Most sikerült csak megnézni mindet, vissza is olvasgattam úgy nagyjából. A 6. rész nekem elég fura volt, sok hülyeséggel fűszerezve, Tara nem lett szimpatikusabb. Ez a rohadt laza vagyok stílus meg elég hülyén is állt neki, egy percig nem bánnám, ha kiírnák. Az tényleg vicces volt, hogy hazasétált..

Néger srác meg sehol, most vagy talált egy tábort, és ott időzik, vagy elment örökre, mert hogy tara nem sétál előbb haza, minthogy ő kocsival hazaérjen, az ziher..

Bár így is 2 hetes portyára mentek, és hazabattyog.. Na mindegy.
A 7. rész nagyon tetszett, Neganról saját sorozat kéne komolyan, legjobb karakter. Bár sajna a kezdeti keménysége után jönnek be a szokásos "főgonosz hülyeségek", Carl lelő 2 embert, hazaviszi egy kis szembekötő levétel után.. Nyilván. De összességében jó rész volt, rohadt jó az a csávó, remélem nem ebben az évadban halasztják meg.
A 8. rész meg csak tetőzte amit előbb írtam, Rosita majdnem megöli, cserébe lelövik a dagi csajt, akinek semmi szerepe. Hogy visszavágtak.. Megöltek Rickék már 5.000.000 embert kb a járvány kitörése óta, majd biztos ez fékezi meg őket, hogy a haszontalan, nem lázadó szellemű társaikat lelövik. Spencer nem zavart, inkább vicces volt ahogy meghalt. Carl lassan levághatná a haját, író gagyin néz ki. Kingdomos szál se mozgatott meg nagyon, Carol úgyis becsatlakozik, ezek a szokásos körök úgy látom még mindig kellenek, hogy ő kiszállna, de aztán mégse, de aztán mégis, de mégse mert mégis.. Azt se egészen értem, hogy Jézus hogy tudott egy teherautó tetején bujkálni annyi ideig, amikor egy toronyház mellett parkoltak, és gondolom elég sok magasles van a helyen, hogy lássák messziről a közelgő zombikat/embereket, de ezeken már nem is agyalok. A rész végén az ölelkezős jelenetnél meg egyedül Rick és Daryl találkozásában volt érzelem szerintem, az tetszett, a többieké vicces volt inkább.
Összességében elmondható eddig az évadról, hogy a szokásos hülyeség megy, mint évek óta, csak van egy Negan, aki a hátán viszi a showt. De a sok károgás ellenére várom a folytatást!