Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerinted ha olyat keresnék beírnám fórumra?Game90 írta:Fixed.bence-barca írta:Sokak biztos hülyének fognak nézni a következő kérdésem kapcsán, mert azt sem tudják, h látezik ilyen valami. Én sem tudtam 2 héttel ezelőttig.
Na de a kérdésem a következő:
Budapesten hol lehet kapni zsebpncit?![]()
Fixed.bence-barca írta:Sokak biztos hülyének fognak nézni a következő kérdésem kapcsán, mert azt sem tudják, h látezik ilyen valami. Én sem tudtam 2 héttel ezelőttig.
Na de a kérdésem a következő:
Budapesten hol lehet kapni zsebpncit?![]()
Ezek közül a ZTE-t válaszd. LG-ből egyedül a felső kategóriás telefonok minősíthetőek, például az optimus 4x hd ( ami vmivel talán még többet is tud mint a galaxy s 3). Nekem egy ZTE Skate-m volt a 4x hd előtt, de egy stabil megbizható teló volt, nyugodtan lehetett bütykölni roottal, különböző romokkal, nem sikerült leharcolnom sehogyan sem. De az etalon telefon ez nálam:MichaaBee írta:Oké, köszönöm a segítséged. HTC amit láttam t-mobile-nál az túl drága volt, szerintem marad ebből az Alcatel, ZTE, LG hármasból valami.Lionel85 írta:MichaaBee, nem ismerem a másik két készüléket. Én is összehasonlítgatások alapján vettem meg az Alcatelt. Jó mobilgyártó készülék. Nem okostelóra szakosodtak, de a 995-ös szériával szerintem egy jó telefont gyártottak. Szokták még okostelóban ajánlani a HTC-t de talán még a ZTE-t is. LG-ről fingom sincs...
Esetleg valaki, aki nagyon jártas a témában?
Oké, köszönöm a segítséged. HTC amit láttam t-mobile-nál az túl drága volt, szerintem marad ebből az Alcatel, ZTE, LG hármasból valami.Lionel85 írta:MichaaBee, nem ismerem a másik két készüléket. Én is összehasonlítgatások alapján vettem meg az Alcatelt. Jó mobilgyártó készülék. Nem okostelóra szakosodtak, de a 995-ös szériával szerintem egy jó telefont gyártottak. Szokták még okostelóban ajánlani a HTC-t de talán még a ZTE-t is. LG-ről fingom sincs...
Na most végigböngésztem az egész t-mobile-os kínálatot és azt kell mondjam, valóban a Te készüléked az egyik legjobb ár-érték arány szempontjából.Lionel85 írta:Mobilguru ugyan nem vagyok, ám pár hónapja vettem egy telefont, ami nekem eddig elég jól bejön. Ez az >>Alcatel OT-995<<. Én anno mikor friss volt, 49.000-ért vettem webshopos kedvezménnyel, ahogy a linken látod, ez már csökkent. Nincs nagy tárhelye alapesetben, bár bővíthető később, ha mégis kéne. Netezésre elég jó, nem egy csúcskategória, de ennyi pénzért abszolút vállalható. A képernyője jó nagy (nekem az sms íráshoz kell, mert nem nyomok melléMichaaBee írta:Mobil illetve mobilnet témában szeretnék felvilágosítást kérni guruktól.![]()
1. 6 éve használatban lévő, nyomógombos telefonom lecserélésén gondolkodom. Valami olcsóbb érintőképernyős készülékre szeretnék majd beruházni, de tanácstalan vagyok, hogy milyet vegyek. Nem vagyok nagy guru, ezért leírom, hogy kb. mire kellene a mobil és mire használnám telefonáláson kívül: Árban lehetőleg 60k alatt legyen, bár inkább a 30-40k tartományban gondolkodom. Sok zenét nem pakolnék rá, nagy tárhely nem fontos tehát, a kamerájának nem kell szupernak lennie, de azért lehessen vele normális képeket készíteni. Legtöbbet valószínűleg netezéshez használnám, tehát fontos, hogy legyen gyors és könnyen kezelhető. A képernyő legyen elég érzékeny és legyen alkalmas a netezéshez, ergo ne legyen túl kicsi. A túl nagy már túl drága, így az is kiesik, tehát valami köztes megoldás kellene.Ezenkívül nem kell szuper dolgokat tudnia, csak nézzen ki normálisan.
![]()
) és sok funkció van benne. Ajánlom neked, nekem bejött.
Mobilguru ugyan nem vagyok, ám pár hónapja vettem egy telefont, ami nekem eddig elég jól bejön. Ez az >>Alcatel OT-995<<. Én anno mikor friss volt, 49.000-ért vettem webshopos kedvezménnyel, ahogy a linken látod, ez már csökkent. Nincs nagy tárhelye alapesetben, bár bővíthető később, ha mégis kéne. Netezésre elég jó, nem egy csúcskategória, de ennyi pénzért abszolút vállalható. A képernyője jó nagy (nekem az sms íráshoz kell, mert nem nyomok melléMichaaBee írta:Mobil illetve mobilnet témában szeretnék felvilágosítást kérni guruktól.![]()
1. 6 éve használatban lévő, nyomógombos telefonom lecserélésén gondolkodom. Valami olcsóbb érintőképernyős készülékre szeretnék majd beruházni, de tanácstalan vagyok, hogy milyet vegyek. Nem vagyok nagy guru, ezért leírom, hogy kb. mire kellene a mobil és mire használnám telefonáláson kívül: Árban lehetőleg 60k alatt legyen, bár inkább a 30-40k tartományban gondolkodom. Sok zenét nem pakolnék rá, nagy tárhely nem fontos tehát, a kamerájának nem kell szupernak lennie, de azért lehessen vele normális képeket készíteni. Legtöbbet valószínűleg netezéshez használnám, tehát fontos, hogy legyen gyors és könnyen kezelhető. A képernyő legyen elég érzékeny és legyen alkalmas a netezéshez, ergo ne legyen túl kicsi. A túl nagy már túl drága, így az is kiesik, tehát valami köztes megoldás kellene.Ezenkívül nem kell szuper dolgokat tudnia, csak nézzen ki normálisan.
![]()
Pont egy hete vettem 39-ért egy Samsung Galaxy S1-et (használtan).MichaaBee írta: 1. 6 éve használatban lévő, nyomógombos telefonom lecserélésén gondolkodom.
PÜ-ben elküldtem, remélem megteszi.BritishKnight írta:ISTEN VAGYkanty írta:Holnap én összedobok egyet, ha el nem felejtem. Hány soros legyen?
kb 8-10
ISTEN VAGYkanty írta:Holnap én összedobok egyet, ha el nem felejtem. Hány soros legyen?
Én 127000-ért raktam össze gépet ezen az oldalon neked, itt a link ha érdekel: http://www.pcx.hu/?action=konfigurator&vga=107869albicelesteX írta:http://www.pcx.hu/geposszerako
Valaki össze tudna itt állítani nekem egy gépet 120 e. Ft.-ig kb.?
Fifa és társai fussanak el rajta gond nélkül...
Csak maga a gép kell monitor meg az ilyen kellékek nem...
Előre is köszönöm.
igen tudom, hogy te is ajánlottad ezt, de aztán már végülis mindenhol végigkérdeztem ismerősök közül, ide is beírtam hátha másnak más tapasztalata van, de neked is köszönöm a rám szakított időtrivaldo94-barca írta:Samsunggal jól döntöttél, nagyon nem bírom ezt a márkanevet amúgy, de tudnak valamit, azt elismerem, énis leírtam neked hogy jó. A HP-val is az a helyzet, hogy a Pavilionoknál is van egy pár hibás darab, ami megy vissza gariba vmi miatt javításra, olvastam ilyenről, a Samsungnak meg jó híre van már nálunk is régen Magyarországon, mondjuk nem csodálom.
Samsunggal jól döntöttél, nagyon nem bírom ezt a márkanevet amúgy, de tudnak valamit, azt elismerem, énis leírtam neked hogy jó. A HP-val is az a helyzet, hogy a Pavilionoknál is van egy pár hibás darab, ami megy vissza gariba vmi miatt javításra, olvastam ilyenről, a Samsungnak meg jó híre van már nálunk is régen Magyarországon, mondjuk nem csodálom.18Barca99 írta:Oké. Akkor erre esik a választás. Köszi szépen a segítségedetRohamcsiga írta:A samsung procija kb 10%-al erősebb,a vga pedig kb 35-40%-al erősebb mint ami a hp-ben van.A samsungban van bluetooth is,csak a ram kevesebb de a 6giga ram is több mint elég.A többi része kb ugyanolyan.Ráadásul itt akciós : http://bitstore.hu/spd/store_445313/Sam ... 10M6GB750G
Oké. Akkor erre esik a választás. Köszi szépen a segítségedetRohamcsiga írta:A samsung procija kb 10%-al erősebb,a vga pedig kb 35-40%-al erősebb mint ami a hp-ben van.A samsungban van bluetooth is,csak a ram kevesebb de a 6giga ram is több mint elég.A többi része kb ugyanolyan.Ráadásul itt akciós : http://bitstore.hu/spd/store_445313/Sam ... 10M6GB750G