Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pont most néztem meg, október 2Leomessi14 írta:Nem tudja valaki,hogy mikor indul a Dexter 6. evadja?
Cold Mountainfaithnomore írta:Tud valaki mondani nekem olyan filmet ami az amerikai polgárháborúról szól? pont most tanulok róla, és kétlem hogy ne lenne erről valami jó kis film
Farkasokkal táncoló.faithnomore írta:Tud valaki mondani nekem olyan filmet ami az amerikai polgárháborúról szól? pont most tanulok róla, és kétlem hogy ne lenne erről valami jó kis film
a la haine-ről nem lehet írni azt látni kellmessideco írta:Sok jót halottam róla, és megnéztem:
La haine (A gyűlölet)
Francia film, és elég kemény témát ragad meg. Mindig is két oldala van az ehhez hasonló eseményeknek: valami nagyon nincs rendben az adott réteggel/városrésszel vagy a rendőrség korrupt és hasznavehetetlen. Szerintem ebben az esetben mindkettő jelen van, bár én a srácok közül csak Hubert karaktere tetszett. De a vélemények változnak. Aki látta a filmet, az írjon pár sort róla...
A This is England is hasonló témájú?
visca el barca írta:
hogy lehet ekkora baromságot összehozni? bent van egy fülkében, és tudja h kivulrol befogjak robbantani az egeszet és elárasztják vízzel.
erre nem hogy kimenne és kivulrol zárná be az ajtot, hanem belulrol hogy megfulladjon...mi a kukacért nem ment ki?
jo, tudom, hogy a csoka meglátta a halálát, de egy ember akkor sem lehet ennyire hulye
A legszebb háborús film, amit láttam, és itt nem feltétlenül a látványra gondolok, bár a fényképezés is nagyon szép. Végre nem amerikai önajnározást, vagy túlheroizált filmet kaptam. Hanem valóban hősies, és megható történetet, egy kissé elszigetelt társadalomról, amely katonái utolsó vérükig harcoltak, egy már elvesztett háborúban. Részemről 10/10Guardiola írta:
Letters from Iwo Jima (Levelek Ivo Dzsimáról) - Ivo Jima japán szigeten zajlott eseményeket, a második világháború egyik legvéresebb csatáját mutatja be a japánok szemszögéből egy Amerikai film. 9,5/10
Kicsit részletesebben majd akkor írnék a filmről mikor megnéztem a párját (Dicsőség zászlaja) ami a másik, Amerikai szemszögből mutatja be a történetet.
Kihagytad a Tizedes meg a többieket, ami a valaha volt legjobb magyar filmTim írta:Rengeteg jó magyar film van,párat ajánlok a kedvenceim közül hátha nem láttad őket..Eldorádó,Megáll az idő,Régi idők focija,Ripacsok,A kutya éji dala,messideco írta:Hyppolit, a lakáj (1931)
Már sokszor láttam a tv-ben, de teljes egészében nem. Ennyit filmen ritkán nevetek. Azt mondom, hogy ez a legjobb magyar film
Még tudtok jó magyar filmeket? Műfaj és kor mindegy.
Kopaszkutya,Kontroll,Városbújócska,A turné,Indul a bakterház,Roncsfilm,Nyugattól keletre avagy a média diszkrét bája,Taxidermia,Te rongyos élet,Vattatyúk,Falfúró,Egészséges erotika..hirtelen ennyi jut eszembe
evés előtt/közben/után nem ajánlottTaxidermia
Rengeteg jó magyar film van,párat ajánlok a kedvenceim közül hátha nem láttad őket..Eldorádó,Megáll az idő,Régi idők focija,Ripacsok,A kutya éji dala,messideco írta:Hyppolit, a lakáj (1931)
Már sokszor láttam a tv-ben, de teljes egészében nem. Ennyit filmen ritkán nevetek. Azt mondom, hogy ez a legjobb magyar film
Talpuk alatt fütyül a szélmessideco írta:Hyppolit, a lakáj (1931)