Nekem elég trógerul indult, mert az egyik cimborám alaposan belecsullantott a levesbe és lett egy közepesebb veszekedés a stábban. Aztán miután rendeztük a sorokat, léceltem egy házibuliba és olyan 8-fél 9ig toltuk szekeret.
Sör volt az előjáték, aztán csináltam egy patront magamnak (2 és feles bontott kólát légtelenítettem egy üveg whiskey-vel

), azzal eldenszölgettem az éccaka. Mellette kb. 3 évi szintemet jelentő pezsgőt (én is utálom) szürcsölgettem. Meg volt vmi bizonytalan eredetű rövidital, ami még lecsúszott, minden mindegy volt már
Lenyomtam még reggelire a kötelező lencsét, aztán tente olyan fél 10 felé. 3-kor meg már felkeltem, mert meguntam, h 20 percenként arra ébredek, h porzik a sivatag. Másnap érzés fájdalmas jelei elmaradtak szerencsére, de azért a fejem kissé kátyúban volt ma
Képekhez még nekem sem volt szerencsém, de arra emlékszem, h fuldokoltunk a röhögéstől, amikor az egyik leányzó nekiállt megörökíteni a partit és pózolgatott mindenki, h jó legyen a kép, aztán a csajszi meg hatásszünet után felvilágosította a népet, h videót csinál, nem fényképet

Na, azt várom, h visszanézzük, biztos lesznek fejek
Összességében zéró kedvem volt az egészhez, aztán még kevesebb lett, mire elkezdődött volna a mutatvány, de a végére egészen jó lett a történet. Egynek elment...
De ez a 2012.... mintha csak tegnap lett volna...