Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.08.20. 13:10:46

Nekem Cage is az egyik kedvencem,és a maga műfajában rengeteg jó filmje van, kedvencek:

-A szikla
-Ál/Arc (aki ezt nem szereti,az nem ember :D )
-Con Air
-8 milliméter
-Tolvajtempó
-Fegyvernepper
-Nemzet Aranya 1,2

És még van pár,amit megnéztem,és még meg is fogok,de nem kedvenc:

-Képlet
-Varázslótanonc
-Veszélyes Bangkok

Új filmjét pedig várom 8)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
visca el barca
Presidente del Barça

2011.08.20. 12:31:46

kurdt írta:
De valószínüleg mégsem lesz. Kidman ugyan nagyjából indifferens számomra (bár a Dogville az akkora piros pont, mint a Camp Nou :wink: ); Nicolas Cage finoman szólva sem tartozik a kedvenceim közé.
Arról nem is beszélve, hogy Joel Schumachert konkrétan ki nem állhatom...

szerk.: most gyorsan átfutottam Schumi filmográfiáját; van benne ezzel a mostanival együtt 26 film, ebből láttam 9-et; és összvissz tán két filmre tudnám azt mondani, hogy megnézném mégegyszer: az egyik az Elveszett fiúk, ami egy fokkal jobb a közepesnél; a másik pedi a Ha ölni kell c. film, ami emlékeim szerint nekem tetszett.
Ezen kívül azt figyeltem meg, hogy sokat dolgozott együtt Jack Bauerrel, főleg régebben.

öh... azért vannak neki jo filmjei...

ha ölni kell
23-as szám
fülke
összeomlás (nem is értem h nem lehet szeretni, egyik legnagyobb movie..)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
kurdt
Megmentő :)

2011.08.20. 12:09:19

De valószínüleg mégsem lesz. Kidman ugyan nagyjából indifferens számomra (bár a Dogville az akkora piros pont, mint a Camp Nou :wink: ); Nicolas Cage finoman szólva sem tartozik a kedvenceim közé.
Arról nem is beszélve, hogy Joel Schumachert konkrétan ki nem állhatom...

szerk.: most gyorsan átfutottam Schumi filmográfiáját; van benne ezzel a mostanival együtt 26 film, ebből láttam 9-et; és összvissz tán két filmre tudnám azt mondani, hogy megnézném mégegyszer: az egyik az Elveszett fiúk, ami egy fokkal jobb a közepesnél; a másik pedi a Ha ölni kell c. film, ami emlékeim szerint nekem tetszett.
Ezen kívül azt figyeltem meg, hogy sokat dolgozott együtt Jack Bauerrel, főleg régebben.
visca el barca
Presidente del Barça

2011.08.20. 11:51:46

nah ezzel a filmmel leszek én oriasi problémában... kidman kisasszony a kedvenc szinésznőm, cage-et pedig rettenetesen utálom :D :roll:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
kurdt

2011.08.19. 20:24:58

visca el barca írta:
a te logikád mentén akkor meg kellet volna fektetni johansson kisasszonyt is, meg a masszőr-ribancot is akit felküldtek hozzá. és akkor lett volna az egészből egy fos...
Ebben teljesen igazad van. A masszőrre nem is emlékszem igazából, Johansson viszont más helyzet, lehet h ő pont emiatt több, mint egy "bűfelejtő". De most már ezt nem fejtegetném tovább, mert tényleg rég láttam; megnézem újra, azt ha eszembe jut valami okosság, akkor megosztom. De jó volt ez, erről a filmről nem nagyon beszélgettem még senkivel...
visca el barca
Presidente del Barça

2011.08.19. 15:39:40

kurdt írta:
visca el barca írta: murraynak nem kell volna kúrálnia a bárénekessel. abszolut nem illet bele az konstrukcióba.
Az tény, hogy elütött a film egészétől; de ettől elvonatkoztatva valamilyen szinten érthető, hogy amikor valaki ennyire kívülállónak érzi magát, akkor megragad ilyen alkalmakat. Bár ez lehet h hülyeség, meg kéne néznem újra ezt a filmet, már évek óta nem láttam.

a te logikád mentén akkor meg kellet volna fektetni johansson kisasszonyt is, meg a masszőr-ribancot is akit felküldtek hozzá. és akkor lett volna az egészből egy fos...
Kép
kurdt

2011.08.19. 15:00:38

visca el barca írta: murraynak nem kell volna kúrálnia a bárénekessel. abszolut nem illet bele az konstrukcióba.
Az tény, hogy elütött a film egészétől; de ettől elvonatkoztatva valamilyen szinten érthető, hogy amikor valaki ennyire kívülállónak érzi magát, akkor megragad ilyen alkalmakat. Bár ez lehet h hülyeség, meg kéne néznem újra ezt a filmet, már évek óta nem láttam.
visca el barca
Presidente del Barça

2011.08.19. 14:33:48

kurdt írta:
visca el barca írta: egy apró, de durva hibát leszámítva teljesen sallagmentes
9,9/10
éspedig? :wink:
murraynak nem kell volna kúrálnia a bárénekessel. abszolut nem illet bele az konstrukcióba.
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.08.19. 14:20:30

Cool tura, Brian élete, A tanú, Sörgyári capriccio, Borat,Taxi, Toy Story,Madagaszkár, Nagyon vadon, Kacsaleves,Kalandférgek,Basebolondok, Asterix az Olimpián, Kecskebűvölők, Halálos temetés, Sziki szökevény, A kismenő, Ki a [auto_cenzúra], Macskafogó, A maszk, Evolúció, Gagyi mami, Kegyenc fegyenc, Apádra ütök, Mr. Bean nyaral, Ne szórakozz Zohannal, Rrrrr!, Ace Ventura, Én meg én és az Irén, Dumb és Dumber, Airplane,

tovább is van mondjam még?

Vadbarmok, Hosszú hétvége, Rendőrakadémia, Vad vakáció, Rumlis vakáció, Hangyák a gatyában...

Remélem tetszeni fognak :)
Kép
"And my heart will leave you never."
kurdt

2011.08.19. 14:18:41

visca el barca írta: egy apró, de durva hibát leszámítva teljesen sallagmentes
9,9/10
éspedig? :wink:
kanty
Llegenda del Barça

2011.08.19. 14:14:34

FtcSikiHun írta:Tudnátok felsorolni egy pár baromi jó vígjátékot? :)
köszönöm.
Nem vagyok nagy vígjátékszaki, de azért itt van pár:

Feketék fehéren, Apádra-fejedre-utódomra ütök, A szomszéd nője mindig zöldebb, Nekem 8, Vizes8as, Fekete lovag, taxi filmek, Pofa be, Csontdaráló, Nagyfiúk, Oscar, Rendőrakadémiák, Csak egy kis pánik, Üvegtigris 1-3, Kellékfeleség(nem régi és eléggé jó is), Rózsaszínpárduc, Tök állat, Tök alsó, Házasodik a család, Pomponsrácok, A kezdet kezdete, Sodró lendület, Gagyi mami, Trópusi vihar(egyik kedvencem).
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2011.08.19. 13:44:58

Tudnátok felsorolni egy pár baromi jó vígjátékot? :)
köszönöm.
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
visca el barca
Presidente del Barça

2011.08.18. 23:54:46

sjay írta:Elveszett jelentés
noh, csak sikerult most megnéznem. ez a film semmiről nem szól, mégis mindenről szól.

egy apró, de durva hibát leszámítva teljesen sallagmentes, a műfajában tökéletes alkotás.

9,9/10
Kép
miihii
KHAL

2011.08.18. 23:44:32

Az öreg Zsánklód meg állítólag kirúgta az egyik statiszta szemét egy forgatáson és komoly pénzekbe került,h ne legyen ügy belőle.Aztán h urban legend vagy sem, fenetudja...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
kurdt

2011.08.18. 23:32:05

kennyke04 írta: Paul
Egyetértek; én imádom a Wright-Pegg-Frost hármas minden munkáját (ebben mondjuk Wright pont nem volt, de akkor is) és alig várom a "'Blood and Ice Cream Trilogy" (ez is milyen jó cím már!) harmadik részét (első kettő: Shaun of the Dead, Hot Fuzz).

szerk.:

Ozsi! Én ilyen Seagal sztoriból azt szeretem nagyon, hogy eltörte Sean Connery csuklóját a "Soha ne mondd, hogy soha" forgatásán. És ehhez még csak szerepelnie sem kellett a filmben, csak ilyen harcművészeti konzultáns-szerűség volt!
De a te sztorid sem rossz és még nem is hallottam!

szerk.: van Damme nagyon szellemesen utánozza Stallonét :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.08.18. 23:31:15

Közben utánaolvasgattam Seagal egyik harcművészetéről, az Aikido-ról, hát elvileg az alapokhoz kell 3-4 év, és ahhoz,h valaki akár csak 1 danos mester legyen kell 8-10. Seagal 7danos :D

közben kis érdekesség:

"Elmondok egy igaz történetet, hogy lehessen látni két különböző ember hozza állását a "balhé"hoz:

Stallone egy bulit tartott a Miami házában 1997-ben, ahol vendég volt Jean Claude Van Damme és Steven Segal is.
Gondolom, Van Damme ivott és mindenáron bizonyítani akarta, hogy szét tudja rúgni a seggét Segal-nak, ezért kihívta őt a ház elé egy bunyóra...
Várt állitólag két órát, de Segal nem jelent meg... hazament.
Most mindenki gondolhat amit akar, de Segal, aki közel 30 éve aikido mester, úgy érezte helyesnek, ha nem áll le a provokálásnak, mindegy, hogy ki mit gondol róla."

http://www.youtube.com/watch?v=oaXvJ93o_PI

bírom Van Damme-t is, bár neki is régebben voltak jó filmjei, van is pár kedvenc, de véleményem szerint Seagal megette volna :)
Kép
kennyke04
Entrenador del Barça

2011.08.18. 23:26:57

kurdt írta:
Egyetértek, a trailer vicces; de halálosan komolyan mondom, hogy aki teheti, az NÉZZE MEG EZT A FILMET, mert tele van egészen remek kis dolgokkal/gondolatokkal, amiket a trailerből nagyon ügyesen kihagytak...

Konkrétan ez majdhogynem egy jó film. Azért nem mondom ki kereken, hogy jó; mert elég nehéz bármennyire is komolyan venni (vagy akár filmként tekinteni rá), és nem is érdemes igazából.

Meg kell nézni és kész!
Adom! Én is megnéztem és nem hittem el, hogy nem fogom rá azt mondani a végén hogy ürülék! Nem kicsit elvont, de tetszett :)

Paul
Gyááááá, MIB -el egy szinten emlegethető élőszereplős (azért animációsba már volt) ufo-s vígjátékot nem hittem volna, hogy fognak tudni csinálni mostanában, de eszméletlen nagy :D Hát én majdnem végig sírtam a filmet - tény, hogy enyhén ittas voltam és épp adott volt még hozzá a szuperkupa győzelem is - de szerintem aki MIB bejött, ez is adni fogja :D 10/9
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
kurdt

2011.08.18. 23:06:16

Kép

Nekem ez a poszter van az ágyam fölött. Más szóval: Steven Seagal őrzi az álmom! 8)
miihii
KHAL

2011.08.18. 22:53:01

ozsimiki írta: esetleg érdemes még megnézni valamit tőle?

Hihetetlen milyen acélvágó tekintete van
:lol: pár poénos vidit, szituációt tudnék csinálni aszhem...
Még a Machete-t,bár nem pont az ő komoly szerepe miatt :D A felsoroltjaidon kívül felejtős a filmográfiája.

A második részhez meg az örökzöld:
KATT
:lol:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
soadroli
Llegenda del Barça

2011.08.18. 21:58:33

Primitive írta:Off : Ő nem XXX jellegű múvikban szkta húzni az.... igát?! :D
Dede...és még hozzá elég jól

:P
Kép
Primitive
Entrenador del Barça

2011.08.18. 21:53:55

ozsimiki írta:
visca el barca írta: az examet feltétlen nézd meg,
az enyém:

http://img142.imageshack.us/img142/6632/amy01kw4.jpg
na jó, ő nem lenne az exem, ha rajtam múlna maradhatna :D
Off : Ő nem XXX jellegű múvikban szkta húzni az.... igát?! :D
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.08.18. 21:52:31

visca el barca írta: az examet feltétlen nézd meg,
az enyém:

http://img142.imageshack.us/img142/6632/amy01kw4.jpg
na jó, ő nem lenne az exem, ha rajtam múlna maradhatna :D

On:

Steven Seagal maratont tartottam, ciki nem ciki, én nagyon bírtam a filmjeit, persze főleg a régebbieket, íme ezek,amik tetszenek:

-Nico
-Törvényre törve
-Úszó erőd
-Száguldó erőd
-Halálra jelölve

amiket pedig mostanában fogok meglesni, és már nem is emlékszem rájuk:

-A hazafi
-Félholt
-Sebhelyek

ezek is elvileg még jobbak,bár már jelentősen későbbi filmjei,mint a fent említettek.

esetleg érdemes még megnézni valamit tőle? Tűzparancsot láttam,de ott csak mellékszereplő, viszont az sem rossz film.

Hihetetlen milyen acélvágó tekintete van
:lol: pár poénos vidit, szituációt tudnék csinálni aszhem...
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2011.08.18. 12:41:40

http://cinestar.hu/cikk/the-woman-in-bl ... l-elozetes
Ez se lehet rossz. Kíváncsi vagyok Radcliffe-re, hogy egy ilyen filmben mit tud :)
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2011.08.18. 12:29:02

Stalkyard írta:http://cinestar.hu/cikk/sorsvonalak-gig ... lozetessel

Gyerekek.... Én ledöbbentem. Lesz még világszínvonalú magyar film?
eddig is lehetett volna, csak pénz kérdése az egész. biztos érdekes lesz, én már várom.

egy magyar nyelvű trailert azért dobhattak volna ha magyar a film.. :?
Kép
Válasz küldése