2011.07.12. 21:48:58
Ami sok az sokk:
1989-es vígjáték Tom Hanksszel. Nem volt rossz, egy kis helyzetkomikum itt, egy kicsi ott, de összességében néha néha beleuntam.
10/6.5
Ip Man:
Az eleje felvezetőnek hosszú, de a vége kárpótol mindenért. Összerakott film, és igen ebből is kiderül, hogy mennyivel jobbak azok a kínai filmek, amik nem a röpködésről szólnak. Az viszont nem tetszett, hogy az egész filmben (!) meg se tudták érinteni, csak Sanpo a végén, és az sem, hogy egy létező ember életét úgy dolgozzák föl hogy átdolgozzák és olyanokat állítanak róla amiket sosem csinált... Összességében: 10/8.
Ip Man 2:
Ez már nem volt az igazi. A jelenetek nagyon jók voltak, de a film felépítése ugyanaz volt, mint az egyé: két harci stílus egymás ellen, nem volt azért rossz: 10/7.
Vizet az elefántnak:
Sokat vártam a filmtől, bár nem a szereplőgárda által. Nem igazán bírom se Robert Pattinsont, se Reese Witherspoont (kivéve a Kegyetlen játékokban). Az alkonyatot nem láttam tőle, de ettől függetlenül nem egy nagy színész, kimondottan látszik rajta, hogy futtatják, de nincs tehetsége, nem olyan átütő. Maga a sztori pedig baromi jó. '30-as évek, egy cirkusz, mindennel ami volt. Csalások, szemfényvesztések, konfliktusok, csak a szerelmi szál elég gagyi volt. 10/6.5
Más:
Ennek hatására húzom a Carnivalet, amit anno nézegettem HBO-n. Ezzel párhuzamosan újranézem a SoA-t, de azzal mindjárt végzek. Apropó SoA: RTL-es fordítás: Kemény motorosok... Gratulálok. Bravóó! Barmok!
Sokakkal ellentétben én a Breaking Bad-et nem ajánlom senkinek. Nekem nem jött be. 2 évad után is vártam valamit, de nem jött. Tré volt.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)