Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
fekvőtámasz mindenféle variációja mehet.daffy írta:mindkettővel lehetséges,ha konkrét gyakorlat kell,akkor http://body.builder.hu/edzesek_csoport.htm4?id=8MessiFan írta:Hogyan tudnék hatékonyan mellre edzeni félkezes súlyzóval, vagy nélküle?
innen válassz 4et. legyen nyomás és tárogatás is benne
mindkettővel lehetséges,ha konkrét gyakorlat kell,akkor http://body.builder.hu/edzesek_csoport.htm4?id=8MessiFan írta:Hogyan tudnék hatékonyan mellre edzeni félkezes súlyzóval, vagy nélküle?
Mármint hogyhogy így? Ilyen öltözetben? Szíved joga, de az edzőpartnereid nem biztos, h díjaznák.gergo9 írta:Mennyivel szívesebben csinálnám így a hétfői erőnléti tréningeket
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 1862_n.jpg
szerintem is lehet saját testsúlytól és megfelelő táplálkozástól. ennek ellenére el tudom képzelni,hogy tolnak valami mellette,különben ez 6-8-10 év munka is lehetMQuC írta:Hello!
Hannibal traininget gondolom a legtöbben ismerik.
A kérdés, hogy vajon mit csinál mellette? Vagy mt szednek?
Mert azért némelyiknek olyan izma van, hogy a saját testsúlyostól nem tudom elképzelni hogy lehetne ekkora
Nem mondom, hogy semmit nem szednek, de simán lehet saját testsúlyostól ennyire izmos az ember, csak ez kőkemény munka, és rengeteg időbe telik. Nem a gólya fosta rájukMQuC írta:Hello!
Hannibal traininget gondolom a legtöbben ismerik.
A kérdés, hogy vajon mit csinál mellette? Vagy mt szednek?
Mert azért némelyiknek olyan izma van, hogy a saját testsúlyostól nem tudom elképzelni hogy lehetne ekkora
elbambulnék és egy fogam nem maradna. viszont megerősödne a kezemen a hokizomgergo9 írta:Mennyivel szívesebben csinálnám így a hétfői erőnléti tréningeket
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 1862_n.jpg
még egy szavazat a zöld jumbo ellen. az edzőpartnerem benyelt egy nagy zsákkal és nem igazán vált be. inkább a prof-ot javaslom.Sanama írta: VPX - Stealth
BSN - Ture Mass
Jumbot egyszer vettem, a zöldet, soha többet.
Jumbo egy cukrozott sz.r, bármit csak azt ne próbáld ki, főleg ha nem akarsz hízni.Alexander Mahone írta:Szálkásan lehetetlen izomtömeget növelni, úgyhogy azt szeretnéd, akkor a kockákat elfelejtheted pár hónapra. Ha nagyon vékony vagy akkor a Jumbot ajánlom, az eléggé hízlal, ha atlétikusabb alkat vagy, akkor Jumbo Pro vagy Volumass 35 Pro.
Szöllöcukrot ellehet felejteni. VitarGo kell, ha pedig nincs rá pénz akkor SuperCarb Fast.daffy írta:a az optimum nutrition minőségi fehérjét gyárt,de a jumbo sem darabos,ha normálisan használod. én fehérjét+szőlőcukrot vennék a helyedben,sokkal gazdaságosabb
Ejj, elküldhetné nekem az egyik dobozt.gergo9 írta:
a multi pro jó leszCumbee írta:Nemrég említettetek itt egy gyorsan felszívódó szénhidrátot. Szerintetek van értelme külön gyorsan felszívódó szénhidrátot és gyorsan felszívódó fehérét venni, vagy fölösleges ilyennel tökölni, tökéletesen megfelel egy normál tömegnövelő? Tömegnövelőből egyébként tudnátok valamit ajánlani? Jumbot próbáltam, engem idegesít nagyon, hogy darabos marad a shake. Valakinek van tuti tippje? ON-t néztem, mert tavaly Amerikában a legjobb tömegnövelő kategóriát is ez a márka nyerte, de tapasztalatom még nincs ezzel kapcsolatban.
Vitaminokkal kapcsolatban is jöhetnek tippek. Daily one és multi pro-t használtam eddig, de ha van jobb itt sem zárkózom el a váltástól. Természetesen megfizethető árban.
a powerade,gatorade is izotóniás ital,persze a minősége nem ugyan az,de valamire csak jókziipp írta:Izotóniás italok.
Utánaolvasva nekem hasznosnak tűnnek, de az általam ismert egyetlen márka, az Isostar elég borsos áron adja a termékeit.
A legolcsóbb, amit találtam: 400 g = 2500 Ft. Ez még így is sokkal olcsóbb, mint ha Powerade-t vagy Vitalade-t vennék helyette, de soknak találom a 6250 Ft/kg-s egységárat.
Ha esetleg valakinek bevált más, olcsóbb márka is, érdekelne. Bevallom, nem igazán tudom lekövetni összetétel alapján, hogy mi számít minőséginek, és mi az, ami nem.
Mozgáskoordinációt lehet egyedül, de nincs igazán értelme. Menj el focizni egy rendes csapathoz, eljársz edzésre, és szépen fejlődésnek fogsz indulni.MessiFan91 írta:14 éves vagyok, és középhátvéd a osztály csapatában. Mit edzzek, hogy jobb legyek?
Támadni nem szoktam, csak védekezni, védekezést viszont hogy lehet egyedül gyakorolni?
daffy írta:nemkatt az olvasnivalóért