Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én elaludtam rajta, de lehet, hogy később nekiugrom újra.visca el barca írta:biztos velem van a baj, de nekem abszolut nem tetszett, pedig ahogy látom mindenki oda van érte. egy lebutított faun labirintusa pár unalmas csöpögő giccsel, semmi többdavi10 írta:Szólít a szörny
biztos velem van a baj, de nekem abszolut nem tetszett, pedig ahogy látom mindenki oda van érte. egy lebutított faun labirintusa pár unalmas csöpögő giccsel, semmi többdavi10 írta:Szólít a szörny
meghoztad a kedvem a Cool túrához. Régen láttam már. Aztaán lehet megnézem az Amerikai pitéből az Esküvőt és a találkozót. Sajnos a többit pont mostanában néztem meg. Jó alkotások ezek, még ha sokaknál ki is verik a bíztosítékot.recrea írta:OscarMatsMessi írta:Úgy alakult, hogy egy megfázás miatt mára nincs más programom, mint itthon a meleg szobában feküdniTudnátok ajánlani délutánra egy jó kis vígjátékot? Lehetőleg az elmúlt 10 évből. Lehet fiatalos, amcsi humorú, tök mindegy, csak lehessen rajta röhögni
Egy popcorn társaságában ez lesz a mai program
(Jöhet több is, hátha belefér kettő is)
Örömapa 1-2
Nekem ezek a kedvenceim, az amerikai pite-cooltura vonalon kívül.
Vagy nézd meg a magyar Moszkva tér c filmet, nem pont vígjáték, de vasárnapra tökély.
OscarMatsMessi írta:Úgy alakult, hogy egy megfázás miatt mára nincs más programom, mint itthon a meleg szobában feküdniTudnátok ajánlani délutánra egy jó kis vígjátékot? Lehetőleg az elmúlt 10 évből. Lehet fiatalos, amcsi humorú, tök mindegy, csak lehessen rajta röhögni
Egy popcorn társaságában ez lesz a mai program
(Jöhet több is, hátha belefér kettő is)
Unalmas volt navisca el barca írta:pedig nem egy trier vagy noé darabzola8787 írta:Lehet rosszkor néztem, de nem tudnám összefoglalni, hogy miről szól.nem tudom mit nem lehet rajta érteni
pedig nem egy trier vagy noé darabzola8787 írta:Lehet rosszkor néztem, de nem tudnám összefoglalni, hogy miről szól.
Lehet rosszkor néztem, de nem tudnám összefoglalni, hogy miről szól.S.Agüero írta:Mondjuk az nem egy nagy szó, én szó szerint végig szenvedtem azt a filmet, nagyon túlértékelt szerintem.visca el barca írta:aki esetleg nézi moziban az új blade runnert, ne habozzon írni. állítólag jobb lett mint az első.
egyszer majd felnősz hozzáS.Agüero írta:Mondjuk az nem egy nagy szó, én szó szerint végig szenvedtem azt a filmet, nagyon túlértékelt szerintem.visca el barca írta:aki esetleg nézi moziban az új blade runnert, ne habozzon írni. állítólag jobb lett mint az első.
Mondjuk az nem egy nagy szó, én szó szerint végig szenvedtem azt a filmet, nagyon túlértékelt szerintem.visca el barca írta:aki esetleg nézi moziban az új blade runnert, ne habozzon írni. állítólag jobb lett mint az első.
Why him?, Förtelmes Főnökök 1-2,MatsMessi írta:Valami humoros 2005 utáni filmet tudtok? Estére beraknék egy vígjátékot
Ananász Expressz (2008)MatsMessi írta:Valami humoros 2005 utáni filmet tudtok? Estére beraknék egy vígjátékot
recrea írta:Ma reggel ittad meg a beígért pikoló sört?