Offtopic
én ma is bicajoztam
balesetveszélyesebb a sok okos gyalogos, aki se lát se hall, de átmegy az útközepén, szét se néz, mer nem lát a hótú'! annyira bebutulnak az emberek egy kis hóeséstől, hogy fogalom. pedig ez még semmi

https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
-
- Az Év fórumozója 2013
Na, mostanra azért csak helyreálltak a dolgok, legalábbis Budán.
Mondjuk ha éjszaka megint havazni fog (vagy jön egy jó kis ónos eső), nem tudom, hogy érek be holnap nulladikra.
(BKV amúgy életveszély ilyenkor, minden második busz lerobban (pláne itt, a hegyekben), fék sokszor nem működik, meg amúgy is torlódások vannak.)
Mondjuk ha éjszaka megint havazni fog (vagy jön egy jó kis ónos eső), nem tudom, hogy érek be holnap nulladikra.

(BKV amúgy életveszély ilyenkor, minden második busz lerobban (pláne itt, a hegyekben), fék sokszor nem működik, meg amúgy is torlódások vannak.)
Hinnétek-e,de voltak olyan marhák akik reggel úgy döntöttek hogy biciklivel
indulnak el..
Egyet majdnem meglincseltek az Árpád hídon a gyalogosok,a másik meg az autók közt csúszkált. Természetesen fixivel 
indulnak el..

- Deus
- Boixos Nois
Itt vannak a képek a jelenlegi havazásról, elsősorban Daffy -nak:
http://index.hu/galeria/index/belfold/2 ... stet_a_ho/
http://index.hu/galeria/index/belfold/2 ... stet_a_ho/

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Autóval se volt sokkal jobb a helyzet reggel....A havazás olyan nálunk mint az árvíz, tudjuk hogy jön, de megjelenik s ledöbben mindenki....Nem hiszem el, hogy egy 2 milliós városban nem lehet közlekedni mert leesett a hó....A másik meg, hogy a rohadt téli gumit is jó lenne ha használná pár ember, mert nem poénból van, így meg gyök kettővel lehet menni, mert csúszkál a fél sor, miután cseszik téli gumit tenni a kocsira....S reggel meg irdatlan állapotok voltak, aztán nyári gumival rallyzik a fél brigád....
http://www.portfolio.hu/gazdasag/ma_ing ... 78181.html
http://www.portfolio.hu/gazdasag/ma_ing ... 78181.html

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Nekem az árpádhídtól menne busz a ppke-re, de 7:30kor ment ki az utolsó,ami még úton van...9től lett volna a vizsgám, 8ra mentem ki,közölték hogy nem mennek ki buszok,amíg ez a helyzet, mondom köszi.daffy írta:ezt mennyire kell szó szerint érteni? csak mert holnap vizsga és akkor időbe el kéne indulnom,ha a bkv a szokásosat nyújtjaTim írta:Emberek,a fővárosban megállt az élet..Nem jár semmi,mindenki gyalogol.
Most írtam a tanárnak,remélem megérti.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
vagy metrózokDeus írta: Hát arra értette, hogy egy órát késtem a munkahelyről....
7kor kelek, és 8ra beérek a munkahelyre, de most 9re értem be havazásnak köszönhetően.
Egyszerűen 1km/órával mennek a buszok. Illetve, amikor felszálltam a villamosra, mondtam magamban, hogy végre, már gyorsabbak leszünk. Erre villamosok is lebénultak, mert egyik gyökér kamionos nem tette fel a hóláncot a kerékre, ezért megcsúszott a hídon és keresztbe állt... Le kellett szállnunk és sétálni jó sokat. Mire elértünk a villamospótló buszmegállót, alig lehetett felszállni, mert voltak vagy 500an... és megint 1km/órás sebességgel megy a busz...
Szóval nagyjából erre értette Tim. Úgyhogy ha időben akarod elérni a vizsgát, akkor baromi korán kelj fel.

köszi
- Deus
- Boixos Nois
Hát arra értette, hogy egy órát késtem a munkahelyről....daffy írta:ezt mennyire kell szó szerint érteni? csak mert holnap vizsga és akkor időbe el kéne indulnom,ha a bkv a szokásosat nyújtjaTim írta:Emberek,a fővárosban megállt az élet..Nem jár semmi,mindenki gyalogol.
7kor kelek, és 8ra beérek a munkahelyre, de most 9re értem be havazásnak köszönhetően.
Egyszerűen 1km/órával mennek a buszok. Illetve, amikor felszálltam a villamosra, mondtam magamban, hogy végre, már gyorsabbak leszünk. Erre villamosok is lebénultak, mert egyik gyökér kamionos nem tette fel a hóláncot a kerékre, ezért megcsúszott a hídon és keresztbe állt... Le kellett szállnunk és sétálni jó sokat. Mire elértünk a villamospótló buszmegállót, alig lehetett felszállni, mert voltak vagy 500an... és megint 1km/órás sebességgel megy a busz...
Szóval nagyjából erre értette Tim. Úgyhogy ha időben akarod elérni a vizsgát, akkor baromi korán kelj fel.

ezt mennyire kell szó szerint érteni? csak mert holnap vizsga és akkor időbe el kéne indulnom,ha a bkv a szokásosat nyújtjaTim írta:Emberek,a fővárosban megállt az élet..Nem jár semmi,mindenki gyalogol.
Emberek,a fővárosban megállt az élet..Nem jár semmi,mindenki gyalogol.

-
- Capitá del Barça
Nem találtam meg a Gamez topikot ezért ide linkelem ezt a videót.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 99qJGrPNLs
Nagyon jó videó+ a zene is tökéletesen illik alá.Jónak ígérkezik a játék,és külön öröm számomra hogy nem valamelyik nagy kiadó bábáskodik a projekt felett.
Ez a csapat fejlesztette és adta ki a Witchert is.(Amiből egyébként jön a 3. rész.)
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 99qJGrPNLs
Nagyon jó videó+ a zene is tökéletesen illik alá.Jónak ígérkezik a játék,és külön öröm számomra hogy nem valamelyik nagy kiadó bábáskodik a projekt felett.
Ez a csapat fejlesztette és adta ki a Witchert is.(Amiből egyébként jön a 3. rész.)
- shutterisland
- Director del Fútbol
Dr.Dre írta:Hát te tudod, de nem érné meg jobban venni egyszer egy strapabíró cipőt,és akkor nem kellene havonta venni a 3 ezreseket ?
hál Isten azért nem havonta kell cserélgetnemsjd írta:Nem kell 15-20 ezreket kiadni, egy 7-8 ezres cipő már elég jól bírja. Legalábbis jobban bírta nálam sokkal, mint a havonta cserélt 3 ezres kínai cipők.

nem kérdés, hogy jobb a márkásabb, tuti tovább húznám vele, majd lesz is véve 1x

-
- Entrenador del Barça
Egyértelműen kacsa. Még az Ikarusnak sincs 24000 köbcentis motorja, nem hogy beépítenek egy Hummerbe olyat.sjd írta:Hát vagy beleraktak egy Ikarus-motort, vagy nincs ilyenmessideco írta: Egyik haverom a múltkor azt mondta, hogy a hírdetések között olvasott 24 ezer köbcentis Hummerről![]()
1, Nincs akkora motortere, hogy elférjen
2, Nem csak a motort kellett ott átalakítani, hanem a váltó teljes rendszerét is.
3, Ki lenne az a hülye aki átalakítja, 24000 köbcentisre, h legyen egy 100 literes fogyasztása?

A másodunoka testvérem egyébként a Hummerjét 300 lóerőről feltuningolta 600-ra de később rájött, h feleslegesen, mert az addig is 20-30 litert evő fenevad 40-60 litert evett a "kis" tuninggal. Ezért azt tudom elképzelni, hogy 2400 köbcentis magas lóerős, de 24000 köbcenti baromi nagy.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
Hát vagy beleraktak egy Ikarus-motort, vagy nincs ilyenmessideco írta: Egyik haverom a múltkor azt mondta, hogy a hírdetések között olvasott 24 ezer köbcentis Hummerről![]()

Nyugtassatok meg:
Egyik haverom a múltkor azt mondta, hogy a hírdetések között olvasott 24 ezer köbcentis Hummerről
Mi nem hittük el, és főleg a jobban hozzáértő társaim logikus érvekkel próbáltuk felépíteni az ellenérveket, és asszem sikerült is.
Szerintetek van ilyen?
Egyik haverom a múltkor azt mondta, hogy a hírdetések között olvasott 24 ezer köbcentis Hummerről

Szerintetek van ilyen?
- Dr.Dre
- Capitá del Barça
Hát mondjuk az lehet. Remélem attól hogy az enyém 20 ezres, nem nagyon fog horpadozni :Ssjd írta: Ez sztem inkább már árkategória kérdése, mert ugyanabból a cipőből az olcsó verzió műanyag, a drága meg már igazi bőr. A legdrágább CTR360 asszem 80k HUF, szóval azért van egy kis különbség a 10 ezreshez képest. Nekem nagy szerencsém volt, egy leértékelésnél szereztem be 20-ért egy eredetileg 50 ezres cipőt.

Titi - The Legend!
Ez sztem inkább már árkategória kérdése, mert ugyanabból a cipőből az olcsó verzió műanyag, a drága meg már igazi bőr. A legdrágább CTR360 asszem 80k HUF, szóval azért van egy kis különbség a 10 ezreshez képest. Nekem nagy szerencsém volt, egy leértékelésnél szereztem be 20-ért egy eredetileg 50 ezres cipőt.Dr.Dre írta:Ja,és még egy pozitivum,hogy ennek a cipőnek nem horpad be az eleje. Az F50-em első használatkor behorpadt egy helyt. Ne tudjátok meg hogy hogy nézett ki már a vége fele,tele volt horpadással
- Dr.Dre
- Capitá del Barça
Igen,tényleg nagyon faja. Egy álom benne játszani. Kényelmes,jól lehet vele emelni, lőni,meg rugalmas is. Ezek az újabb generációk nekem bejönnek.sjd írta: Amúgy Dre, az a CTR 360 nagyon király, nekem a stoplisom olyan, talán eggyel régebbi generáció. Emlékszem, még iszonyat régen láttam egy CTR360-at Fabregason, azóta a fejembe vettem, h nekem egyszer ilyenem lesz

Kivéve ez:

Számomra ez a szín eléggé csúnyácska.Bár közel áll az enyémhez,de valahogy nem jön ez be. Soknak van most ilyenje,pl Ininek is. De szerintem nem nagy eresztés . Persze kinek a pap,kinek a paplan.
Megéri venni CTR360-at, tényleg, eddig meg vagyok vele elégedve.
Ja,és még egy pozitivum,hogy ennek a cipőnek nem horpad be az eleje. Az F50-em első használatkor behorpadt egy helyt. Ne tudjátok meg hogy hogy nézett ki már a vége fele,tele volt horpadással

Titi - The Legend!
Nem kell 15-20 ezreket kiadni, egy 7-8 ezres cipő már elég jól bírja. Legalábbis jobban bírta nálam sokkal, mint a havonta cserélt 3 ezres kínai cipők.TT írta:szeretnék 1x én is egy igazán strapabíróbbat, meg ami kényelmes, előre tudja a gondolataidat és helyetted fut, de sóher vagyok kiadni érte 15-20ezreket (most ezzel nem célozgatok ám, csak nekem fájna a szívem)
Amúgy Dre, az a CTR 360 nagyon király, nekem a stoplisom olyan, talán eggyel régebbi generáció. Emlékszem, még iszonyat régen láttam egy CTR360-at Fabregason, azóta a fejembe vettem, h nekem egyszer ilyenem lesz

- Dr.Dre
- Capitá del Barça
Hát te tudod, de nem érné meg jobban venni egyszer egy strapabíró cipőt,és akkor nem kellene havonta venni a 3 ezreseket ?TT írta:
szeretnék 1x én is egy igazán strapabíróbbat, meg ami kényelmes, előre tudja a gondolataidat és helyetted fut, de sóher vagyok kiadni érte 15-20ezreket (most ezzel nem célozgatok ám, csak nekem fájna a szívem)

Az előző cipőm egy Adidas f50 volt, 9 hónapig használtam

Az f50 előtt ócskább cipellőim voltak, volt olyan amelyik 3 hétig sem birta.

Titi - The Legend!
Ez volt végül a megoldás, köszönöm szépen.Perrero írta:tölts le egy samsung kiel nevezetű progit

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
szintén vettem ma cipőt. muszáj volt terembe egy új, mert az előző szétszakadt, a talpa is levált, meg trágyáztam is benne aztán ment a tűzre
szóval 3ezeré beaprítottam egy lancastot
szeretnék 1x én is egy igazán strapabíróbbat, meg ami kényelmes, előre tudja a gondolataidat és helyetted fut, de sóher vagyok kiadni érte 15-20ezreket (most ezzel nem célozgatok ám, csak nekem fájna a szívem
)
plusz...nagyon régóta szemezek egy lábujjas cipővel

szeretnék 1x én is egy igazán strapabíróbbat, meg ami kényelmes, előre tudja a gondolataidat és helyetted fut, de sóher vagyok kiadni érte 15-20ezreket (most ezzel nem célozgatok ám, csak nekem fájna a szívem

plusz...nagyon régóta szemezek egy lábujjas cipővel