ozsimiki írta:
persze lehet valakinek meg a régi sorozatok nem tetszenek, mint pl Columbo,Magnum,Dallas,Knight Rider,Miért éppen Alaszka, mert én meg ezekért vok oda a mai napig:D persze a mostani filmeket,sorozatokat is szeretem és követem.
szóval ízlések és pofonok
Magnum!!! - nagyon szeretem ezt a sorozatot, ahányszor ismétlik, mindig nézem
leszedve az egész sorozat, nemrég kezdtem előről
Ozsi
A Columbo vasárnap délutánonként megy a Viasat3-on...
ezt is
A Dallas meg általános iskolás korom nagy sorozata, péntek esténként volt, de aztán adták péntek délelőtt is, mi meg a suliban szünetben mindig bekapcsoltuk a fekete-fehér ősöreg TV-t , valaki meg őrködött a ajtóban, mert ha a tanárok meglátták, hogy bekapcsoltuk, a legkevesebb a jó nagy leb.szás volt, amit kapni lehetett
A Knight Rider még 12 éves koromban szórakoztatott, de ma már nem bírom megnézni, sem a Baywatch-ot...
A Miért éppen Alaszka? -t is bírom, néztem is az ismétlést tavaly szintén a Viasat3 adta, a Fleischman doki-t alakító színész játsza a Gyilkos számokban Don Eppes nyomozót
ezt is
Tudod mit néznék még meg? A Polip-ot... Olyan 10 éves lehettem, amikor adták este 10 óra után és anyum nem engedte nézni / ahogy a Twin Peaks-et sem/ mert kicsiknek nem való...
A Twin Peaks-et azóta többször is láttam, de a Polip-ot még nem, ilyen maffiás krimi, ha jól emlékszem...
hm, ezt is néztem ,és szerettem anno, beszerezzük...Ozsi