Nem akarok beleszólni, nem is érdekel már az egész. De nem tudom ti, hogy vagytok vele de én itt szabolcs megye szívében, minden este 10 körül egyedül járok haza. Minden második este megállít hazafelé valaki, hogy nem-e tudok füvet adni neki, vagy egy kis aprót, vagy bármi egyebet ami jó, teló, cipő minden jöhet.. 10ből 9szer fekete bőrű a barátunk..
Van rengeteg cigány ismerősöm, barátom, nincs velük bajom amíg egyenként vannak vagy max ketten hárman, aztán amikor úgy alakul őket is hajtja a vérük..ez van, szorosabbra kell venni a gyeplőt minden bűnözővel szembe, de azért a nagy Marley által vallott elveket sem kell túlzásba vinni, ez az igazság sajnos.
Nyugodtan jöhet velem este sétálni aki nem hisz nekem. Annak ellenére, hogy nem vagyok egy vézna emberke, csont nélkül nekem állnak és éppen a kést villogtatják. Gyertek el ide Mátészalkára, aztán nézzétek meg, hogy a bűntények, rablások, késelések nagy részét nem fehér emberek követik el. A telefonod se veheted elő nyugodt szívvel, amikor szembe jön veled valaki.
A rendőrök csak arra vannak, hogy a 15 éves pulyákat szhopassák, amikor 10 után kinn isznak a városba. Amikor meg 10-15-en támadnak egyre, akkor villognak egyet a rendőrautóval és továbbmennek, nagyon örültem neki, mivel én voltam a szenvedő fél..
Lehet én vagyok ilyen kibaccott balszerencsés, hogy mindig őket fogom ki amikor probléma van, de kétlem.
Szépek és jók az elvek amiket vallotok itt páran, de sajnos olyan, mint az elméleti gazdaságtan, a gyakorlatban sosem valósul meg..
Persze, van cigány ismerősöm, aki fodrász üzletet vezet él szépen, igaz seftel mellette, de hát mindenki úgy él ahogy tud. De a többség még mindig inkább lop, csal hazudik, míg a magam/magunkfajta, amikor már elviszi a házat a bank inkább felköti magát, ahelyett, hogy lerabolna pár embert..