Mobil illetve mobilnet témában szeretnék felvilágosítást kérni guruktól.
1. 6 éve használatban lévő, nyomógombos telefonom lecserélésén gondolkodom. Valami olcsóbb érintőképernyős készülékre szeretnék majd beruházni, de tanácstalan vagyok, hogy milyet vegyek. Nem vagyok nagy guru, ezért leírom, hogy kb. mire kellene a mobil és mire használnám telefonáláson kívül: Árban lehetőleg 60k alatt legyen, bár inkább a 30-40k tartományban gondolkodom. Sok zenét nem pakolnék rá, nagy tárhely nem fontos tehát, a kamerájának nem kell szupernak lennie, de azért lehessen vele normális képeket készíteni. Legtöbbet valószínűleg netezéshez használnám, tehát fontos, hogy legyen gyors és könnyen kezelhető. A képernyő legyen elég érzékeny és legyen alkalmas a netezéshez, ergo ne legyen túl kicsi. A túl nagy már túl drága, így az is kiesik, tehát valami köztes megoldás kellene.

Ezenkívül nem kell szuper dolgokat tudnia, csak nézzen ki normálisan.
2. Ugyanehhez a telefonhoz milyen mobilnet csomagot ajánlanátok? Jelenleg t-mobile-os vagyok.
3. A harmadik problémám nem kapcsolódik a telefonhoz. Karácsonyra szeretnék valakit meglepni 1 éves mobilnet előfizetéssel. Abszolút nem vagyok képben a témával kapcs., vodás reklámban láttam valamikor, hogy laptopba bedugható pendrive-szerű cuccossal lehet hordozni a netet. Valami ilyesmire gondoltam, lévén csak laptopban használná az, akinek venném. A kérdés a következő: hogy lehet a legolcsóbban megúszni ezt és árban kb. mit jelent? Böngészésre használná az illető elsősorban, mekkora sávszélesség kellene ehhez?
Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni.