3 hétig nem volt netem, ezalatt megnéztem pár filmet, egy-kettőről írok is.
Fekete dicsőség
A story nem rossz, van benne egy kis rasszizmus is, h a dráma is meglegyen, összességében azonban eléggé középszerű a film.
6/10
Talajfogás
Vannak benne szép csajok, látványos tornász jelenetek, de ezzel nagyjából minden pozitívumot elmondtam. A történet nagyon sablonos, olyan igazi tini csajoknak való film.
4/10
Több, mint sport
Még mindig a sport témájú filmeknél maradva. Ez egy nagyon jó film lehetne, van benne megfelelő mennyiségű dráma, foci jelenetekben sincs hiány, de McConaughey mindent elront, legalábbis nálam. Van, h egy színész játéka nem a legjobb, vagy nem tetszik, de, h valaki ilyen szinten irritáljon az eléggé ritka.
3/10
Visszafordíthatatlan
A film nem valami nagy szám, legalábbis nekem, de ahogy a
csajt megerőszakolják az nagyon durva
4/10
A szellemírő
Ez is azon filmek népes táborát bővíti, amelyektől sokkal többet vártam. Vártam, h egy jó kis thrillert, a végén pedig kaptam egy eléggé felejthető összevisszaságot. Röviden:csalódás volt.
4/10
Hét élet
Na hát igen, ez egy olyan film, amely mindenkinek kötelező, aki szereti a drámákat. Will Smith-t nem különösebben kedvelem, de itt nagyon tetszett. Az eleje kicsit nehezen indult, de már akkor lehetett sejteni, h itt valami "nagy" dolog fog történni, a vége pedig szinte sokkolt. Nagyon tetszett, kedvelem az ilyen típusú muvikat.
8/10
A hullám
Erről a filmről idáig még nem nagyon hallottam, de mindenképp megérte megnézni. Tipikus német "gyártmány", legalábbis nekem végig ez járt a fejemben. Nincs semmi felesleges plusz a filmben, minden a maga egyszerűségével van bemutatva, de ettől lett jó az egész. Egy kellemes kis drámának indul, de már az elejétől sejteni lehetett, h a végén lesz valami meghökkentő, valami tragédia. Régebb volt itt szó
Az osztály című fimről, van hasonlóság a két mozi között.
Deja vu
Talán a kedvenc filmemmé lépett elő, amelyben Denzel Washington szerepel. Végig pörgős, egy percig sem lehet unatkozni. Még külön dicséretet érdemelnek a zenék is.
7,5/10
Na még van asszem 4-5, de meguntam írni

, majd legközelebb.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.