Segítség kéne
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Valaki nem tudna adni egy jópár licenc kulcsot Kaspersky Internet Security 7.0-hoz?
Vagy 6.0-hoz is jó ha még nem járt le... Fontos lenne!
Vagy 6.0-hoz is jó ha még nem járt le... Fontos lenne!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
- Blest
- Jugador d'estrella
http://www.budaiblog.com/katyvasz/2008/ ... serebogar/Drigo írta: Hú, köszönöm szépen. Életben rá nem jöttem volna.
Én sem..

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Mind Googleból valók.
Ezt most nem csak neked írom, hanem általánosságban: az emberek többsége nem tudja jól kiaknázni a google adta lehetőségeket. Sokszor van hogy vki azt írja, hogy kereste googleban és nem találta, erre nekem általában 1 perc alatt megvan a dolog (persze ritkaságok esetén azért nehezebb a dolog).

Ezt most nem csak neked írom, hanem általánosságban: az emberek többsége nem tudja jól kiaknázni a google adta lehetőségeket. Sokszor van hogy vki azt írja, hogy kereste googleban és nem találta, erre nekem általában 1 perc alatt megvan a dolog (persze ritkaságok esetén azért nehezebb a dolog).

Tyíha!
Éppen ilyen képek kellettek, nem repcsis, hanem simán utcáról fotózva... köszönetem
Éppen ilyen képek kellettek, nem repcsis, hanem simán utcáról fotózva... köszönetem

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Kivűlről milyen szögben? Az utca sarkáról is megteszi vagy repülőből készített kép kell?Aprieto írta:Üdv!
Mivel a gugli nem nagyon akart segíteni, ezért maradtatok Ti
Szóval kellene nekem a Camp Nou-ról NAGY felbontású (min. 1000 pixel széles, de inkább nagyobb!) kép. De csak kívülről fotózva.
Örülnék ha valaki tudna segíteni, cserébe megkapjátok a művet ami lesz belőle
Találtam ilyeneket:
KÉP1
KÉP2
KÉP3
KÉP4
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Slither 2008.05.27. 19:19:26-kor.
-
- Eurobarca Staff
Hú, köszönöm szépen. Életben rá nem jöttem volna.Blest írta:Jean Claude Van Damme
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Eurobarca Staff
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Nézd meg itt.Kaka10 írta:Sziasztok!!
Nincs valakinek ötlete hogy honnan lehetne Barca dalokat szerezni!!Pl:szurkolói dalok vagy dalok a játékosokról!!!
Vagy googli.
Sziasztok!!
Nincs valakinek ötlete hogy honnan lehetne Barca dalokat szerezni!!Pl:szurkolói dalok vagy dalok a játékosokról!!!
Üdv!
Szóval kellene nekem a Camp Nou-ról NAGY felbontású (min. 1000 pixel széles, de inkább nagyobb!) kép. De csak kívülről fotózva.

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
150 pixelnél ne legyen magasabb, meg a fórumot se húzza szét - a többi rád van bízva.
És hogy lehet átszerkeszteni? Hát van egy csomó szerkesztő progi, azokkal. Pl. Painttel is akár.
És hogy lehet átszerkeszteni? Hát van egy csomó szerkesztő progi, azokkal. Pl. Painttel is akár.

- albicelesteX
- A Vadász
Aláírásba kép mérete mekkora lehet?És hogy lehet akkorára átszerkeszteni?Kösz!

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
hello
holnap számtech érettségi
nem tud valaki egy linket ahonnan letölthetném a Front Page nevű office programot?
holnap számtech érettségi

nem tud valaki egy linket ahonnan letölthetném a Front Page nevű office programot?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Aki ért weblap szerkesztéshez, annak szól ez az üzi, na és persze akinek van kedve egy barcás oldalt csinálni. Közösen velem. A tartalmat én megoldanám.
Csak nem értek a weblapokhoz ezért kellene "társulni" valakivel. Jelentkezők pü-ben írjanak!(ha vannak)
Csak nem értek a weblapokhoz ezért kellene "társulni" valakivel. Jelentkezők pü-ben írjanak!(ha vannak)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
Még nem, de majd jön hozzá vmi kiegészítő, amivel ezt meg lehet majd oldani.
-
- Entrenador del Barça
Segítség kéne EURO 2008-at akarnám telepíteni de ezt irja ki mikor rákattintok az intall-ra: Command line option syntax error. Type Command /? for Help.
Ha vki tudja a megoldást pls írjon. köszi
Ha vki tudja a megoldást pls írjon. köszi
- Blest
- Jugador d'estrella
Megköszönném ha valaki tudna mondani egy olyan oldalt, ahonnan Quaresmáról tudok letölteni videókat, de nem "kész" videókat, hanem hogy is mondjam nyers
videókat, amiket kedvemre szerkeztgethetnék.
Köszi
olyasmit, mint a lionelmessi.TK

Köszi

olyasmit, mint a lionelmessi.TK
- jelwaz
- Entrenador del Barça
Ohh, nagyon szépen köszönöm. Majd bemondatom, hogy ,,Ez az előadás nem jöhetett volna létre a kiváló hangmérnök, Dagoth ur nélkül"Dagoth ur írta:Farkasüvöltést itt találsz:
http://www.zedge.net
regisztrálj be,keress rá és már töltheted is,lehet hogy találsz partyról is háttérzajt

- balboa7
- Entrenador del Barça
műsortárban megkeresed az albumot, kijelölöd a számokat, jobb egér, és ott cmíszerkesztő...aztán ott a kép fül és ott tudsz csatolni hozzáMorminho írta:Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet egy számhoz képet csatolni? Tehát amikor pl. megy a Windoes Media Player-be a szám, akkor én látni akarom annak az albumnak a borítóját amin a szám van. Tulajdonképpen azt akarom, hogy az mp3 lejátszómon látszódjon az albumnak a képe, ha elindítok egy számot. iPod-hoz kéne majd.
Előre is köszi...

Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!

- takivini
- Capitá del Barça
Ha Ipodhoz kell, akkor arra nyilván iTunes-szal töltöd fel a számokat. Na iTunesban kijelölöd az(oka)t a számo(ka)t amelyikhez akarsz csatolni borítót és jobbal rákatt, akkor kiválasztod a Get Info-t(ha többet jelölsz ki akkor meg fogja kérdezni hogy akarsz-e multiple items-hez infot csatolni csak nyomj egy Yest) és ott lesz egy ilyen(ha többet jelölsz ki):Morminho írta:Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet egy számhoz képet csatolni? Tehát amikor pl. megy a Windoes Media Player-be a szám, akkor én látni akarom annak az albumnak a borítóját amin a szám van. Tulajdonképpen azt akarom, hogy az mp3 lejátszómon látszódjon az albumnak a képe, ha elindítok egy számot. iPod-hoz kéne majd.
Előre is köszi...
KATT
na ott katt az Artwork felirat alatti kis fehér négyzetre és már mehet is a tallózás.
Ha csak egyet választasz ki akkor a Get info-ban felül katt az artwork fülre és ott az Add gombra.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára takivini 2008.05.21. 18:25:41-kor.

- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Én is vettem egy spanyolosat, az ment is, de rosszul járt. Ott az oldalán van 2 ilyen kis gomb amivel tod állítani. Én a körzőm hegyével nyomkodtamsocio66 írta:Hello! nem tudom ki vette meg a mai képes sportot!
adtak hozzá ilyen válogatottmezes kulcstartót,ami egyben óra is,de nem tudom hogy kell elindítani...valaki segithetne!

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet egy számhoz képet csatolni? Tehát amikor pl. megy a Windoes Media Player-be a szám, akkor én látni akarom annak az albumnak a borítóját amin a szám van. Tulajdonképpen azt akarom, hogy az mp3 lejátszómon látszódjon az albumnak a képe, ha elindítok egy számot. iPod-hoz kéne majd.
Előre is köszi...
Előre is köszi...
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."