Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kurdt írta:De valószínüleg mégsem lesz. Kidman ugyan nagyjából indifferens számomra (bár a Dogville az akkora piros pont, mint a Camp Nou); Nicolas Cage finoman szólva sem tartozik a kedvenceim közé.
Arról nem is beszélve, hogy Joel Schumachert konkrétan ki nem állhatom...
szerk.: most gyorsan átfutottam Schumi filmográfiáját; van benne ezzel a mostanival együtt 26 film, ebből láttam 9-et; és összvissz tán két filmre tudnám azt mondani, hogy megnézném mégegyszer: az egyik az Elveszett fiúk, ami egy fokkal jobb a közepesnél; a másik pedi a Ha ölni kell c. film, ami emlékeim szerint nekem tetszett.
Ezen kívül azt figyeltem meg, hogy sokat dolgozott együtt Jack Bauerrel, főleg régebben.
De valószínüleg mégsem lesz. Kidman ugyan nagyjából indifferens számomra (bár a Dogville az akkora piros pont, mint a Camp Nou
nah ezzel a filmmel leszek én oriasi problémában... kidman kisasszony a kedvenc szinésznőm, cage-et pedig rettenetesen utálom
Ebben teljesen igazad van. A masszőrre nem is emlékszem igazából, Johansson viszont más helyzet, lehet h ő pont emiatt több, mint egy "bűfelejtő". De most már ezt nem fejtegetném tovább, mert tényleg rég láttam; megnézem újra, azt ha eszembe jut valami okosság, akkor megosztom. De jó volt ez, erről a filmről nem nagyon beszélgettem még senkivel...visca el barca írta:
a te logikád mentén akkor meg kellet volna fektetni johansson kisasszonyt is, meg a masszőr-ribancot is akit felküldtek hozzá. és akkor lett volna az egészből egy fos...
kurdt írta:Az tény, hogy elütött a film egészétől; de ettől elvonatkoztatva valamilyen szinten érthető, hogy amikor valaki ennyire kívülállónak érzi magát, akkor megragad ilyen alkalmakat. Bár ez lehet h hülyeség, meg kéne néznem újra ezt a filmet, már évek óta nem láttam.visca el barca írta: murraynak nem kell volna kúrálnia a bárénekessel. abszolut nem illet bele az konstrukcióba.
Az tény, hogy elütött a film egészétől; de ettől elvonatkoztatva valamilyen szinten érthető, hogy amikor valaki ennyire kívülállónak érzi magát, akkor megragad ilyen alkalmakat. Bár ez lehet h hülyeség, meg kéne néznem újra ezt a filmet, már évek óta nem láttam.visca el barca írta: murraynak nem kell volna kúrálnia a bárénekessel. abszolut nem illet bele az konstrukcióba.
murraynak nem kell volna kúrálnia a bárénekessel. abszolut nem illet bele az konstrukcióba.kurdt írta:éspedig?visca el barca írta: egy apró, de durva hibát leszámítva teljesen sallagmentes
9,9/10
éspedig?visca el barca írta: egy apró, de durva hibát leszámítva teljesen sallagmentes
9,9/10
Nem vagyok nagy vígjátékszaki, de azért itt van pár:FtcSikiHun írta:Tudnátok felsorolni egy pár baromi jó vígjátékot?![]()
köszönöm.
noh, csak sikerult most megnéznem. ez a film semmiről nem szól, mégis mindenről szól.sjay írta:Elveszett jelentés
Egyetértek; én imádom a Wright-Pegg-Frost hármas minden munkáját (ebben mondjuk Wright pont nem volt, de akkor is) és alig várom a "'Blood and Ice Cream Trilogy" (ez is milyen jó cím már!) harmadik részét (első kettő: Shaun of the Dead, Hot Fuzz).kennyke04 írta: Paul
Adom! Én is megnéztem és nem hittem el, hogy nem fogom rá azt mondani a végén hogy ürülék! Nem kicsit elvont, de tetszettkurdt írta:Egyetértek, a trailer vicces; de halálosan komolyan mondom, hogy aki teheti, az NÉZZE MEG EZT A FILMET, mert tele van egészen remek kis dolgokkal/gondolatokkal, amiket a trailerből nagyon ügyesen kihagytak...
Konkrétan ez majdhogynem egy jó film. Azért nem mondom ki kereken, hogy jó; mert elég nehéz bármennyire is komolyan venni (vagy akár filmként tekinteni rá), és nem is érdemes igazából.
Meg kell nézni és kész!
Még a Machete-t,bár nem pont az ő komoly szerepe miattozsimiki írta: esetleg érdemes még megnézni valamit tőle?
Hihetetlen milyen acélvágó tekintete van
pár poénos vidit, szituációt tudnék csinálni aszhem...
Dede...és még hozzá elég jólPrimitive írta:Off : Ő nem XXX jellegű múvikban szkta húzni az.... igát?!
Off : Ő nem XXX jellegű múvikban szkta húzni az.... igát?!ozsimiki írta:az enyém:visca el barca írta: az examet feltétlen nézd meg,
http://img142.imageshack.us/img142/6632/amy01kw4.jpg
na jó, ő nem lenne az exem, ha rajtam múlna maradhatna![]()
az enyém:visca el barca írta: az examet feltétlen nézd meg,
eddig is lehetett volna, csak pénz kérdése az egész. biztos érdekes lesz, én már várom.Stalkyard írta:http://cinestar.hu/cikk/sorsvonalak-gig ... lozetessel
Gyerekek.... Én ledöbbentem. Lesz még világszínvonalú magyar film?