Offtopic
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Üdv!
Látom origo lehozta az új ponthatárok arra a 10en párhány helyre ahova eredetileg nem terveztek államilag támogatott helyeket. Az rendben van, hogy államilag támogatottra ennyi a pont, de aki önköltségesre szeretne menni annak a tavalyi év ponthatárait kell nézni? (Jogra szeretnék menni, és nincs kedvem aláírni semmiféle papírt amivel még évekig itthon kellene esetleg dolgoznom - hálisten olyan a hátterem, hogy képesek fizetni a tandíjamat.) Valaki tud valamit erről a rendszerről?
Látom origo lehozta az új ponthatárok arra a 10en párhány helyre ahova eredetileg nem terveztek államilag támogatott helyeket. Az rendben van, hogy államilag támogatottra ennyi a pont, de aki önköltségesre szeretne menni annak a tavalyi év ponthatárait kell nézni? (Jogra szeretnék menni, és nincs kedvem aláírni semmiféle papírt amivel még évekig itthon kellene esetleg dolgoznom - hálisten olyan a hátterem, hogy képesek fizetni a tandíjamat.) Valaki tud valamit erről a rendszerről?
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
-
- Entrenador del Barça
Ezt áthozom inkább ide, mert a Valdés topikban túl nagy off lenne.Mezner2 írta:A spanyol liga gazdaságilag még mindig a PL előtt jár tudtommal,ahol minden élcsapat(city-t leszámítva,még a chelseanek is vannak komoly adósságai) akkora adóssághalmazokat görget maga előtt,hogy ha egyszer ott kidurran a lufi,akkor konkrétan az egész ligának vége.
Álljon meg a menet, az hogy vkinek adóssága van az nem jelenti azt ,h neki rosszabb a gazdasági helyzete. Amíg mindenki tudja fizetni az adósságát és a bevételi oldal nagyobb ütemben nő, mint az adósság, addig nincs probléma. A spanyoloknál nagyobb problémák vannak, mint Angliában, elég csak visszamennünk 3-4 évet, amikor a Levante nem volt képes fizetni a játékosainak.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
- miihii
- KHAL
Ez másnak is eszébe jutottGame90 írta:Valami bizonyíték azért jöhetne majd, hogy tényleg volt szeksz.

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 1126_n.jpg
(Eddig 3700 közel két óra alatt

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Nem aktuális. Itt Kolozsváron jelenleg esik. Otthon Vargyason (guglizz rá) pedig szintén nincs hó. De Karácsony előtt itt is volt elég rendesen, de megoldottuk. Van keményebb meló is a hólapátolásnál.Gareth Tello írta: (És elképzelem, ahogy kanty és messideco ássa ki magát a hóból...)

A srác sztorija érdekes. De sokat szerintem nem ér el vele. Ha lesz is szex, akkor is mi értelme van? 5 másodperc lesz az egész, s csak ő fogja élvezni.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
-
- Az Év fórumozója 2013
Az tuti nem lesz, szerintem a csaj gyorsan bedobott egy ciánkapszulát, amint meglátta, hogy megvan az egymillió lájk.Game90 írta:Valami bizonyíték azért jöhetne majd, hogy tényleg volt szeksz.

http://index.hu/belfold/2013/01/17/egyr ... unantulon/
Gyönyörű a tél.
(És elképzelem, ahogy kanty és messideco ássa ki magát a hóból...

-
- aka Game90
Valami bizonyíték azért jöhetne majd, hogy tényleg volt szeksz.
Az Indiai-óceánon tengeri homokvihart kaptak lencsevégre ausztrál halászok. A ritka természeti jelenség az ausztrál meteorológiai szolgálat szerint annak köszönhető, hogy az elmúlt napokban feltámadt erős szél felkavarta a rendkívüli szárazság miatt fellazult port a szárazföldön, és nagy mennyiségű anyagot fújt az óceán fölé, ahol a nedvesség miatt a szálló por kicsapódott a levegőből.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2013.01.18. 17:06:54-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Akkor a hölgy jelentkező már meg is van?Deus írta:Lehet hogy én is elindítok egy ilyen kampányt

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Én is így vagyok. Télimádó vagyok, szeretem a havat. Röhögök azon, aki már a tavaszt várja, utálja a hideget. Én úgy vagyok vele, hogy inkább ez mint a 40 fok. Ha fázom, felöltözöm. De nyáron azért van egy határ, aminél lejjebb vetkőzni nem lehet, ha melege van az embernek.daffy írta:hát gyerekek,ugyan 23 vagyok,de pestről ma úgy megyek haza az 50 centi hóba,mint egy gyerekimádom a szélsőséges időt(kivéve a hőséget) és ilyet még nem láttam. pesten szinte semmi hó nincs,otthon pedig nem lehet közlekedni,a sulikban a vidékieknek hószünet van,marha jó lehet
TÉL 4EVER!!!

- Deus
- Boixos Nois
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
Lehet hogy én is elindítok egy ilyen kampányt

Lehet hogy én is elindítok egy ilyen kampányt

hát gyerekek,ugyan 23 vagyok,de pestről ma úgy megyek haza az 50 centi hóba,mint egy gyerek
imádom a szélsőséges időt(kivéve a hőséget) és ilyet még nem láttam. pesten szinte semmi hó nincs,otthon pedig nem lehet közlekedni,a sulikban a vidékieknek hószünet van,marha jó lehet

- albicelesteX
- A Vadász
Győrben nem tud valaki kiado szobat lakotarsnak?

- albicelesteX
- A Vadász
Ha nem Nicholas Sparks akkor esetleg valami más?

- sjay
- Entrenador del Barça
Ez célozgatás egy jövőbeli szülinapi ajándékra?barcadome írta:Tervezem az elolvasását, valószínűleg nekem nem lenne annyira szirupos, mégis csak nőből vagyoksjay írta: Létezik, biza', de hogy a legjobb romantikus regény lenne.. hááát, számomra túl szirupos volt, bár talán azért, mert fiúból vagyok, de az ízléses romantikára mindig is vevő voltam, filmek, versek és könyvek terén is.![]()

- albicelesteX
- A Vadász
Köszönöm a segítséget!
Szerintem ez a könyv lesz az...egyébként én még ilyet se nem csináltam se nem éreztem....Romantikusnak romantikus a lány és lelkis is...Kíváncsi vagyok a filmre ma megnézem...Bár tényleg ez a fajta műfaj távol áll(t) tőlem...eddig...
Szerintem ez a könyv lesz az...egyébként én még ilyet se nem csináltam se nem éreztem....Romantikusnak romantikus a lány és lelkis is...Kíváncsi vagyok a filmre ma megnézem...Bár tényleg ez a fajta műfaj távol áll(t) tőlem...eddig...

-
- Jugador del Barça
Tervezem az elolvasását, valószínűleg nekem nem lenne annyira szirupos, mégis csak nőből vagyoksjay írta: Létezik, biza', de hogy a legjobb romantikus regény lenne.. hááát, számomra túl szirupos volt, bár talán azért, mert fiúból vagyok, de az ízléses romantikára mindig is vevő voltam, filmek, versek és könyvek terén is.

sjay <3
Én csak a filmet láttam, de az nekem kicsit sok volt. Úgy éreztem, hogy túl sok romantikát akartak belevinni, éppen ezért kicsit nyálas lett.csababarca írta:Persze,hogy létezik, az egyik legjobb romantikus regény, és a film sem rossz!albicelesteX írta:Elméletileg létezik...Majd most szedem le megnézem,egyébként arra gondoltam én is.
Annál romantikusabbat nem igazán adhatnál,úgyhogy hajrá![]()
libri,bookline, ezeken biztos rendelhető online is.
De ez abszolút jó döntésnek tűnik. Persze függ a leányzó természetétől is. Ha romantikus típus, és ha a könyv a filmhez hasonló, akkor telitalálat.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Elfelejtettem odabiggyeszteni,hogy amit én olvastam,azok közülsjay írta: Létezik, biza', de hogy a legjobb romantikus regény lenne.. hááát, számomra túl szirupos volt, bár talán azért, mert fiúból vagyok, de az ízléses romantikára mindig is vevő voltam, filmek, versek és könyvek terén is.

mondjuk engem gyenge pillanatomban talált el, lehet azért fogott meg ennyire.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- sjay
- Entrenador del Barça
Létezik, biza', de hogy a legjobb romantikus regény lenne.. hááát, számomra túl szirupos volt, bár talán azért, mert fiúból vagyok, de az ízléses romantikára mindig is vevő voltam, filmek, versek és könyvek terén is.csababarca írta:Persze,hogy létezik, az egyik legjobb romantikus regény, és a film sem rossz!albicelesteX írta:Elméletileg létezik...Majd most szedem le megnézem,egyébként arra gondoltam én is.
Annál romantikusabbat nem igazán adhatnál,úgyhogy hajrá![]()
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Persze,hogy létezik, az egyik legjobb romantikus regény, és a film sem rossz!albicelesteX írta:Elméletileg létezik...Majd most szedem le megnézem,egyébként arra gondoltam én is.
Annál romantikusabbat nem igazán adhatnál,úgyhogy hajrá

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."