S.Agüero írta:ez a 24 című sorozat nagyon jó? durva vagy milyen?

Részenként nem érdemes megnézni, elveszted a fonalat, mert sok szálon pörög a sztori, de nagyon érdemes úgy nézni h sokat egyszerre. Ebben az esetben viszont szigorúan függő leszel. Megnézel 2-3 részt, aztán mire észbe kapsz, már megnézted egyetlen nap alatt a fél szezont. Amikor én leültem 24-et nézni, akkor 2, maximum 3 naponta lement egy szezon.
Barátnőm azért nem nézte, mert túl addiktív és nem volt ideje napi 6-7 órát a 24-re szánni.
A gyűrűk urát én se szerettem.

Legnagyobb bajom vele h csakis a kinézetéért láttam érdemesnek megnézésre, maga a sztori, stb nekem eléggé érdektelen volt. Kicsit olyan feelingem volt vele, mint manapság az Avatárral, amit csak azért szeretek, mert láttam 3D-ben Budapesten, amúgy egyáltalán nem több mint egy átlag akciófilm.
Úgy valószínűleg jobban visoznyulak A gyűrűk urához,ha moziban látom, de mivel minden itthon néztem meg, ezért egyáltalán nem kötött le.
Az is belejátszott h néhány haver beleszerelmesedett, állandóan erről beszéltek, én meg már mentem arrébb ha egyáltalán valaki szóba hozta a filmeke.
Krimik közül a legstílusosabb krimit ajánlanám, amit ismerek: Sleuth(A mesterdetektív)
http://www.imdb.com/title/tt0069281/
A egyik legjobb film amit láttam, pedig eléggé hosszú a teljes lista!
UI: Ha már gyűrűk ura, akkor megemlítem h a Harry Potter filmekért se voltam oda. 1-2 egész jó, mert tökéletesen követik a könyveket, illetve a látvány miatt az utolsó 2. Álatlában ebből a stílusú filmből a könyv mindig jobb, mint a film, hiszen mi lehet látványosabb, mint a saját fantáziánk!