Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem is kell...nem is értem miért nem lehet szidni őket, legyen ez bármilyen oldal. mocskoklui1698 írta: Mindenkinek meg van a véleménye, amit lassan nem nagyon lehet normális módon kifejezni sajnos...
Egyetértek,lehet jönni a liberalista maszlaggal,meg,hogy nem faji alapon van a bűnözés,pedig dehogyisnem,vannak bűncselekmények,amik abszolút rájuk jellemzőek,undorító és vérlázító,hogy a magyar embereknek rettegniük kell,ha szembejön velük egy ilyen csürhe az utcán (akár fényes nappal is) Magyarországnak jelenleg az egyik legnagyobb problémája a cigánybűnözés,és ami a legfelháborítóbb,hogy efölött a kormány szemet huny,mitöbb továbbra is tálcán kínálja nekik a lehetőséget,hogy élősködjenek az adófizető állampolgárokon és kihasználják a segélyezési rendszerünket,ehhez kapcsolódva belinkelném,az egyik legkorrektebb cigány vajda véleményét erről a dologról MINDENKINEK AJÁNLOM!!!!!!! :davi10 írta:Tudom, volt már erről szó, de ez már tényleg a tűrhetetlen kategória.
http://www.harcunk.info/index.php/bulva ... a-ciganyok
Mondhat bárki bármit, de itt addig rend nem lesz, amíg ezek itt vannak.
adalék. vérlázító.davi10 írta:Tudom, volt már erről szó, de ez már tényleg a tűrhetetlen kategória.
PC-n XP-vel megy. Viszont Linux alatt továbbra sem reagál a kattintásra, valaki tud segíteni? Esetleg a böngészőben kell valamit állítani?bouba írta:Én is játszanék ,de ezt írja ki.. ja és nem enged az "allow"ra kattintani
http://kepfeltoltes.hu/view/121229/K_pe ... es.hu_.png
Nem hinném, hogy jó lenne erről itt eszmecserét folytatni, mert elmenne előbb-utóbb olyan irányba ami nem való ide.davi10 írta:Tudom, volt már erről szó, de ez már tényleg a tűrhetetlen kategória.
Mindkettőnk nevében mondhatom szerintem, hogy ez volt az idei év legszebb ajándéka.Bob_Marley írta:: Bár én azt hiszem tudom kinél van, s az nem lui
Az most talán nem voltkanty írta:Melltartó 2.0 ?Bob_Marley írta: Mondjuk a képeket még nem láttam, lehet jobb is
Fiúk, fiúk... tönkre teszitek magatokat ezzel a sok szeméttel.Bob_Marley írta:Whiskey-kóla, metaxa-kóla, vodka-sprite és persze pezsgő volt, amit én ittam, meg talán ágyas pálinka, de azt már nem tudom biztosan.![]()
Melltartó 2.0 ?Bob_Marley írta: Mondjuk a képeket még nem láttam, lehet jobb is
Hát nem, minden esetre meglepő volt magamon látni.sjd írta:Azt kell, hogy mondjam, nem a legérdekesebb női ruhadarab, amit egy ilyen este után találhatsz az ágyadban
Tökéletes példáját láttuk annak, hogy egy mondaton belül hogyan lesz egy ígéretes kezdésből csalódást keltő befejezés.lui1698 írta:De keresem azt a lányt akinek a sáljával a nyakamban ébredtem.
Lóverseny... hagyjuk, többet nem nézek odaTT írta:többet foglalkozz a szponzorral (tudod az az emlékezet-párkeresős bugyutaság), kicsit ráhajtasz, minden meccs előtt próbálkozol, az se baj, ha csere vagy az energiacsökkenés miatt, úgyis jönni fog a szponzor és egyéb fizetés, mert pályára léptél, közben meg javítod a kapcsolatodatSanama írta: lóvé hogy jön nektek?
meg ha kell toljad a szerencsejátékokat. a játékgép segített nekem nagyon sokszor, első kettő alkalomra mindig 1 dollárt raktam fel, aztán kicsit növelve a tétet a 3. vagy 4. forgatásnál mindig jött a siker. asszem ezzel 150 dollár volt a legtöbb, ami hullott. a ruletten hiába 50% az esély, kevésszer távoztam plusszal, lovasverseny meg majd saját pacival lesz zsír.
többet foglalkozz a szponzorral (tudod az az emlékezet-párkeresős bugyutaság), kicsit ráhajtasz, minden meccs előtt próbálkozol, az se baj, ha csere vagy az energiacsökkenés miatt, úgyis jönni fog a szponzor és egyéb fizetés, mert pályára léptél, közben meg javítod a kapcsolatodatSanama írta: lóvé hogy jön nektek?
Terepgyakorlaton vannak.gergo9 írta:Viszont rühellem kivétel nélkül a sok robbangatós vadbarmot. A dudálósakat csak szimplán nem bírom.
Komolyan már most olyan mintha Irakba lennénk.