Eurobarca találkozók!

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Alcantara
Director del Fútbol

2014.05.19. 06:09:57

daffy írta:
Alcantara írta:A Tavalyi hamvába holt szerveződés után van valaki rajtam kívül, akiben felmerül az idén a lehetőség?
Jó alkalom a VB valamelyik meccse erre, a napközbeni foci után.
ha megfogadsz egy tanácsot,akkor előre kinézel egy spanyol vagy argentin meccset és fix időponttal dolgozol. még elég messze van és aki akarja,az meg tudja szervezni. míg a tanakodással hetekbe telhet az egész. ez nem áll semmiből. ha összejön addigra a focihoz elég ember,akkor lehet pályát foglalni,ha nem,akkor sincs semmi. meccset nézni ketten is lehet.
pl június 13 péntek. spanyol - holland. este 9kor kezdődik,de utána 2 napig lehet kipihenni az egészet.
természetesen nem az én dolgom,csak én ezt tenném

Jó ötletnek tűnik, viszont számomra nehezebben kivitelezhető, tekintettel arra, hogy nem budapesti lakos vagyok, ráadásul nem is közeli. Ott még nem tartok, hogy több órát utazzak két emberért! :mrgreen:

Ellenben megfelelő létszám esetén 100%-ig elkötelezett vagyok, 1 fix embernek mindenképpen számítok(extrém esetet kivéve).

Az időpontokban is maximálisan képlékeny vagyok.

Más:
Matyika te meg ne legyél ennyire hurka, 1 év alatt nőttél annyit, hogy már nem kell kézen fogva bevinnem téged a sörözőbe, talán beengednek anélkül is! :wink:
MatyiG
Adminisztrátor

2014.05.18. 23:59:56

bowlinggolyo írta:
S.Agüero írta:Én is szívesen mennék megint( :mrgreen: ), és tényleg jó ötletnek tűnik ez a dolog.
Mondjuk ez a júni 13-a nem tűnik jónak, mert még suli van, meg vizsgaidőszak, meg alapból is ugye péntek. :D De júli 12-e nem lehet rossz, mert az szombat, bronzmeccs, ami mindig jó szokott lenni. :D
Szerintem a jún. 13-al semmi baj nincs. Matyi milyen napok szoktak már azok lenni a suliban. Vizsgaidőszakot meg egy péntek esti meccsnézés sose zavar meg. Szerintem ideális lenne az időpont és addig simán le lehet szervezni.
Oké, felőlem lehet, max beáldozok érte 7 igazolatlant, megéri. :mrgreen:
Viszont, ha komolyan gondoljuk, el kell kezdeni szervezkedni, van rá 4 hetünk, hajrá. :)
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2014.05.18. 23:34:24

S.Agüero írta:Én is szívesen mennék megint( :mrgreen: ), és tényleg jó ötletnek tűnik ez a dolog.
Mondjuk ez a júni 13-a nem tűnik jónak, mert még suli van, meg vizsgaidőszak, meg alapból is ugye péntek. :D De júli 12-e nem lehet rossz, mert az szombat, bronzmeccs, ami mindig jó szokott lenni. :D
Szerintem a jún. 13-al semmi baj nincs. Matyi milyen napok szoktak már azok lenni a suliban. Vizsgaidőszakot meg egy péntek esti meccsnézés sose zavar meg. Szerintem ideális lenne az időpont és addig simán le lehet szervezni.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
MatyiG
Adminisztrátor

2014.05.18. 22:54:55

Én is szívesen mennék megint( :mrgreen: ), és tényleg jó ötletnek tűnik ez a dolog.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.05.18. 22:38:52

Engem ismételten érdekelne a dolog, és a daffy-féle fix időpontos dolgot is jó ötletnek tartom.
daffy
Madridista

2014.05.18. 20:58:36

Alcantara írta:A Tavalyi hamvába holt szerveződés után van valaki rajtam kívül, akiben felmerül az idén a lehetőség?
ha megfogadsz egy tanácsot,akkor előre kinézel egy spanyol vagy argentin meccset és fix időponttal dolgozol. még elég messze van és aki akarja,az meg tudja szervezni. míg a tanakodással hetekbe telhet az egész. ez nem áll semmiből. ha összejön addigra a focihoz elég ember,akkor lehet pályát foglalni,ha nem,akkor sincs semmi. meccset nézni ketten is lehet.
pl június 13 péntek. spanyol - holland. este 9kor kezdődik,de utána 2 napig lehet kipihenni az egészet.
természetesen nem az én dolgom,csak én ezt tenném
Aaron3991
Jugador del Barça

2014.05.18. 20:48:53

Én szívesen megismerném a fórumozókat és elég rugalmas is az időbeosztásom szóval én támogatnám!
Alcantara
Director del Fútbol

2014.05.18. 20:27:34

A Tavalyi hamvába holt szerveződés után van valaki rajtam kívül, akiben felmerül az idén a lehetőség?
miihii
KHAL

2013.09.14. 00:17:32

Nálunk holnap (illetve már ma) céges sportnap lesz, ezért nem volt jó ez az időpont sem. Nincs az a fórumtali, amiért kihagynám, h büntetlenül odapiszkálhassak a főnökeimnek focitorna közben :mrgreen:

Am nagyon nagy kár, h ez megint nem nyert hangszórót, nagyon bízom benne, h nem fog kimúlni ez a dolog. A nagy számok törvénye alapján lehetetlen, h ne legyen ennyi felhasználóból két számjegyű, akit érdekel a másik pofalemeze :D Szal ti csak kezdjetek el ott bandázni a fővárosban, aztán jövőre lesz egy mag, amire ráépítjük a talit ;) (Ti fizetitek az első kört :mrgreen: )
Gareth Tello írta:
S.Agüero írta:Mondjuk több jelentkező?
Kép
:mrgreen:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.09.13. 20:18:40

S.Agüero írta:Mondjuk több jelentkező?
Kép

Augusztusban is volt elég, csak n+1% lemondta a végére.

Nagyobb kampány kell. :mrgreen:
MatyiG
Adminisztrátor

2013.09.13. 20:13:51

Gareth Tello írta:
sjd írta:...
Jó, akkor inkább nem védek senkit. :mrgreen:

Pár hónap múlva térjünk vissza a kérdésre, addig is próbálok gondolkodni azon, hogy min kellene változtatni, hogy tényleg összejöjjön végre valami.
Mondjuk több jelentkező?
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.09.13. 20:04:08

sjd írta:...
Jó, akkor inkább nem védek senkit. :mrgreen:

Pár hónap múlva térjünk vissza a kérdésre, addig is próbálok gondolkodni azon, hogy min kellene változtatni, hogy tényleg összejöjjön végre valami.
sjd
Llegenda del Barça

2013.09.13. 19:46:11

Gareth Tello írta:nem akarok védeni senkit, de gondolom, sokaknak beindult a suli, megy a munka, satöbbi.
Ha valakinek a suli szeptember második hétvégéjén olyan komoly elfoglaltságot jelent, hogy az egész szombatját rá kell áldoznia, az szerintem nagyon túlvállalta magát. Most még a BME-s ismerőseim is tudnak időt szakítani mindenfélére.
Aki dolgozik, annak meg pont mindegy, hogy augusztusban vagy szeptemberben van a találkozó.
Gareth Tello írta: Meg, gondolom, sokan haverokkal akarják nézni a mérkőzéseket.
Azt hiszem pontosan jelzi a probléma nagyságát, hogy ez érv lehet már ennyire hipotetikusan is.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.09.13. 18:15:16

Brad Pitt most tudta meg, hogy idén sem lesz eurobarçás találkozó:
Kép
sjd írta:Igazából teljesen felesleges ezekbe a feltételezésekbe belemenni, megmondták páran előre, hogy aug. 10 ne legyen sziget miatt, aug. 31 gólyatáborok meg kolis jelentkezés miatt, aztán most, hogy semmi halaszthatatlan fesztivál stb. nincs, még kisebb az érdeklődés. És lehet, hogy augusztus 10-én simán meglettünk volna 15-en. Szóval ne menjünk bele ezekbe, úgysem fogsz tudni 1 okot mondani, amiért legalább 3 ember marad távol, és még a végén megint kiderül, hogy pont akkor nem ér rá mindenki, amikor szerinted rá kéne, hogy érjenek.
Igazából lényegtelen, mikor, csak valamikor legyen már valami, én amióta itt vagyok (nincs sok ideje) és megismertem a társaságot, arra várok, hogy pár embert megismerjek élőben is. (Jó, nyilván nem ez álmaim netovábbja, de azért jó lenne.)
sjd írta:Pl. az a nevetséges/szánalmas (megfelelő aláhúzandó), hogy kb. többen mondták el 2-3 hete, hogy tartsuk szeptemberben, mert akkor többen rá fognak érni, mint ahányan egyáltalán feliratkoztak most.
Mondjuk közülük jó páran nem is (vagy csak elvétve) voltak jelen a fórumon az utóbb napokban, nem akarok védeni senkit, de gondolom, sokaknak beindult a suli, megy a munka, satöbbi. Mindegy.
Ennek ellenére abban egyetértek veled, hogy
sjd írta:ha valaki el akar jönni, annak nem lesz halaszthatatlan programja.
sjd írta:(Egyébként asszem azért volt mindig augusztus, mert akkor már lehet meccset nézni, de még nyár van. Júliusban nehezen hozol össze egy közös Barca-meccsnézést. Bár ugye pl. jövő nyáron a vb-n simán meg lehetne szervezni a spanyol meccsekre.)
Ugyan már, egy jó kis Valerenga-Barça mindig belefér. :mrgreen:
A vébé nem rossz ötlet, csak jó későn lesznek a meccsek, azt hiszem, nem mintha ez bármiféle akadályt jelentene, kivéve azt, hogy Matyika olyankor már alszik. :mrgreen: Meg, gondolom, sokan haverokkal akarják nézni a mérkőzéseket. Mindegy is, most kár erről beszélni, majd jövő nyáron térjünk vissza a dologra.

Viszont azt nagyon sajnálom, hogy nem találkozhattam Timmel és nem kóstolhattam meg a pálinkáját. :mrgreen:
sjd
Llegenda del Barça

2013.09.13. 15:47:58

Gareth Tello írta:
S.Agüero írta:Egyébként miért fontos augusztusban tartani? Lehetne júliusban, akár június végén is. Augusztusban van a legtöbb fesztivál, buli, stb...
Valaki magyarázza már meg, hogy miért mindig augusztusban van a tali. :D
Felőlem akkor is lehet, én mondjuk személy szerint azért tartottam jobb ötletnek az augusztus végi talit, mert akkor már talán senki sem nyaral (vagy legalábbis kevesebben), míg a június-júliusa általában mindenkinek összevisszább szerintem. :D Június végén meg ráadásul még vizsgaidőszak is van.
Igazából teljesen felesleges ezekbe a feltételezésekbe belemenni, megmondták páran előre, hogy aug. 10 ne legyen sziget miatt, aug. 31 gólyatáborok meg kolis jelentkezés miatt, aztán most, hogy semmi halaszthatatlan fesztivál stb. nincs, még kisebb az érdeklődés. És lehet, hogy augusztus 10-én simán meglettünk volna 15-en. Szóval ne menjünk bele ezekbe, úgysem fogsz tudni 1 okot mondani, amiért legalább 3 ember marad távol, és még a végén megint kiderül, hogy pont akkor nem ér rá mindenki, amikor szerinted rá kéne, hogy érjenek.
Pl. az a nevetséges/szánalmas (megfelelő aláhúzandó), hogy kb. többen mondták el 2-3 hete, hogy tartsuk szeptemberben, mert akkor többen rá fognak érni, mint ahányan egyáltalán feliratkoztak most.
Tényleg tarthatnánk március elején vagy vizsgaidőszak közepén, nem számítana, én továbbra is azt mondom, hogy ha valaki el akar jönni, annak nem lesz halaszthatatlan programja, néhány embernek meg garantáltan be fog tenni valami komoly dolog szezonfüggetlenül.

(Egyébként asszem azért volt mindig augusztus, mert akkor már lehet meccset nézni, de még nyár van. Júliusban nehezen hozol össze egy közös Barca-meccsnézést. Bár ugye pl. jövő nyáron a vb-n simán meg lehetne szervezni a spanyol meccsekre.)
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.09.13. 15:00:11

S.Agüero írta:Egyébként miért fontos augusztusban tartani? Lehetne júliusban, akár június végén is. Augusztusban van a legtöbb fesztivál, buli, stb...
Felőlem akkor is lehet, én mondjuk személy szerint azért tartottam jobb ötletnek az augusztus végi talit, mert akkor már talán senki sem nyaral (vagy legalábbis kevesebben), míg a június-júliusa általában mindenkinek összevisszább szerintem. :D Június végén meg ráadásul még vizsgaidőszak is van.
MatyiG
Adminisztrátor

2013.09.13. 14:57:46

Egyébként miért fontos augusztusban tartani? Lehetne júliusban, akár június végén is. Augusztusban van a legtöbb fesztivál, buli, stb...
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.09.13. 14:35:38

Valahogy várható volt, hogy ez lesz... :D

Viszont valamikor a szezon folyamán szerintem szervezhetnénk egy közös meccsnézést, arra csak lennénk páran, sjd, recrea, bencebarca, többiek, nyilván csak a fővárosiak játszanak ezúttal, de ez van.

Aztán jövő nyáron már júniusban kezdjük el az augusztusi találkozó szervezését, hátha lesz belőle valami. :mrgreen:
sjd
Llegenda del Barça

2013.09.12. 18:31:37

Azt hiszem akkor egyértelmű, hogy kicsit kevesen leszünk mindkét programhoz, úgyhogy részemről ez lefújva. Jövő héten lehet, hogy nem vagyok, meg egyáltalán úgy tűnik, hogy szeptemberre valahogy nagyon elfoglalt lett mindenki.
Azért kíváncsi lennék, hogy az augusztusi 15-16 embernek, akik nem tudtak jönni, mert munka/fesztivál/utolsó nyári buli volt, most ezek közül éppen mi tett be.
MatyiG
Adminisztrátor

2013.09.12. 12:25:49

Bocsi srácok, nem tud elvinni Szajko, közbejött neki valami. :? Így én sem tudok menni.

Jövőre remélem már egy "igazi" tali is össze tud jönni. :)

Nektek meg jó szórakozást, ha egyáltalán meglesztek. :P
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.09.12. 10:50:17

Kód: Egész kijelölése

BIZTOSAN jövök találkozóra
1. sjd
2. GT
3. MQuC (foci)
4. vargaakos
Azért nem tudom megoldani, mert minden napra van valami, és már azok régebb óta bent vannak a naptárban, de egy futballnyi időt kértem a barátnőmtől. :lol:
Kép
vargaakos
Capitá del Barça

2013.09.11. 21:53:41

Sziasztok! Én ráérek szombaton, fociznék is, csak sajnos összeszedtem egy sérülést 3 hete (ami mostanra derül ki, hogy valószínűleg komolyabb), így nem tudok játszani. De ha lesz foci elmegyek megnézni, illetve az este is oké. Majd a következő érkező dobjon be a listába!
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2013.09.11. 20:15:16

MQuC írta:Foci nagyon játszik. Sajnos nagyon zsúfolt a hétvége, de a focira mindenképp szeretnék elmenni.
Nem tudod megoldani az esti meccsnézést is, ha már a focit is? :wink:
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.09.11. 19:55:30

Foci nagyon játszik. Sajnos nagyon zsúfolt a hétvége, de a focira mindenképp szeretnék elmenni.
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.09.11. 18:38:29

S.Agüero írta:Na, csak holnap tudok biztosat mondani, végül. Remélem összejön egy jó foci. 8) Bár valószínűleg focizni sem tudok majd sajnos, rohadtul fáj a sarkam. Max megállok elöl azt becsapok mindent. :D
Naná, majd gólt hátalsz, mint Inzaghi. :mrgreen:

De kézen járva is tolhatod, ha gondolod. :mrgreen:
Válasz küldése