Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
zola8787 írta:Végtelen történet?Zolika10 írta:Sziasztok!
Egy filmet keresek (ami lehet, hogy rajzfilm volt) amit úgy a 90es évek tájékán adtak. Volt benne egy gyerek és, ha jól emlékszem egy könyv életre kelt és beszippantotta magába. Nagyon régi film. Valaki esetleg emlékszik rá?
Végtelen történet?Zolika10 írta:Sziasztok!
Egy filmet keresek (ami lehet, hogy rajzfilm volt) amit úgy a 90es évek tájékán adtak. Volt benne egy gyerek és, ha jól emlékszem egy könyv életre kelt és beszippantotta magába. Nagyon régi film. Valaki esetleg emlékszik rá?
azt se láttam még, de most megnéztem, tényleg jó volt. aki szereti a jó csavaros krimiket ne hagyja kiS.Agüero írta:Ettől a rendezőtől a Hulla a legjobb szerintem.visca el barca írta:jó h felhoztad, olvastam h mindenki ódákat zeng róla, délután meg is lesem
Nem is akármit mondtak az eredetiben...Nero. írta:Pont most neztem, nem az én világom de elment (nem aludtam el a mozibavisca el barca írta:aki esetleg nézi moziban az új blade runnert, ne habozzon írni. állítólag jobb lett mint az első.). Miert beszelnek neha magyarul a filmben?
Jaaa, akkor már értem, köszi. Angliába néztem, először hirtelen fel se tűnt, aztán mondom ez most mi.Nálunk forgatták, de már a '82-es filmbe is beszéltek magyarul, ők is tudják, hogy a magyar az új világnyelv!
Nálunk forgatták, de már a '82-es filmbe is beszéltek magyarul, ők is tudják, hogy a magyar az új világnyelv!Nero. írta:Miert beszelnek neha magyarul a filmben?
Pont most neztem, nem az én világom de elment (nem aludtam el a mozibavisca el barca írta:aki esetleg nézi moziban az új blade runnert, ne habozzon írni. állítólag jobb lett mint az első.
Azért az túlzás, de elég jó csak marha hosszú.Kicsit szerintem indokolatlanul túlnyújtott.Elég nehéz spoilee nélkül írni róla.visca el barca írta:aki esetleg nézi moziban az új blade runnert, ne habozzon írni. állítólag jobb lett mint az első.
Nagy DiCaprio fan vagyok (az összes filmje megvan eredeti dvd-n + Titanic vhs-en). Nem rossz ez a film sem, bár az a gta-s jelenet nagyon durvaNero. írta:A part
Mekkora filmMiert nem lattam eddig?
Di Caprio már kölyökként is nagy színész volt.
El kell jutnom Thaiföldre
ettől az egy témától nem sajnálom. remélem lesz még vagy 120 másikmiro. írta:Meg ezen is van bor amit lelehet huzni...?
majd indítanak máshol blogot, írnak filmekről.messideco írta:Na, az Origo Filmklubnak is vége