Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
messideco írta:Tessék:
A vasálarcos
Hotel Ruanda
Quo vadis
A rettenthetetlen
Az egyetlen film amit szeretsz Mel Gibson-tól egy olyan amiben nem is szerepel.messideco írta:Haláli fegyver ...
messideco írta:Braveheart
Már a téma miatt is úgy döntöttem, hogy megnézem. Nem rossz film, de a jó nem ilyen. Érződött Mel Gibson szadista rendezői stílusa a filmben. Sokkal több mindent ki lehetett volna hozni a skót szabadságharcból szerintem...
A 300-nál nincs jobb!Initom írta:
Mind2 megvolt , a Mennyei királyság hatalmas film. ahogy a 300 is( most végeztem vele.) köszi azért![]()
Másss?
Mind2 megvolt , a Mennyei királyság hatalmas film. ahogy a 300 is( most végeztem vele.) köszi azértfcb4ever írta:Mennyei királyság rendezői változata (amilyen rossz a film, ez annyira jóInitom írta:Mára:
300(most nézem)
Karib tenger kalózai 4. (most szedem)
A 9. légió (tervbe)
esetleg valaki történelmi filmet tudna mondani,amire érdemes 2-3-4-5 órát szánni a letöltésre?) vagy Spartacus (1960).
Mennyei királyság rendezői változata (amilyen rossz a film, ez annyira jóInitom írta:Mára:
300(most nézem)
Karib tenger kalózai 4. (most szedem)
A 9. légió (tervbe)
esetleg valaki történelmi filmet tudna mondani,amire érdemes 2-3-4-5 órát szánni a letöltésre?
Nekem nem lett az.. Irracionális baromság, bár néha meg lehet ijedni rajta, az sajnos nem egyenlő a félelemmel. Nekem hatalmas csalódás volt..Ilúvatar írta:Hoppá, le lehet szedni már a Grave Encounters -t... Már jön is lefele, és ma késő este nézem isRemélem jó kis befhosatós film lesz.
Ennek a filmnek a hatására kezdtem el amerikai focit nézni. Bár itt a foci csak másodlagosmessideco írta:Emlékezz a titánokra
Gyerekek ez nagyon jó. Kevés amcsi focis film kötött le ennyire, mint ez. Nem is szaporítom a szót, zseniális film, ajánlom mindenkinek. Habár személy szerint egy kissé több drámaiságot vittem volna bele.