Segítség kéne

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Gergolino
Jugador del Barça

2012.12.04. 17:55:54

Messidona10 írta:Valaki jószívű esetleg nem szánna meg egy ncore meghívóval?
Küldd el az e-mail címed és megy a meghívó! :wink:
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.12.04. 17:39:24

Valaki jószívű esetleg nem szánna meg egy ncore meghívóval?
Rohamcsiga
Jugador del Barça

2012.12.04. 00:36:26

Nomád Sport BUDAPEST
1066 Jókai u. 40.

http://www.nomadsport.eu/csoportmenu/ke ... a&fval=601
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.12.04. 00:13:46

Game90 írta:
bence-barca írta:Sokak biztos hülyének fognak nézni a következő kérdésem kapcsán, mert azt sem tudják, h látezik ilyen valami. Én sem tudtam 2 héttel ezelőttig.

Na de a kérdésem a következő:

Budapesten hol lehet kapni zsebpncit? :lol:
Fixed.
Szerinted ha olyat keresnék beírnám fórumra? :mrgreen:

Ha nem hiszed nézz utána, tényleg van ilyen. :D
SZóval a kérdés továbbra is áll, zsebmelegítőt keresnék! :D
PCsabi
aka Game90

2012.12.04. 00:07:07

bence-barca írta:Sokak biztos hülyének fognak nézni a következő kérdésem kapcsán, mert azt sem tudják, h látezik ilyen valami. Én sem tudtam 2 héttel ezelőttig.

Budapesten hol lehet kapni zsebpncit? :lol:
Fixed.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.12.03. 22:50:32

MichaaBee írta:
Lionel85 írta:MichaaBee, nem ismerem a másik két készüléket. Én is összehasonlítgatások alapján vettem meg az Alcatelt. Jó mobilgyártó készülék. Nem okostelóra szakosodtak, de a 995-ös szériával szerintem egy jó telefont gyártottak. Szokták még okostelóban ajánlani a HTC-t de talán még a ZTE-t is. LG-ről fingom sincs...
Oké, köszönöm a segítséged. HTC amit láttam t-mobile-nál az túl drága volt, szerintem marad ebből az Alcatel, ZTE, LG hármasból valami.

Esetleg valaki, aki nagyon jártas a témában? :P
Ezek közül a ZTE-t válaszd. LG-ből egyedül a felső kategóriás telefonok minősíthetőek, például az optimus 4x hd ( ami vmivel talán még többet is tud mint a galaxy s 3). Nekem egy ZTE Skate-m volt a 4x hd előtt, de egy stabil megbizható teló volt, nyugodtan lehetett bütykölni roottal, különböző romokkal, nem sikerült leharcolnom sehogyan sem. De az etalon telefon ez nálam:
http://mobilarena.hu/teszt/lg_optimus_4 ... zekok.html

De ez más árkategória, mint amit te leírtál. :)

szerk:
Hogy megindokoljam: Hardeveresen ez a legerősebb közülök, a ZTE egy megbízható teló gyártó, stabil a telefon nagyon, igaz sztem naponta tölteni kell, mnit minden okos telefont ha használva van. A kijelzője is ennek a legjobb, és a saját ex- zte-mből kiindulva, hiába törtem zúztam egy karcolás sem volta kijelzőn, csak a háta kopott meg idővel. Ha esetleg piszkálnád a CPU-t stb-t, az ilyesmit is jól bírja, nem füstöl el. :) Az LG szép, de kevés a ZTE mellett. Én szkeptikus vagyok az alcatellel, hardveresen gyengébb mint a ZTE és szerint szebb a dizájn a kinai telónál :)

A három közül messze a ZTE a legjobb.

A mobilnethez a telóra, ha kártyás vagy:
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/mobil_ ... av/tarifak
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.12.03. 22:30:54

Sokak biztos hülyének fognak nézni a következő kérdésem kapcsán, mert azt sem tudják, h látezik ilyen valami. Én sem tudtam 2 héttel ezelőttig.

Budapesten hol lehet kapni zsebmelegítőt? :lol:
Nemrég apukám Lidlből hozott haza, akkor ismertem meg, most ott már nem talált, de nekem kéne, mert ajándék lenne. De nem tudom, hol lehet kapni. Googlen Kik nevű üzletet találta, de valaki nem tud-e esetleg más helyet is, akár hétköznapi boltok pl Spar v DM v mit tudom én, hol lehet ilyet kapni.
Mindenesetre ez lenne a kérdésem, remélem tudjátok azért páran, mira is gondolok :)
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.12.02. 20:56:18

Lionel85 írta:MichaaBee, nem ismerem a másik két készüléket. Én is összehasonlítgatások alapján vettem meg az Alcatelt. Jó mobilgyártó készülék. Nem okostelóra szakosodtak, de a 995-ös szériával szerintem egy jó telefont gyártottak. Szokták még okostelóban ajánlani a HTC-t de talán még a ZTE-t is. LG-ről fingom sincs...
Oké, köszönöm a segítséged. HTC amit láttam t-mobile-nál az túl drága volt, szerintem marad ebből az Alcatel, ZTE, LG hármasból valami.

Esetleg valaki, aki nagyon jártas a témában? :P
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.12.02. 20:30:34

MichaaBee, nem ismerem a másik két készüléket. Én is összehasonlítgatások alapján vettem meg az Alcatelt. Jó mobilgyártó készülék. Nem okostelóra szakosodtak, de a 995-ös szériával szerintem egy jó telefont gyártottak. Szokták még okostelóban ajánlani a HTC-t de talán még a ZTE-t is. LG-ről fingom sincs...
Kép
Kép
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.12.02. 18:51:16

Lionel85 írta:
MichaaBee írta:Mobil illetve mobilnet témában szeretnék felvilágosítást kérni guruktól. :)

1. 6 éve használatban lévő, nyomógombos telefonom lecserélésén gondolkodom. Valami olcsóbb érintőképernyős készülékre szeretnék majd beruházni, de tanácstalan vagyok, hogy milyet vegyek. Nem vagyok nagy guru, ezért leírom, hogy kb. mire kellene a mobil és mire használnám telefonáláson kívül: Árban lehetőleg 60k alatt legyen, bár inkább a 30-40k tartományban gondolkodom. Sok zenét nem pakolnék rá, nagy tárhely nem fontos tehát, a kamerájának nem kell szupernak lennie, de azért lehessen vele normális képeket készíteni. Legtöbbet valószínűleg netezéshez használnám, tehát fontos, hogy legyen gyors és könnyen kezelhető. A képernyő legyen elég érzékeny és legyen alkalmas a netezéshez, ergo ne legyen túl kicsi. A túl nagy már túl drága, így az is kiesik, tehát valami köztes megoldás kellene. :) Ezenkívül nem kell szuper dolgokat tudnia, csak nézzen ki normálisan. :P
Mobilguru ugyan nem vagyok, ám pár hónapja vettem egy telefont, ami nekem eddig elég jól bejön. Ez az >>Alcatel OT-995<<. Én anno mikor friss volt, 49.000-ért vettem webshopos kedvezménnyel, ahogy a linken látod, ez már csökkent. Nincs nagy tárhelye alapesetben, bár bővíthető később, ha mégis kéne. Netezésre elég jó, nem egy csúcskategória, de ennyi pénzért abszolút vállalható. A képernyője jó nagy (nekem az sms íráshoz kell, mert nem nyomok mellé :P) és sok funkció van benne. Ajánlom neked, nekem bejött.
Na most végigböngésztem az egész t-mobile-os kínálatot és azt kell mondjam, valóban a Te készüléked az egyik legjobb ár-érték arány szempontjából. :) Ekkora kijelzőt (4,3"-es) 60k alatt nem nagyon adnak, s a 120 ezres telefonokhoz képest annyi különbséget látok, hogy 8 megapixel helyett 5 megapixeles a kamerája és nincs alapból 8GB tárhely, csak 1GB.

Még ez a két teló bejövős egyébként:
ZTE Grand X IN Picivel drágább, de úgy látom a legtöbb paraméter megegyezik, illetve a kamera is 8 megapixeles, az alaptárhely meg 4GB. A ZTE hogyan viszonyul az Alcatelhez? Processzorhoz meg ezekhez nem igazán értek, melyik készülék jobb ilyen szempontból?

A másik:
LG Optimus L7
Ez meg úgy látm ugyanazt tudja, mint az Alcatel, csak 2.7GB az alaptárhely (ami neked mindegy). Itt is ugyanaz a kérdés, jobb-e az LG, mint az Alcatel vagy a ZTE?

Előre is köszönöm. :)
H a t t r i c k
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.12.02. 13:45:42

MichaaBee írta:Mobil illetve mobilnet témában szeretnék felvilágosítást kérni guruktól. :)

1. 6 éve használatban lévő, nyomógombos telefonom lecserélésén gondolkodom. Valami olcsóbb érintőképernyős készülékre szeretnék majd beruházni, de tanácstalan vagyok, hogy milyet vegyek. Nem vagyok nagy guru, ezért leírom, hogy kb. mire kellene a mobil és mire használnám telefonáláson kívül: Árban lehetőleg 60k alatt legyen, bár inkább a 30-40k tartományban gondolkodom. Sok zenét nem pakolnék rá, nagy tárhely nem fontos tehát, a kamerájának nem kell szupernak lennie, de azért lehessen vele normális képeket készíteni. Legtöbbet valószínűleg netezéshez használnám, tehát fontos, hogy legyen gyors és könnyen kezelhető. A képernyő legyen elég érzékeny és legyen alkalmas a netezéshez, ergo ne legyen túl kicsi. A túl nagy már túl drága, így az is kiesik, tehát valami köztes megoldás kellene. :) Ezenkívül nem kell szuper dolgokat tudnia, csak nézzen ki normálisan. :P
Mobilguru ugyan nem vagyok, ám pár hónapja vettem egy telefont, ami nekem eddig elég jól bejön. Ez az >>Alcatel OT-995<<. Én anno mikor friss volt, 49.000-ért vettem webshopos kedvezménnyel, ahogy a linken látod, ez már csökkent. Nincs nagy tárhelye alapesetben, bár bővíthető később, ha mégis kéne. Netezésre elég jó, nem egy csúcskategória, de ennyi pénzért abszolút vállalható. A képernyője jó nagy (nekem az sms íráshoz kell, mert nem nyomok mellé :P) és sok funkció van benne. Ajánlom neked, nekem bejött.
Kép
Kép
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2012.12.01. 23:18:56

MichaaBee írta: 1. 6 éve használatban lévő, nyomógombos telefonom lecserélésén gondolkodom.
Pont egy hete vettem 39-ért egy Samsung Galaxy S1-et (használtan).
Nagyon nagy kijelentéseket éppen ezért nem tennék, de sztem arra pont jó lenne, amit leírtál. (+ én még olvasásra használom, meg a GPS-t és abban is elég jó). Haveromnak vagy egy szintén androidos LG-je, ami hardverben elvileg erősebb, de annyira nincs az androidra optimalizálva, hogy az én telómról áradozik.
Az egyetlen baja, hogy nagyon hamar lemerül, ha komolyabban használod, akkor akár naponta is kell tölteni. (De ha leveszed a fényerőt, kikapcsolod a GPS-t, akkor egész sokat tudsz spórolni az akkuval)
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.12.01. 23:06:01

Mobil illetve mobilnet témában szeretnék felvilágosítást kérni guruktól. :)

2. Ugyanehhez a telefonhoz milyen mobilnet csomagot ajánlanátok? Jelenleg t-mobile-os vagyok.

3. A harmadik problémám nem kapcsolódik a telefonhoz. Karácsonyra szeretnék valakit meglepni 1 éves mobilnet előfizetéssel. Abszolút nem vagyok képben a témával kapcs., vodás reklámban láttam valamikor, hogy laptopba bedugható pendrive-szerű cuccossal lehet hordozni a netet. Valami ilyesmire gondoltam, lévén csak laptopban használná az, akinek venném. A kérdés a következő: hogy lehet a legolcsóbban megúszni ezt és árban kb. mit jelent? Böngészésre használná az illető elsősorban, mekkora sávszélesség kellene ehhez?

Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni. :wink:
H a t t r i c k
kanty
Llegenda del Barça

2012.12.01. 22:57:55

BritishKnight írta:
kanty írta:Holnap én összedobok egyet, ha el nem felejtem :P. Hány soros legyen?
ISTEN VAGY :D

kb 8-10 :)
PÜ-ben elküldtem, remélem megteszi. :wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
BritishKnight
Capitá del Barça

2012.12.01. 22:23:43

kanty írta:Holnap én összedobok egyet, ha el nem felejtem :P. Hány soros legyen?
ISTEN VAGY :D

kb 8-10 :)
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
kanty
Llegenda del Barça

2012.12.01. 22:17:19

Holnap én összedobok egyet, ha el nem felejtem :P. Hány soros legyen?
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
BritishKnight
Capitá del Barça

2012.12.01. 21:47:37

Sziasztok!

Óriási bajban vagyok!!!
A mai napon megtörtént az iskolában az az esemény amikor kihúzzuk annak a nevét akinek ajándékot viszünk karácsonyra. Nos ehhez az ajándékhoz kell írni egy verset is. Ebben szeretnék tőletek segítséget kérni mivel én baromira nem tudok verset írni :D

Akiről írni kellene a verset:
-Neve: Drága László (a nevével lehet viccelődni. pl.:Expensive Laci, vagy csak simán a Drágávalk)
-Szereti a metált (Nightwish a kedvenc zenekara)
-Lakóhelye:Pálmonostora
-Tanulásban kicsit lusta de okos gyerek
-Ebben az évben jött ebbe az iskolába
-Szereti az informatikát
-Játéktesztelő akar lenni
-Mint minden ember szereti a csokit

Nos tehát aki van olyan kedves és megmenti az életemet akkor az egy pár soros kis versikét -ha van rá ideje- dobjon már össze mert én egyszerűen képtelen vagyok erre :D
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.11.30. 21:00:36

Van a Comodo Internet Scurity Premium nevű tűzfalam, ami elvileg tartalmaz vírusírtót. A kérdésem az lenne, mennyire jó vírusírtó az? Van olyan jó, mint pl. az Avast? És valós idejű vírusírtó, tehát végig aktív és blokkol ha olyan oldalra megyek?
Kép
Kép
Kép
rivaldo94-barca
Jugador del Barça

2012.11.26. 19:27:39

albicelesteX írta:http://www.pcx.hu/geposszerako

Valaki össze tudna itt állítani nekem egy gépet 120 e. Ft.-ig kb.?
Fifa és társai fussanak el rajta gond nélkül...

Csak maga a gép kell monitor meg az ilyen kellékek nem...

Előre is köszönöm.
Én 127000-ért raktam össze gépet ezen az oldalon neked, itt a link ha érdekel: http://www.pcx.hu/?action=konfigurator&vga=107869
Kép
18Barca99
Capitá del Barça

2012.11.25. 21:15:45

rivaldo94-barca írta:Samsunggal jól döntöttél, nagyon nem bírom ezt a márkanevet amúgy, de tudnak valamit, azt elismerem, énis leírtam neked hogy jó. A HP-val is az a helyzet, hogy a Pavilionoknál is van egy pár hibás darab, ami megy vissza gariba vmi miatt javításra, olvastam ilyenről, a Samsungnak meg jó híre van már nálunk is régen Magyarországon, mondjuk nem csodálom.
igen tudom, hogy te is ajánlottad ezt, de aztán már végülis mindenhol végigkérdeztem ismerősök közül, ide is beírtam hátha másnak más tapasztalata van, de neked is köszönöm a rám szakított időt :)
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
kudu
Entrenador del Barça

2012.11.25. 21:08:31

Szükségem lenne egy kis segítségre egy házival kapcsolatban.

Olyan külföldi céget kellene keresnem, amely különböző piacokon másfajta reklámmal jelent meg. Videóval társítva kellene találnom egy ilyet, lehetőleg angol nyelven.

Valakinek ötlete? :)
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
albicelesteX
A Vadász

2012.11.25. 17:18:45

http://www.pcx.hu/geposszerako

Valaki össze tudna itt állítani nekem egy gépet 120 e. Ft.-ig kb.?
Fifa és társai fussanak el rajta gond nélkül...

Csak maga a gép kell monitor meg az ilyen kellékek nem...

Előre is köszönöm.
Kép
rivaldo94-barca
Jugador del Barça

2012.11.25. 09:09:15

18Barca99 írta:
Rohamcsiga írta:A samsung procija kb 10%-al erősebb,a vga pedig kb 35-40%-al erősebb mint ami a hp-ben van.A samsungban van bluetooth is,csak a ram kevesebb de a 6giga ram is több mint elég.A többi része kb ugyanolyan.Ráadásul itt akciós : http://bitstore.hu/spd/store_445313/Sam ... 10M6GB750G
Oké. Akkor erre esik a választás. Köszi szépen a segítségedet ;)
Samsunggal jól döntöttél, nagyon nem bírom ezt a márkanevet amúgy, de tudnak valamit, azt elismerem, énis leírtam neked hogy jó. A HP-val is az a helyzet, hogy a Pavilionoknál is van egy pár hibás darab, ami megy vissza gariba vmi miatt javításra, olvastam ilyenről, a Samsungnak meg jó híre van már nálunk is régen Magyarországon, mondjuk nem csodálom.
Kép
18Barca99
Capitá del Barça

2012.11.24. 21:12:30

Rohamcsiga írta:A samsung procija kb 10%-al erősebb,a vga pedig kb 35-40%-al erősebb mint ami a hp-ben van.A samsungban van bluetooth is,csak a ram kevesebb de a 6giga ram is több mint elég.A többi része kb ugyanolyan.Ráadásul itt akciós : http://bitstore.hu/spd/store_445313/Sam ... 10M6GB750G
Oké. Akkor erre esik a választás. Köszi szépen a segítségedet ;)
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
Rohamcsiga
Jugador del Barça

2012.11.24. 20:45:45

A samsung procija kb 10%-al erősebb,a vga pedig kb 35-40%-al erősebb mint ami a hp-ben van.A samsungban van bluetooth is,csak a ram kevesebb de a 6giga ram is több mint elég.A többi része kb ugyanolyan.Ráadásul itt akciós : http://bitstore.hu/spd/store_445313/Sam ... 10M6GB750G
Válasz küldése