2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát azért lenne nekem pár érvem, de ne menjünk ebbe bele.albicelesteX írta:Amúgy tegnap Fanka nagy bulit csinált utána tudtam vele dumálni is és nekem nem jött le hogy emberileg nulla lenne sőt!
ez nagy zeneFernando írta:Nem mindenkifaithnomore írta:http://www.youtube.com/watch?v=z_UKfsWBWSE
ilyeneket senki sem szeret? mindenki inkább a rap, hip-hop? elektronikus zene felé hajlik?
De nem rosszMessiFan írta:Ja azon játszik. Kicsit furcsaAsys írta:Az lenne a kérdésem, hogy a srác elektroakkusztikus gitáron játszik e?
Aki ért az ilyesmihez, az válaszoljon! Köccce!
ez olyasmi mint egy disznótór amikor visít a malac..xDLa Pulga írta:http://www.youtube.com/watch?v=HLanu5lNEEM
Nálam ez a favorit, bár ez tényleg nem tettszik senkinek
Ja azon játszik. Kicsit furcsaAsys írta:Az lenne a kérdésem, hogy a srác elektroakkusztikus gitáron játszik e?
Aki ért az ilyesmihez, az válaszoljon! Köccce!
Polókat két helyről érdemes rendelni:albicelesteX írta:Az elektronikus zenét Én sem szeretem meg a discot sem főleg nem ezeket a magyar önjelölt "dj"-k által kókányolt egy csaj énekel a szerelemről,szakításról,világfájdalomról!Kb. egy kalap az egész!
Amúgy tegnap Fanka nagy bulit csinált utána tudtam vele dumálni is és nekem nem jött le hogy emberileg nulla lenne sőt!Ami plusszba tetszett az az árpádsávos pólója volt!Na egy olyat nekem is be kell szereznem!Nem tudjátok hol lehet olyat kapni?
Teljesen egyetértek veledalbicelesteX írta:Az elektronikus zenét Én sem szeretem meg a discot sem főleg nem ezeket a magyar önjelölt "dj"-k által kókányolt egy csaj énekel a szerelemről,szakításról,világfájdalomról!Kb. egy kalap az egész!
Amúgy tegnap Fanka nagy bulit csinált utána tudtam vele dumálni is és nekem nem jött le hogy emberileg nulla lenne sőt!Ami plusszba tetszett az az árpádsávos pólója volt!Na egy olyat nekem is be kell szereznem!Nem tudjátok hol lehet olyat kapni?
Kralo írta:Persze értem, amit mondasz. Vannak ilyenek is, de ez szerintem minden műfajban képviselteti magát.messi1918 írta:NEm nagyon értek hozzá, de pl. azt tudom, hogy a "drum n bass" is elektronikus zene, és vannak tök jó DNB dalok. Szóval nem az egészre értettem. Én leginkább azokra gondoltam, ahol három ütem ismétlődik két órán át. Mert van iylen is... És szeritnem az körülbelül két perc összeállítani. És ezek "lekicsinyitik" a zenét, mert van aki éveken át dolgozik egy dalon, mire elfogadhatónak titulálja ( November Rain) a szerző. És jön valaki, aki mondom, letölt egy programot, kattint hármat, és kummajónak tartja magát. Nm lenne semmi bajom ezekkel, csak az a baj, hogy két-három ütemből állnak.
Ami az elektronikus zenét illeti.. minőségi, új hangot előhúzni egy adott szoftver segítségével nem olyan egyszerű (mégha olykor véletlenszerű is), zene komponálást pedig nem a szoftver végzi, ahhoz is kreativitás szükséges. Arról nem is beszélve, hogy aki komolyan űzi, az megveszi a célhardvereket, sőt megépíti magának. Hangok terén szélesebb spektrum érhető el, mondhatni nincs határa a lehetőségeknek.
Sokrétű, és ezért is tudnak szavazni rá sokan.
Pl. én annak ellenére, hogy elektronikus zenék közül sokfélét kedvelek... irtózom a hard technotól, a dancetől, a buta discotól, a hardcoretól, sőt a dnb sem mozgat meg, de még sorolhatnám. Számomra egysíkúak, mindamellett, hogy nem is mondanak semmit.
Aztán, ha már említetted a november raint... az például nálam is alapzene.
Persze értem, amit mondasz. Vannak ilyenek is, de ez szerintem minden műfajban képviselteti magát.messi1918 írta:NEm nagyon értek hozzá, de pl. azt tudom, hogy a "drum n bass" is elektronikus zene, és vannak tök jó DNB dalok. Szóval nem az egészre értettem. Én leginkább azokra gondoltam, ahol három ütem ismétlődik két órán át. Mert van iylen is... És szeritnem az körülbelül két perc összeállítani. És ezek "lekicsinyitik" a zenét, mert van aki éveken át dolgozik egy dalon, mire elfogadhatónak titulálja ( November Rain) a szerző. És jön valaki, aki mondom, letölt egy programot, kattint hármat, és kummajónak tartja magát. Nm lenne semmi bajom ezekkel, csak az a baj, hogy két-három ütemből állnak.
van egy tök jó módszer, h magadnak leszeddG-Jay írta:Valakinek nincs meg ez a szám és nem töltené fel![]()
http://www.youtube.com/watch?v=AmiQrxht0QY
Tibbah-tól engem is.albicelesteX írta:Őszintén szólva engem meg a tibbah,meg a riddler meg a hasonló bohócoktól ráz ki a hideg!
nekem ettől nem áll fel semmi.nekem most konkrétan ettől áll fel...
nekem most konkrétan ettől áll fel...faithnomore írta:http://www.youtube.com/watch?v=z_UKfsWBWSE
ilyeneket senki sem szeret? mindenki inkább a rap, hip-hop? elektronikus zene felé hajlik?