persze szerintem,akinek tetszik)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
soadroli
Llegenda del Barça

2011.10.29. 12:02:04

Szerintem az, hogy mikortól lesz jó, az tőled függ. Ha alapból nem jön be az ilyen téma, akkor soha :D Nézd végig az 1. évadot, utána ítélj :wink:
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.10.29. 11:57:41

És ebben a Dexterben mi olyan jó? Mondom elkezdem már nézni az elejétől, hogy mégis mitől őrül meg mindenki, az alapsztori már rögtön nem jön be, és az első rész unalmas is. Mikortól lesz jó? :D
miihii
KHAL

2011.10.29. 11:25:23

Eazzy írta:HBO
...és ha még idevesszük a háborús minisorikat is,mint pölö a Band of Brothers,Generation Kill,The Pacific,hajjajjj :)

Én még vevő lennék a The Corner c. sorozatukra is,cs sajna feliratot nem találtam hozzá,pedig tuti zsír. Szintén a baltimore-i drogvilággal foglalkozik,David Simon felügyelete alatt.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.10.29. 03:17:20

Most gondolkodom, hogy mennyire is imádom az HBO-t. A kedvenc dráma kategóriás sorozatom HBO-s, ugy a The Wire. A kedvenc jelenleg is futó dráma sorozatom, a Treme szintén HBO. A valaha volt legjobb feelgood sorozat az Entourage, aminek most lett vége idén, szintén (egyébként nézzétek, nem nagyon láttam posztokat itt róla, de illik mindenkinek belekóstolni, nem megbánós). A jelenleg futó kedvenc feelgood sorozatom a How To Make It In America ugyancsak kitaláljátok hol megy.
Volt egy korábbi sorozat, ami szintén tetszett, az a The Mind of the Married Man, két évad, vicces volt, megérte egyszer megnézni, HBO.
Két sorozat amiről pedig jókat hallottam és meg akarok nézni: The Sopranos és Game of Thrones...elég brutál felhozatal.

Ezen kívül a Showtime két klasszikusa van nálam programon, a Californication és a Dexter persze.
visca el barca
Presidente del Barça

2011.10.28. 21:27:09

soadroli írta:I Saw the Devil (Akmareul boatda) 2010
Na ez igen :!: :shock:
A színészek nagyon jók, főleg Min-sik Choi (oldboy). Brutális, a hangulat végig feszült, zene is jó. Szóval ajánlom mindenkinek. Akinek tetszett az Oldboy, ez még jobban fog.(nekem legalább is sokkal jobban tetszett :D )
10/9
jő hogy ajanlottad, meg is nézem, a 7en tulnyomoreszt uis koreai filmeket bambultam :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2011.10.28. 21:18:58

daffy írta:tegnap előtt az amerika kapitány volt terítéken. nekem nagyon nem tetszett sem a történet,sem a kivitelezés. a jeleneteken bántóan látszik,hogy számítógépes trükk az egész,ellenben pl a vasemberrel,ahol "hihető" minden jelenet. a történet is lapos és unalmas volt számomra.
nekem nagyon nem jött be 10/5
detto eza véleményem neke is, lentebb ki is fejtettem. a legrosszabb képregeny adaptacio amit valaha láttam...
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2011.10.28. 17:04:51

I Saw the Devil (Akmareul boatda) 2010
Na ez igen :!: :shock:
A színészek nagyon jók, főleg Min-sik Choi (oldboy). Brutális, a hangulat végig feszült, zene is jó. Szóval ajánlom mindenkinek. Akinek tetszett az Oldboy, ez még jobban fog.(nekem legalább is sokkal jobban tetszett :D )
10/9

Más: Chuck fanok! Ma lesz az 5. évad premierje 8) A felirat hogy szokott lenni? Másnapra már kész?
Kép
daffy
Madridista

2011.10.28. 08:54:29

tegnap előtt az amerika kapitány volt terítéken. nekem nagyon nem tetszett sem a történet,sem a kivitelezés. a jeleneteken bántóan látszik,hogy számítógépes trükk az egész,ellenben pl a vasemberrel,ahol "hihető" minden jelenet. a történet is lapos és unalmas volt számomra.
nekem nagyon nem jött be 10/5
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.10.28. 01:11:44

sjd írta:
visca el barca írta: szal lehet lesz 7. évad is, csak a pénzen vitáznak.
Inkább ezt úgy mondanám, hogy lesz 7. évad, csak előfordulhat h Michael C. Hall nélkül (legalábbis az előzetes infók, amiket olvastam, egy elég horribilis fizetésről beszélnek)
az kizárt, szerintem megadják neki azt a horribilist is, ez a sorozat Hall-tól olyan amilyen, kizártnak tartom,h folytatnák más színésszel, az meg evidens,hogy dexter mint karakter kell,h maradjon.
sjd írta: Én most fejeztem be a 3. évadot, de én sem érzem különösebben szükségét, hogy hetente teleírjam a fórumot, h aztakva ez mekkora rész volt. Ettől függetlenül sztem egy jó sorozat, mindenképp megéri nézni és semmilyen okot nem látok arra, hogy abbahagyjam.
én sem írok minden rész után,pedig nálam nagyobb Dexter fan nem igen létezik itt, még nagyon régen VIII Henrik kollega ajánlotta itt,aztán átvettem a "helyét" én,majd jöttek Fecoék, stb,stb,stb. Természetesen követem minden részét most is,de feleslegesnek tartom ugyanazokat leírni mint a többiek. Spoiler-es szharok meg kifejezetten idegesítenek, pl akik már megnézik a többi rész címét előre,stb,stb. Még jó,h felhívta a figyelmet az illető,h ne olvassák el.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
visca el barca
Presidente del Barça

2011.10.28. 00:52:19

megnéztem 2011 minden bizonnyal legrosszabb movieját, nicolas cage és nicole kidman foszereplesevel: trespass

nem is ertem két kivalo szinesz (bár caget utalom) h vállalhatott el ekkora [auto_cenzúra].

joel suhamérban is nagyot csalodtam.

kinszenvedés az egész.
Kép
daffy
Madridista

2011.10.27. 18:30:12

messideco írta:Megnéztem a Másnaposok 2-t.
Hát hol is kezdjem? Sokak szerint jobb, mint az első rész, de szerintem egyáltalán nem.
Már nem adta azt a varázst, amit az első. Volt pár rész, amin hatalmasokat röhögtem, de sajnos ez a film is kezd elindulni a lejtőn :roll:
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.10.27. 17:50:38

ozsimiki írta:
Eazzy írta:Nálam ez a sorrend:
2.,4.,1.,5.,3.
A hatodikat még nem raknám a sorba, nagyon sok múlik mindenen, de az eddigiek alapján vetekszik a 2.-4.-el.
nah vannak azért közös pontok 8)

számomra is viszi a 2. eddig szorosan a 4.el. Első is 10/9 ,de a 2. amikor FBIsok megtalálják a hullákat az óceánban,az tetszik eddig a legjobban.

6.al pedig még várok, eddig méltó helye lesz,csak ne rontsák el :) bár nem szokták.
Hehe, ezzel most tökéletesen egyetértek :D Vannak még meglepetések :D
messideco
Presidente del Barça

2011.10.27. 16:41:08

Megnéztem a Másnaposok 2-t.
Hát hol is kezdjem? Sokak szerint jobb, mint az első rész, de szerintem egyáltalán nem.
Már nem adta azt a varázst, amit az első. Volt pár rész, amin hatalmasokat röhögtem, de sajnos ez a film is kezd elindulni a lejtőn :roll:
Kép
"And my heart will leave you never."
lui1698
Llegenda del Barça

2011.10.27. 14:03:23

messideco írta:Veszedelmes viszonyok
Csak én vagyok tagja innen a Madridista Filmklubnak? :oops: :P

A film nem volt rossz. Főleg a kosztümös filmek kedvelőinek ajánlom. Nagyon jó szereplőgárda van benne, plusz érdemes a női szereplők minden lélegzetvételére figyelni :twisted:

És jön a P****
http://www.imdb.com/title/tt1440266/
Már várom a kritikákat róla :D : Sablonos film a **** . A nézőknek nem tetszett a ****. Semmi újat nem nyújt a ****. Nem nyújtott élvezetet a **** :lol:
Én is klubtag vagyok. :D
Szamuráj-t kellene egyszer befejeznem, de nekem nagyon lassú az a film. Na mindegy már csak fél óra van belőle. Aztán jöhet a Veszedelmes viszonyok. Mondjuk a kosztümös filmekért se ugrálok. :)

A P*na meg valószínű, hogy a legnépszerűbb film lesz a magyar férfiak körében.

Asszony: - Hun vótá' he?
Pista: - Néztem a moziba a P*nát!
:mrgreen:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2011.10.27. 12:43:00

The Lincoln Lawyer

Nekem tetszett a film.Nem vagyok nagy filmkritikus/filmszakértő szóval egyebet nem nagyon tudok írni.Engem végig lekötött,megérte az időt amit rászántam.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
messideco
Presidente del Barça

2011.10.27. 11:59:21

Veszedelmes viszonyok
Csak én vagyok tagja innen a Madridista Filmklubnak? :oops: :P

A film nem volt rossz. Főleg a kosztümös filmek kedvelőinek ajánlom. Nagyon jó szereplőgárda van benne, plusz érdemes a női szereplők minden lélegzetvételére figyelni :twisted:

És jön a P****
http://www.imdb.com/title/tt1440266/
Már várom a kritikákat róla :D : Sablonos film a **** . A nézőknek nem tetszett a ****. Semmi újat nem nyújt a ****. Nem nyújtott élvezetet a **** :lol:
Kép
"And my heart will leave you never."
visca el barca
Presidente del Barça

2011.10.27. 11:24:16

Messa írta:Jön a Háziorvos :roll: :lol:
hát ez kicsit olyan mint amikor a rém rendest lekoppintották. azt mondjuk rengetegen fikázták, de ha elvonatkoztatunk az eredetitol (tudom, nehéz) sztem azért nézhető volt....

kivancsi leszek erre :D

más

tegnap megnéztem a halálos közelllenség 1-2-t vincent cassellel... a francia történelem egyik legnagyobb bunozojérol szolo életrajzi film.. csak ajánlani tudom, nekem bejön. cassel nagyot jatszik... 8)
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.10.26. 17:09:35

Jön a Háziorvos :roll: :lol:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Válasz küldése