Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen!soadroli írta:Hazudj ha tudsz c. sorozatról vélemény? Érdemes elkezdeni?
Részenként nem érdemes megnézni, elveszted a fonalat, mert sok szálon pörög a sztori, de nagyon érdemes úgy nézni h sokat egyszerre. Ebben az esetben viszont szigorúan függő leszel. Megnézel 2-3 részt, aztán mire észbe kapsz, már megnézted egyetlen nap alatt a fél szezont. Amikor én leültem 24-et nézni, akkor 2, maximum 3 naponta lement egy szezon.S.Agüero írta:ez a 24 című sorozat nagyon jó? durva vagy milyen?
Akkor nem értünk egyet...én fiatalabb vagyok(szerintemalbicelesteX írta:Én a Gyűrűk urából csak első részt bírtam megnézni,vontatott volt végig szenvedtem az egészet,amúgy is utálom az ilyen hosszú filmeket,de ez...ááá
Én imádom. Láttam már a bővített trilógiát vagy 10-szer.Sanama írta:Ez a Gyűrűk Ura trilógia csak engem nem fog meg? Elhiszem, hogy nagyon jó, főleg a könyv, ha olvasod, de a film engem egyszerűen nem ragad magával. Pedig nagyon szeretem az ilyen fantasy dolgokat. De ez valahogy nem... :S
Sok embert nem fog meg szerintem,engem mindenesetre "megevett".Sanama írta:Ez a Gyűrűk Ura trilógia csak engem nem fog meg? Elhiszem, hogy nagyon jó, főleg a könyv, ha olvasod, de a film engem egyszerűen nem ragad magával. Pedig nagyon szeretem az ilyen fantasy dolgokat. De ez valahogy nem... :S
Köszi a választ. De nem túl kevés az ? Most logika alapján minden második hónapban leadtak 45 percet ? Hát nem volt túl szoros a határidő leforgatni ( Irónia)?nagyakos91 írta:igen, 6 részes az első évadmekkora írta:Hello
Leszedtem a The walking dead című sorozat első évadát, mert ugye a második csak most jön. egy kérdésem lenne mégpedig : nem ismerem jól a jelöléseket, de a letöltött 7 gigás mappában van 7 darab S01E01 től S01E06 -ig videó. ez azt jelenti hogy összesen 6 darabból áll az első évad ?
Bíbor folyók. Elég izgalmas Krimi-Thriller Renoval és CassellelalbicelesteX írta:Valami jó krimit mondanátok ma estére?
Klasszikusokat láttam.
Olyasmi lenne jó mint a Poirot vagy a Sherlock Holmes sorozatok.Az régi Angli a maga varázsával.
nekem ilyen számomra alapfilmek,amiket akárhányszor meg tudok néznimessideco írta:Amúgy nektek jelenleg hány darab film van a gépeteken? Csak kíváncsiság...
igen, 6 részes az első évadmekkora írta:Hello
Leszedtem a The walking dead című sorozat első évadát, mert ugye a második csak most jön. egy kérdésem lenne mégpedig : nem ismerem jól a jelöléseket, de a letöltött 7 gigás mappában van 7 darab S01E01 től S01E06 -ig videó. ez azt jelenti hogy összesen 6 darabból áll az első évad ?
Nem sok, én minden filmet kiírok dvd-re amit leszedtem...rengeteg filmem vanmessideco írta:Amúgy nektek jelenleg hány darab film van a gépeteken? Csak kíváncsiság...
Ha horrort szeretnél nézni: Én vmelyik nap néztem meg a [REC] című spanyol horror filmet. Szerintem nem volt rossz. Van második része is.Stalkyard írta:Nem igazán vagyok horror párti, így a zombis és egyéb idióta filmek sem igazán szerepelnek az eddigi "termésben." Néha persze kivételt teszek, de így nincsenek is nagy igényeim.visca el barca írta:ha még nem csömörlöttél meg a sok zombis filmtől, ami mind egy témára épül, nézheted, egynek elmegy...
Szerk: http://cinestar.hu/cikk/hogyan-lopjunk- ... ot-trailer
Úristen...
Szerintem jó film volt. De van még egy western film is. Csak a címe nem jut eszembe. A történetében egy kislány kéri fel a fejvadászt, hogy kapjanak el valakit, mert az megölte az apját és ebből indul a történet.messideco írta:Fegyvertársak (Open Range)