Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
http://www.budaiblog.com/katyvasz/2008/ ... serebogar/Drigo írta: Hú, köszönöm szépen. Életben rá nem jöttem volna.
Kivűlről milyen szögben? Az utca sarkáról is megteszi vagy repülőből készített kép kell?Aprieto írta:Üdv!
Mivel a gugli nem nagyon akart segíteni, ezért maradtatok Ti
Szóval kellene nekem a Camp Nou-ról NAGY felbontású (min. 1000 pixel széles, de inkább nagyobb!) kép. De csak kívülről fotózva.
Örülnék ha valaki tudna segíteni, cserébe megkapjátok a művet ami lesz belőle
Hú, köszönöm szépen. Életben rá nem jöttem volna.Blest írta:Jean Claude Van Damme
Nézd meg itt.Kaka10 írta:Sziasztok!!
Nincs valakinek ötlete hogy honnan lehetne Barca dalokat szerezni!!Pl:szurkolói dalok vagy dalok a játékosokról!!!
Ohh, nagyon szépen köszönöm. Majd bemondatom, hogy ,,Ez az előadás nem jöhetett volna létre a kiváló hangmérnök, Dagoth ur nélkül"Dagoth ur írta:Farkasüvöltést itt találsz:
http://www.zedge.net
regisztrálj be,keress rá és már töltheted is,lehet hogy találsz partyról is háttérzajt
műsortárban megkeresed az albumot, kijelölöd a számokat, jobb egér, és ott cmíszerkesztő...aztán ott a kép fül és ott tudsz csatolni hozzáMorminho írta:Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet egy számhoz képet csatolni? Tehát amikor pl. megy a Windoes Media Player-be a szám, akkor én látni akarom annak az albumnak a borítóját amin a szám van. Tulajdonképpen azt akarom, hogy az mp3 lejátszómon látszódjon az albumnak a képe, ha elindítok egy számot. iPod-hoz kéne majd.
Előre is köszi...
Ha Ipodhoz kell, akkor arra nyilván iTunes-szal töltöd fel a számokat. Na iTunesban kijelölöd az(oka)t a számo(ka)t amelyikhez akarsz csatolni borítót és jobbal rákatt, akkor kiválasztod a Get Info-t(ha többet jelölsz ki akkor meg fogja kérdezni hogy akarsz-e multiple items-hez infot csatolni csak nyomj egy Yest) és ott lesz egy ilyen(ha többet jelölsz ki):Morminho írta:Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet egy számhoz képet csatolni? Tehát amikor pl. megy a Windoes Media Player-be a szám, akkor én látni akarom annak az albumnak a borítóját amin a szám van. Tulajdonképpen azt akarom, hogy az mp3 lejátszómon látszódjon az albumnak a képe, ha elindítok egy számot. iPod-hoz kéne majd.
Előre is köszi...
Én is vettem egy spanyolosat, az ment is, de rosszul járt. Ott az oldalán van 2 ilyen kis gomb amivel tod állítani. Én a körzőm hegyével nyomkodtamsocio66 írta:Hello! nem tudom ki vette meg a mai képes sportot!
adtak hozzá ilyen válogatottmezes kulcstartót,ami egyben óra is,de nem tudom hogy kell elindítani...valaki segithetne!