Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.12.13. 15:54:08

twd

én extended verziót néztem, ott a kövi félévből volt bevágva egy jelenet, jön majd a nagy összeborulás, kingdom, alexandria, hilltop stb. gondolom majd tara elárulja azt a tengerparti vityilliót és onnan szereznek fegyvereket. negan sztem már egy picit komolytalan, kezdi túljátszani ezt az egészet. az elmúlt részekben egy csomószor megölhették volna :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.12.13. 14:53:17

TWD S07E06-07-08

Most sikerült csak megnézni mindet, vissza is olvasgattam úgy nagyjából. A 6. rész nekem elég fura volt, sok hülyeséggel fűszerezve, Tara nem lett szimpatikusabb. Ez a rohadt laza vagyok stílus meg elég hülyén is állt neki, egy percig nem bánnám, ha kiírnák. Az tényleg vicces volt, hogy hazasétált.. :D Néger srác meg sehol, most vagy talált egy tábort, és ott időzik, vagy elment örökre, mert hogy tara nem sétál előbb haza, minthogy ő kocsival hazaérjen, az ziher.. :D Bár így is 2 hetes portyára mentek, és hazabattyog.. Na mindegy. :D

A 7. rész nagyon tetszett, Neganról saját sorozat kéne komolyan, legjobb karakter. Bár sajna a kezdeti keménysége után jönnek be a szokásos "főgonosz hülyeségek", Carl lelő 2 embert, hazaviszi egy kis szembekötő levétel után.. Nyilván. De összességében jó rész volt, rohadt jó az a csávó, remélem nem ebben az évadban halasztják meg.

A 8. rész meg csak tetőzte amit előbb írtam, Rosita majdnem megöli, cserébe lelövik a dagi csajt, akinek semmi szerepe. Hogy visszavágtak.. Megöltek Rickék már 5.000.000 embert kb a járvány kitörése óta, majd biztos ez fékezi meg őket, hogy a haszontalan, nem lázadó szellemű társaikat lelövik. Spencer nem zavart, inkább vicces volt ahogy meghalt. Carl lassan levághatná a haját, író gagyin néz ki. Kingdomos szál se mozgatott meg nagyon, Carol úgyis becsatlakozik, ezek a szokásos körök úgy látom még mindig kellenek, hogy ő kiszállna, de aztán mégse, de aztán mégis, de mégse mert mégis.. Azt se egészen értem, hogy Jézus hogy tudott egy teherautó tetején bujkálni annyi ideig, amikor egy toronyház mellett parkoltak, és gondolom elég sok magasles van a helyen, hogy lássák messziről a közelgő zombikat/embereket, de ezeken már nem is agyalok. A rész végén az ölelkezős jelenetnél meg egyedül Rick és Daryl találkozásában volt érzelem szerintem, az tetszett, a többieké vicces volt inkább.

Összességében elmondható eddig az évadról, hogy a szokásos hülyeség megy, mint évek óta, csak van egy Negan, aki a hátán viszi a showt. De a sok károgás ellenére várom a folytatást! :D
PCsabi
aka Game90

2016.12.06. 23:12:18

TWD

Taraék heteket kocsikáztak, miközben Rick és Spencer egy nap alatt talált kaját.

Ja, Carl-nak meg ne a karját vágják le, hanem a haját. Köszönöm.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
geridoss
Director del Fútbol

2016.12.05. 23:43:12

Westworld nálam is pörög, az évadzárót még nem láttam sajnos, épp dolgozom, de reggel ha hazaértem mindenképp megnézem :mrgreen: .

Sok kérdés van bennem, remélem nem kétszer ennyi lesz a rész után :D
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2016.12.05. 23:31:48

palesz77 írta:Westworld Évadzáró

Na, vélemények? Végigkövette valaki rajtam kívül? Feast4, te remélem kitartottál, és írsz is.. :D

Nekem még emészteni kell egy kicsit, nem tudom eldönteni, hogy mennyire tetszett.. A végén megmondom őszintén én a Fordos "fordulatra" nem számítottam, de baromira tetszett, ez hozta vissza az évadzárót, mert amúgy hiányérzetem volt közben, nem is kicsi. Megnézem majd mégegyszer a sorozatot az biztos egybe, így minden tudatában, hogy jobban átlássam a dolgokat meg az apró utalásokat. De összességében nekem nagyon bejött az évad, HBO minőségben most se kellett csalódnom.
Westworld évadzáró olyan volt mint eddig az egész sorozat, baromira jó. :D
Sok elgondolkodtató gondolat, változatos fordulatok, szép látvány és hangulat, kiváló színészi játék. Utóbbi évek egyik legjobb sorozata nálam.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2016.12.05. 22:12:28

Na, vélemények? Végigkövette valaki rajtam kívül? Feast4, te remélem kitartottál, és írsz is.. :D

Nekem még emészteni kell egy kicsit, nem tudom eldönteni, hogy mennyire tetszett.. A végén megmondom őszintén én a Fordos "fordulatra" nem számítottam, de baromira tetszett, ez hozta vissza az évadzárót, mert amúgy hiányérzetem volt közben, nem is kicsi. Megnézem majd mégegyszer a sorozatot az biztos egybe, így minden tudatában, hogy jobban átlássam a dolgokat meg az apró utalásokat. De összességében nekem nagyon bejött az évad, HBO minőségben most se kellett csalódnom.

Hasonló érzésekkel voltam az évadzáró után. Tetszett baromira, meg úgy egészében az egész sorozat, az alap sztori, meg minden vele járója. Azt hiszem hiánycikk volt egy ilyen, inkább elgondolkodtató sorozat. A részekben előre haladva pedig egyre jobban erősödött bennem a Lost-al vont párhuzam, hogy sok kérdésre nem kapsz igazán konkrét választ, akár szóban akár látványban, inkább hagyja a nézőt hogy elgondolkodjon a történésen. Na de a rész: egyfelől Ford féle vonal bámulatos, nagyon tud a [auto_cenzúra], baromi jó idézetei vannak a szerepében /való életben sem egy balfék/ az ő végjátékára nem számítottam, minden másra viszont igen. Már régóta sejtettem, utána olvasás után pedig egyértelmű volt a 2 idősík illetve William=MiB. Ezzel pedig az ő szerepe talán kifújt??! Illetve nekem a második évad is egy nagy rejtély hogy vajon miről is fog szólni, nagyon vegyesek az érzéseim, de végig kell nézzem még egyszer az utolsó részt és az egész sorozatot, most már úgymond "nyitott szemmel", figyelve a részeteket. Az biztos hogy a HBO mostanság a sorozat címszó alatt elég embereset tud alkotni. :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
geridoss
Director del Fútbol

2016.12.05. 18:18:39

visca el barca írta:twd

carl az elején az m16-ossal simán kinyírhatta volna negant :D

Jó rövid lett volna akkor ez az évad.. :lol: :lol: :lol:
Nagyon jó rész volt szerintem, ez a pali egy pszichopata, és Jeffrey Dean Morgan mintha erre a szerepre született volna. Nagyon jól hozza a szerepét, részről részre egyre jobban imádom, már már Tony Soprano - Walter White magasságokban a karaktere. :D

Ez a lelki terror számomra brutálisabb, mintha agyba-főbe lövöldöznének. Nagyon hullámzó volt a sorozat eddig is, de talán ez az évad az, ahol a hegy óriási, a völgy túl mély. Remélem maradunk a hegyvidéken már :D
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Feast4
Director del Fútbol

2016.12.05. 16:12:42

Még nem néztem meg.Most államvizsgázom és van nemi lemaradásom, de szerintem a héten pótolom aztán velemenyezem. :)
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.12.05. 16:04:25

twd

carl az elején az m16-ossal simán kinyírhatta volna negant :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77

2016.12.05. 14:22:46

Westworld Évadzáró

visca el barca
Presidente del Barça

2016.11.29. 10:36:25

PCsabi írta:TWD

3. Ez a titkos hely olyan messze van Rick-éktől, hogy Tara simán hazasétált.
:D

igen, ráadásul mikor a térképet nézték ugy saccra is kb olyan pár száz km-t mehettek :D
Kép
PCsabi
aka Game90

2016.11.29. 01:23:02

TWD

Mikor megláttam, hogy kikről fog szólni ez a rész, azt hittem, hogy mennyire semmilyen lesz, de végül meglepődtem, mert nem untam szét magam :D

Mondjuk azért:
1. Heath halálának belebegtetése kabaré volt. Remélem kap egy teljes részt, hogy hogyan talál haza.
2. Ha a csajokon múlt volna, akkor 2Pac még mindig élne.
3. Ez a titkos hely olyan messze van Rick-éktől, hogy Tara simán hazasétált.
Deus
Boixos Nois

2016.11.28. 21:16:27

TWD

hát ez

[auto_cenzúra] volt.
/post vége
KépKép
geridoss
Director del Fútbol

2016.11.28. 19:55:01

visca el barca írta:

fegyverraktárat. mondjuk az is vicces, hogy a csajok hogy szöktek meg annyi fegyverrel, mikor neganék rickécktől is elvették egyből az összeset)

Ezzel abszolút egyetértek, nem is ezt vitatom, hanem

egész részen keresztül ezt a vergődést kellett nézni. Nekem nincs gondom a spin off részekkel, Morganét kifejezetten érdekesnek találtam, mert bemutatta a hátterét, a motivációjáról kaptunk képet.

De ez a rész, azon kívül, hogy láttuk a fegyverraktárat, semmi más nem derült ki, csak hogy Tara egy kretén.

Lehet, hogy azért akadtam ki ennyire, mert totál ellenszenves a karaktere, nem is emlékeztem már egyébként, hogy ő is tagja a sorozatnak.

Visca el Barca!
visca el barca
Presidente del Barça

2016.11.28. 19:41:56

geridoss írta:TWD

A rész közepe felé feltettem magamnak a kérdést, hogy miért nézem én még ezt a sorozatot egyáltalán. Nem tudtam rá válaszolni, bizakodtam, hogy lesz valami nagy durranás a rész végén, és amikor egyszer csak vége lett, némán pislogtam a laptopom előtt. Hogy tulajdonképpen mi is történt most ebben a 48 percben, és hogy miért.

Számomra ez a sorozat mélypontja, ennyire érdektelen, unalmas és nagyobb írói krízist még nem láttam képernyőn, pedig van a hátam mögött néhány sorozat.

Ha ez ugyanígy szerepel a képregényben, akkor nem is értem, hogy került bele, ha meg külön írói húzás volt, akkor ilyen munkát én is szeretnék. Egy totál érdektelen karakterről egy még érdektelenebb részt összehozni igazán jó üzlet ennyi pénzért.

Én nem tudom hová tenni ezt a részt, reménykedem benne, hogy a 12 órás éjszakai műszak után rögtön elaludtam, és ez csak egy rossz álom volt.

A zs-kategóriás poénok, a flegma lesz*rom stílus a halál torkában, a nevetséges és kiszámítható húzások.. Áh.. hagyjuk is.

Értékelhetetlen.
egyértelműen azért kellett ez a kis spin-of mert vissza fognak menni oda. nem véletlenül mutatták azt a brutálisan felszerelt

fegyverraktárat. mondjuk az is vicces, hogy a csajok hogy szöktek meg annyi fegyverrel, mikor neganék rickécktől is elvették egyből az összeset)
Kép
geridoss
Director del Fútbol

2016.11.28. 12:10:43

TWD

A rész közepe felé feltettem magamnak a kérdést, hogy miért nézem én még ezt a sorozatot egyáltalán. Nem tudtam rá válaszolni, bizakodtam, hogy lesz valami nagy durranás a rész végén, és amikor egyszer csak vége lett, némán pislogtam a laptopom előtt. Hogy tulajdonképpen mi is történt most ebben a 48 percben, és hogy miért.

Számomra ez a sorozat mélypontja, ennyire érdektelen, unalmas és nagyobb írói krízist még nem láttam képernyőn, pedig van a hátam mögött néhány sorozat.

Ha ez ugyanígy szerepel a képregényben, akkor nem is értem, hogy került bele, ha meg külön írói húzás volt, akkor ilyen munkát én is szeretnék. Egy totál érdektelen karakterről egy még érdektelenebb részt összehozni igazán jó üzlet ennyi pénzért.

Én nem tudom hová tenni ezt a részt, reménykedem benne, hogy a 12 órás éjszakai műszak után rögtön elaludtam, és ez csak egy rossz álom volt.

A zs-kategóriás poénok, a flegma lesz*rom stílus a halál torkában, a nevetséges és kiszámítható húzások.. Áh.. hagyjuk is.

Értékelhetetlen.

Visca el Barca!
PCsabi
aka Game90

2016.11.24. 22:25:08

TWD

Egymás után néztem meg a negyedik és ötödik részt, hát, egyszerre elég sok volt. U-NA-LOM.

Mondjuk pár résznél felnevettem:
1. Carl dartsozik (tudom, szemét vagyok).
2. Carl megérkezik a kocsival.
3. Maggie traktorral gyilkolássza a zombikat, Jézus meg lerúgdossa őket, ilyeneket egy zs-kategóriás filmben lehet látni.

Következő részt meg nyugodtan ki lehet hagyni.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.11.22. 10:59:55

palesz77 írta:Talking Dead megint odatette.

Nem eleg, hogy a ket irritalo no szenvedeset kellett nezni vegig, meg az az egy akciojelenet is rohejes volt. Ahogy Jezus porgott forgott a levegoben, az valami fergeteges volt, siman a leggyengebb resz volt az evadban szerintem. Carl legalabb vegre csinalt valamit, bar a helyebe inkabb hazamentem volna a csajjal, de o tudja.. :mrgreen:
roller barbie és roller ken hand in hand :lol:

sajnálom h követték a képregényt, carlt kellett volna kiiktatni. amugy is legirritálóbb karakter, de ez az emos frizutra mindent visz. akkor kapok majd agybajt ha ő nyírja ki negan-t
Kép
palesz77

2016.11.21. 20:29:25

Talking Dead megint odatette.

Nem eleg, hogy a ket irritalo no szenvedeset kellett nezni vegig, meg az az egy akciojelenet is rohejes volt. Ahogy Jezus porgott forgott a levegoben, az valami fergeteges volt, siman a leggyengebb resz volt az evadban szerintem. Carl legalabb vegre csinalt valamit, bar a helyebe inkabb hazamentem volna a csajjal, de o tudja.. :mrgreen:
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2016.11.16. 00:21:55

palesz77 írta:Westworld új részét nézte rajtam kívül valaki? Azt a rohadt.... :shock:

Hát ez mekkora volt, jézus isten. Számítottam én nagy csavarokra, de ez eszembe nem jutott volna, zseniális volt szerintem ez a végjáték. Nőcit sajnálom kicsit, Hopkins kicsit átment elmebetegebbe, mint eddig hittem, de hatalmasan jó volt.
Már vártam hogy

vmelyik ember egy beépített robot lesz, Bernardon kívül valszeg akad még pár. Egész jól fel volt építve ez a csavar, csak akkor észleltem hogy vmi gáz van a csávóval amikor a kirúgása után megkereste a nőcit. Kíváncsi leszek hogy alakul majd a revolúció.
davi10
Llegenda del Barça

2016.11.15. 23:21:27

Aranyélet

De nem a Tomcsa vette át a rönkfákat? Mer őt nem ismerte fel az Attila
Igen nagy a kísértés, de szerintem megpróbálom kivárni az egész évadot aztán bedarálom :D
Már itt is alig bírtam amikor a következő részt csak másnap tudtam megnézni :D
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.11.15. 21:19:59

Aranyélet 1. Évad:

"Ne basszakodjál" :-D

Tomcsára mondja, hogy a nyomukban van, ő dolgozott neki régen. Befejezted már az évadot? Ha igen, azonnal nézd meg a 2. Évad nyitót ;-)
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2016.11.15. 20:33:22

Aranyélet 1.évad

Fú ez nekem nagyon bejött, az meg, hogy magyar volt (helyszínek, zenék stb.) méginkább rátett :D Plusz nekem egy nagyon enyhe Breaking Bad beütése is volt, nemcsak a sztori miatt, hanem néha az operatőri munka is hasonlított.
Viszont egy dolog nem tiszta:

A 7.részben ugye Attila elköpi Endrének, hogy ki van a seggükbe.
Nem tudom, hogy a rendőrre vagy a copfos csávót mondja, mert ugye egyszer azt mondta az Endre, hogy pár éve még neki dolgozott (vagy valami ilyesmit), de utána egy telefonnal a rendőrt állítják le.
Egyik karakter se volt új, úgyhogy nem értem, hogy miért mondta úgy az Attila, mintha most tudta volna meg (a rendőr régóta a seggébe volt, a copfos meg átvette a fát)
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
palesz77

2016.11.14. 19:50:13

Westworld új részét nézte rajtam kívül valaki? Azt a rohadt.... :shock:

Hát ez mekkora volt, jézus isten. Számítottam én nagy csavarokra, de ez eszembe nem jutott volna, zseniális volt szerintem ez a végjáték. Nőcit sajnálom kicsit, Hopkins kicsit átment elmebetegebbe, mint eddig hittem, de hatalmasan jó volt.
Deus írta:TWD

Más: Nem tudom mit talált Michelle a végén... valaki? Hiába nézem a roncsokat, nekem úgy tűnik mintha egy uforoncsot látnám... :D mit égettek el?

A matracokat amiket elvittek toluk. Ezert "akadt ki" Michonne, mert igy kiderult, hogy nem is kellett nekik, csak szimplan azert vittek el, hogxegjobban megalazzak, megtorjek oket. De en is ugy jottem ra, hogy a neten talaltam, magamtol nem jottem volna ra az istenert se, pedig neztem egy darabig.. :D

Amugy jo resz volt, Negan az uj kedvenc karakterem komolyan. :D
Deus
Boixos Nois

2016.11.14. 19:25:48

TWD

Negan-begyűjtős rész volt. Az tetszett, amikor Ricknek kézbeadta Lucille -t, hogy vigyázzon rá... :o

Daryl nagyon szét van csapva, nem tudom meddig fogja bírni... Az égetett arcú gyerek nagyon Daryl akar lenni... Mellényét használja, és az íj puskáját. Most szerezte be a motorját.

Viszont, biztos vagyok benne, hogy Rosita miatt fog meghalni valaki... Vért kíván a csaj. Michelle is már közel van, hogy kibukjon.

Más: Nem tudom mit talált Michelle a végén... valaki? Hiába nézem a roncsokat, nekem úgy tűnik mintha egy uforoncsot látnám... :D mit égettek el?
KépKép
Válasz küldése