Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ma reggel ittad meg a beígért pikoló sört?visca el barca írta:hú akkor nagyon kevertem valamivel
Nekem is az jutott eszembe, és még írtál is rá Veb asszem.S.Agüero írta:Szerintem az lesz az, épp erről a filmről írtam néhány napja.
leírom h keresek egy filmet ami hasonló mint a kezelés, erre kiderül h azt kerestemALEXDP írta:Kezelés a címe.visca el barca írta:hasonlóak mint a Q ügyosztály, kezelés stb stb.
Belga, és De Behandeling az eredeti címe.
Ezt csak azért mert van egy amerikai film is ugyanezzel a címmel.
Kezelés a címe.visca el barca írta:az istennek nem találok egy filmet. sztem vmi skandináv krimi, de az is lehet német volt, hasonlóak mint a Q ügyosztály, kezelés stb stb.... valami olyasmi csattanó volt benne, hogy volt vmi agybajos férfi aki mindig körbehu**ozta az áldozatát vagy akit fogvatartott, hogy a feromonjaival izé nem tudom legyen vmiremélem vki rájön ebből h mi ez
az az ajtónyikorgósmiro. írta:nagy divat a megvett ház,amiről kiderül hogy kísértetek járják.![]()
tényleg, amúgy ahogy matykó írta lentebb bejött még a fűrész, meg a vaksötét is, de azok nálam nem horror kategóriák
Hallod én meg a Hideglelést néztem meg először, amiben ilyen nagy cickós amcsi pcsák rohangálnak az erdőben dildók meg ilyen ökörségek között és sikongatnak végig.recrea írta:Nekem pl anno 16-17 évesen az "Ideglelés" nagyon tetszett, a fejemet nem mertem megmozdítani, annyira féltem, ma megnézem, kb csak röhögök rajta, mondjuk egyedül éjjel nyitott ajtónál még nem próbáltam újra
az az ajtónyikorgósmiro. írta:nagy divat a megvett ház,amiről kiderül hogy kísértetek járják.![]()
Nekem is ez a bajom velük,még nagy divat a megvett ház,amiről kiderül hogy kísértetek járják.jah nekem csak ez a kettő ami megüti a szintet. meg talán a démonok között első része: a több 100000 ugyanaz.... vagy egy fekete, zsíroshajú kislány ijesztget, vagy az ajtók nyikorognak és előugrik vmi a sötétből. marha eredetiek![]()
Bízzunk a legjobbakban,de azért annyira nem jó hogy romantikus filmet nézzek...most filmezni akarsz vagy szexelni?ha mindkettőt ahhoz inkább vmi nyáltól csöpögő romantikus film kell.
Más:
A Star Wars 9 új rendezője: dobpergés..... J.J. Abrams.
Elképesztő, hogy a Disney mennyire lesz.rja a rajongóit és mennyire csak a lé számít.
Magasfeszültség, Más világ, Ragyogás, Vaksötét, Psycho, Fűrész, Insidious, ezek nem ilyen fajták szerintem.visca el barca írta:jah nekem csak ez a kettő ami megüti a szintet. meg talán a démonok között első része: a több 100000 ugyanaz.... vagy egy fekete, zsíroshajú kislány ijesztget, vagy az ajtók nyikorognak és előugrik vmi a sötétből. marha eredetiek
most filmezni akarsz vagy szexelni?miro. írta:Valaki tud nekem holnapra jó horror filmet?
Olyat amivel csajjal jó nézni,tudjátok,izgul-fél-remeg-odabújik-söndörög,aztán![]()
![]()
![]()
![]()
Molyembermiro. írta:Valaki tud nekem holnapra jó horror filmet?
Olyat amivel csajjal jó nézni,tudjátok,izgul-fél-remeg-odabújik-söndörög,aztán![]()
![]()
![]()
![]()
Nekem nagyon tetszett az a film, sztem drámában se lett volna ő rossz színész, de elment abba az irányba, amit kb csak ő tud a világon. És legyünk őszinték, azt úgy eljátszani azért nem semmi, mégha sok gagyi is van közte.zola8787 írta:Köszi, hogy kiemelted Jim Carrey-t, így eszembe jutott a Truman show, ami talán nem tartozik olyan sok ember kedvencei közé.Bob_Marley írta:Nem felnövés kérdése, de össze se lehet hasonlítani egy Keresztapa filmet pl egy Jim Carrey (leghosszabb színészek között is megválasztották) filmmel.